Rogier van Frank ziet er vreselijk uit in Koffietijd

Rogier Smit (45), die met zijn man Frank Jansen (74) een excentriek televisieduo vormt op RTL 4, zag er vrijdagochtend echt vreselijk uit in Koffietijd. Hij droeg een zonnebril met pantermotief en een soort goochelaarshoed. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Het is niet bekend in welke kringloopwinkel Rogier ditmaal heeft lopen huishouden, maar dit sloeg echt alles. Hij droeg ook nog eens een soort ochtendjas over zijn blauwe overhemd heen. Het was echt géén porem.

Ze schrokken er bij Koffietijd ook van. Ze vroegen direct aan Rogier of er wat aan de hand is. “Mijn ochtend was niet zo heel erg fraai. Daarom ook mijn hoed in verband met mijn haar en mijn bril in verband met mijn ogen“, legde hij uit.

Wat was er dan? “Mijn allerliefste moeder was vannacht in het ziekenhuis en daar was ik bij, omdat mijn moeder haar arm heeft gebroken. Die is helemaal in het gips gezet en heeft ook nog een gekneusde rib. Mijn ogen zijn niet helemaal helder en mijn hoed is in verband met mijn haar.”

Naast dikke wallen en een bad hair day had Rogier ook een slecht humeur meegenomen naar de studio. Hij begon bij Koffietijd volop te klagen over de koektrommel, tijdschriften en bos bloemen op tafel. “Vreselijk“, vond hij het allemaal.

De wanorde in de Koffietijd-studio staat hem niet aan. “Ik ben een perfectionist“, legde hij uit.

Een perfectionist? Zijn garderobekast ligt nog steeds dubbel.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen