RTL 4 met spin-off NPO-hit Bed & Breakfast

RTL 4 komt met een spin-off van de televisiehit Bed & Breakfast van NPO 1. Het gaat om een datingvariant, waarin bed & breakfast-eigenaren op zoek gaan naar een partner. Dat heeft Luuk Ikink gisteren bekendgemaakt in RTL Boulevard. Het gaat om Nederlanders die in het buitenland een bed & breakfast zijn begonnen, maar single zijn en graag een Nederlandse partner willen. Enkelen van hen deden gisteren al een romantische oproep in het nieuwtjesrubriekje van Luuk Ikink.

Er wordt momenteel volop aan gewerkt achter de schermen, onthulde Luuk. “RTL werkt aan een Nederlands programma waarin ze Nederlandse eigenaren van een Bed & Breakfast in het buitenland aan een partner hebben.”

Het kan zijn dat de eigenaren al single waren toen ze hun bed & breakfast begonnen, maar ook dat ze single zijn geworden. “De eigenaren zijn alleen komen te staan – dat kan bijvoorbeeld een scheiding zijn of een overlijden – maar sommigen zijn ook alleen aan het buitenlandse avontuur begonnen en toe aan een nieuwe stap in hun leven.”

Mensen die zich willen opgeven voor het nieuwe programma, kunnen dat doen via RTL.nl/benb.

Foto: MAX

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen