Klaas Dijkhoff wil dat Özcan Akyol mondkapje draagt

Klaas Dijkhoff ziet af van zijn deelname aan het tv-programma De Geknipte Gast, omdat gastheer Özcan Akyol daarin geen mondkapje wil dragen. Dat vertelt de presentator aan het AD. De Geknipte Gast is een programma waarin Özcan bekende Nederlanders interviewt terwijl hij ze knipt, maar vanwege corona is het knipelement er nu uitgehaald. Hij zit nu, op ruime afstand, tegenover zijn gasten. Klaas wilde naast die afstand graag ook dat ze allebei een mondkapje zouden dragen.

Özcan zag het niet zo zitten. “Klaas Dijkhoff wilde alleen komen als ik een mondkapje zou dragen. Lijkt me toch lastig interviewen. Hij komt nu dus niet.”

Het knipelement is er wel bewust uitgehaald. “Bij het benaderen van de gasten door de redactie, maakten de oudere BN’ers zich zorgen. Niet gek, want zij behoren tot de risicogroep. En andere BN’ers hebben bijvoorbeeld onderliggend lijden.”

Baalt hij daar niet van? “Er is een beetje opsmuk weg, maar de setting in de kapperszaak is prachtig. Aan de kijkcijfers merkte je de vorige reeks ook niets. We hadden op een gegeven moment 700.000 à 800.00 kijkers.”

Het nieuwe seizoen van De Geknipte Gast trapte gisteren af met Catherine Keyl als hoofdgast. Er keken 422.000 mensen naar.

Foto: NPO

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen