Britt Dekker doodmoe van ‘jankverhalen’ Akwasi

Britt Dekker begint behoorlijk moe te worden van de ‘jankverhalen’ die rapper Akwasi steeds afdraait in de media. Ze vindt zijn aanhoudende gehuil irritant. Dat geeft de presentatrice aan op Twitter. Akwasi, die vandaag wederom in opspraak is geraakt vanwege ronduit moordlustige tweets aan het adres van Zwarte Piet, klaagt vandaag in het AD dat hij zich onbegrepen voelt en dat zijn juf hem vroeger ‘Aquarium’ noemde. “Waarop de hele klas moest lachen“, jammert de artiest.

Ongelooflijk, vindt Britt. Zij twittert: “Ja en mijn docent noemde me een onhandelbaar lui varken haha moet ik nu ook gaan huilen? Deze man…

Het begint volgens haar echt de spuigaten uit te lopen. “Hij zou met al zijn jankverhalen een aquarium ter grootte van het oude basin van Tilikum uit Seaworld kunnen vullen.

De fans van Britt zijn het helemaal met haar eens. “Tja idd, bij ons vroeger hadden leraren voor iedereen wel een gekke bijnaam….Die mensen zoals Akwakkie zijn geboren om slachtoffer te spelen“, zegt Kischa bijvoorbeeld.

En Marius: “Akwasi is een trieste aandachttrekker geworden.

Zangeres Marga Bult is het ook met Britt eens. “En ze noemden mij spillebeen met ‘n konijnengebit! Grow up man, word je alleen maar sterker van. 💪

Lees ook:
Akwasi: ‘Raar dat men dacht dat ik Piet wilde trappen’ (vanochtend)
Akwasi weer onder vuur: ‘Zwarte Piet moet dood man’ (vanmiddag)

Foto: NPO, RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen