Jim Bakkum: ‘Beste Zangers wil mij niet hebben’

Jim Bakkum is nog nooit gevraagd om mee te doen aan Beste Zangers. Hij denkt dat er iemand op de redactie zit die hem geen goede zanger vindt. Dat klaagde hij gisteren in Rooijakkers over de Vloer. Presentator Art Rooijakkers verraste Jim in het programma met een videoboodschap van collega Patty Brard, die stelt dat de acteur en zanger volledig onderschat wordt. Volgens haar is hij echt een natuurtalent, maar daar denkt de rest van Nederland helaas toch een beetje anders over.

Zelf wijst Jim op zijn indrukwekkende oeuvre. “Als ik dan kijk naar mijn schouw op het toilet waar mijn prijzen staan… De Cosmopolitan Hot Body Award, de Beau Monde Best Dressed Man Award, de Grazia Best Dressed Man Award… Dat zijn mijn prijzen de afgelopen jaren. Ik heb ook een TMF Award en allemaal gouden platen en dat soort dingen… Dat zijn ook prijzen en daar moet je ook trots op zijn.”

Art: “Ik had jou bijvoorbeeld ook zo in Beste Zangers gezien.”

Jim: “O ja, dat is grappig, want daar ben ik dus nog nooit voor gevraagd. Nee.”

Art: “Hoe kan dat nou?

Jim: “Geen idee, ik denk dat er iemand in die redactie zit die mij geen beste zanger vindt blijkbaar. En dat kan ook. Niet iedereen hoeft fan van je te zijn.”

Art: “Ik denk: dat zal je wel tien keer geweigerd hebben.”

Jim: “Nee, het lijkt me onwijs leuk.”

Saaiste BN’er van Nederland

Tijdens de reportage bleken Jim en zijn vrouw Bettina Holwerda minstens net zo saai te zijn als gastheer Art. Het klonk allemaal vrij treurig.

Op een gegeven moment mompelde Bettina: “Jij bent gewoon niet een wild persoon. Jij drinkt nooit. Ik trek nog weleens een wijntje open en dan sta ik weer in mijn eentje te drinken in de keuken. Naast de pan, naast het koken, dat ik denk: dan heb ik nog het gevoel dat ik leef.”

Art: “Jij bent de saaiste ster van het noordelijk halfrond.”

Bettina: “Echt, zo saai, ha ha. Jim Bakkum, de saaiste ster.”

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen