Loretta baalt: lelijke 5 Uur Show-wand in Koffietijd

Loretta Schrijver baalt ervan dat er door de komst van De 5 Uur Show een lelijke bakstenen muur in de Koffietijd-studio is gekomen. Ze vindt het niet echt sfeervol. Dat heeft ze gisteren gezegd in haar seizoensopener op RTL 4. Koffietijd en De 5 Uur Show zijn zusterprogramma’s – ze worden gesponsord door de Postcode Loterij – maar zitten niet op dezelfde zender, dus ook niet in hetzelfde decor. Voor De 5 Uur Show is in de Koffietijd-studio daarom een geheel nieuw decor gebouwd.

Vanuit haar Koffietijd-decor kan Loretta nu de bakstenen 5 Uur Show-muur zien. “We zitten een beetje in een vreemde studio, want we hebben hier een paar muren bij gekregen.

Die muren kunnen haar gestolen worden. “Die staan hier omdat daarachter De 5 Uur Show is, die vanmiddag weer op SBS 6 komt. Maar dat krijgen jullie niet te zien, want dit is Koffietijd en dit is RTL 4. Hè? Zo is het. Ik vind die muren alleen niet mooi, zeg ik er even bij. Het zijn stenen muren, ik vind het niet echt de gezelligheid van Koffietijd. Vind jij het wel mooi? Hou jij van die bakstenen muren?

Collega Quinty Trustfull daarop: “Nou, ik moet wel zeggen: in mijn woning, in ons huis, hebben wij wel één wand met van die oude bakstenen.”

Loretta: “Oké, dan vind je het mooi, dan begrijp ik het al.”

Quinty: “Dus jij vindt dus eigenlijk mijn huis dus ook lelijk?

Loretta: “Nee hoor. Nee, nee, nee, maar we worden allemaal op onze manier bediend.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen