Patty Brard door slijk gehaald in Dit Vindt Nederland

Patty Brard is flink door het slijk gehaald in de kijkcijferflop Dit Vindt Nederland. Parool-journalist Ruben Koops kwam uit de kast als vals opiniekanon en riep dat er ‘iets mis is’ met Patty. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Naar aanleiding van de hereniging van Patty met haar dochter Priscilla, had Dit Vindt Nederland een of andere stelling over familieruzies. Het ging daarbij ook even over Patty zelf en de verslaggever van het Parool bleek een pittige mening over Patty te hebben.

Ruben was niet mild. “Ik vind dat we eigenlijk heel erg mild zijn voor deze mevrouw“, begon hij zijn relaas.

Volgens de journalist is Patty een echte ruziemaker. “Ik hoor net van jou Antoinnette dat ze niet welkom was op de uitvaart van haar vader, ze heeft ruzie met haar zus en dan ook nog met je bloedeigen dochter. Elf jaar lang elkaar niet zien… Dan is er gewoon iets mis met je en moet je bij jezelf te raden gaan.”

Toevallig stond Ruben recht tegenover Antoinnette Scheulderman, die de biografie van Patty heeft geschreven. “Nee, sorry, dan moet jij eerst even het boek lezen“, bitchte ze.

Antoinnette: “Het hele feit dat zij haar ouders niet heeft kunnen zien is doordat haar zus een heel kwalijke rol heeft gespeeld, overigens waarschijnlijk ook in het contact met haar dochter. De ruzie tussen Patty en haar dochter zal aan beiden liggen. Ik ben dol blij dat zij nu samen weer praten. Maar dat verhaal over haar ouders is dus een ruzie tussen twee zussen.”

Ruben bleef erbij: “Waar er twee vechten, hebben er twee schuld!

Telegraaf-journalist Wierd Duk had ook een mening: “Ik vind het altijd wel merkwaardig als bekende Nederlanders dit soort familieruzies openbaar maken en uitvechten voor camera’s. Dan denk ik: daar mag je toch wel iets terughoudender in zijn. Daar zou ik me wel een beetje voor schamen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen