Jochem van Gelder: ‘Angela moet egoremmers slikken’

Angela de Jong krijgt flink wat diarree over zich heen na haar zelfingenomen optredens in de late talkshow Op1, waar ze zowel donderdag als vrijdag te gast was. Nu krijgt ze ook nog eens Jochem van Gelder over zich heen. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. De mannen van Veronica Inside waren aanvankelijk nog fan van Angela, maar vinden nu dat ze een beetje te veel in zichzelf is gaan geloven. Ze vinden het jammer dat ze zo enorm graag op televisie wil.

Na de mannen van VI krijgt Angela nu ook klappen uit de krochten van de lokale televisie: Jochem is ook klaar met de AD-diva. “Ben het schokkend vaak eens met Angela de Jong maar ik hoop dat ze snel wat egoremmers neemt zodat haar zelfspot en relativeringsvermogen weer rap terugkeren“, bitcht hij.

De volgers van Jochem zijn het hartsgrondig met hem eens. “Het komt allemaal dermate irritant uit haar mond, dat ik acuut wegzap op het moment dat ik haar hoor“, zegt Inge.

Precies dat“, merkt Robert-Jan op. En Claudia: “En een nieuwe pruik graag, deze kan niet meer.

Angela schrijft vijf dagen per week een column in het AD over de programma’s die ze allemaal verschrikkelijk vindt.

Foto: SBS

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen