Patty Brard wil niet in De Slimste Mens

Patty Brard wil niet meedoen aan de kijkcijferhit De Slimste Mens. Ze denkt niet dat ze daar heel geschikt voor is. Dat heeft de presentatrice laten weten aan Shownieuws. Patty is realistisch. Ze wijst op de tip van de kersverse winnares Astrid Kersseboom. “Niet in paniek raken. Je hebt 30 seconden en dan moet je de tegenstander zien weg te spelen, anders speelt de tegenstander jou weg“, adviseert zij. En juist in het niet in paniek raken is Patty naar eigen zeggen niet zo goed.

Patty: “Als ze het al zo zegt, dan snap ik weer waarom ik nooit ja heb gezegd tegen deze uitnodiging. Ik kijk wel, ik vind het enig en ik doe ook mee met de app. Dan gaat het hartstikke goed, maar ga jij maar eens op zo’n stoel zitten daar.”

Kijken naar De Slimste Mens doet ze wel heel graag. Ze vond het leuk om Astrid Kersseboom eens buiten het Journaal-decor te zien. “Ze is altijd heel rustig, eigenlijk ijzingwekkend kalm, de Journaal-rol.”

Tijdens de finale haalde Astrid de heren Hans Wiegel en Hans van Mierlo door elkaar. “Dat kan gebeuren. Dat is precies waar ik bang voor ben, ha ha. Ze kreeg toen zo de slappe lach en toen zag je haar van een andere kant.”

Patty heeft respect voor Astrid. “Ik denk dat deze vrouw een harde schijf heeft waar wij allemaal nog een puntje aan kunnen zuigen, denk ik.”

Shownieuws-collega Evert Santegoeds wil ook niet meedoen. “Het valt meestal in mijn vakantie gelukkig.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen