Giel Beelen: ‘Ik wil echt graag weg bij Talpa Radio’

Giel Beelen maakt er niet bepaald een geheim van dat hij staat te springen om te vertrekken bij Talpa Radio. Hij herhaalde gisteren in Shownieuws dat hij écht graag weg wil. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Het is een publiek geheim dat de dj’s van Talpa Radio aan handen en voeten gebonden zijn en zich moeten schikken naar de wensen van de grote baas John de Mol. Veronica-dj Wilfred Genee mag in zijn show niet eens kritische geluiden laten horen over Gordon.

Giel wil met gierende banden weg bij Radio Veronica, maar hij moet deze week nog doorkomen. Daarna vertrekt hij naar de nacht van NPO Radio 2. “Kijk: ik wil graag weg, zo is het ook, het is niet voor niets dat ik niet mijn contract heb verlengd, maar dat neemt niet weg dat ik wel heel veel leuke mensen heb ontmoet en met een topteam samenwerk.

Die mensen gaat hij wel missen. “Ik heb dus gemengde gevoelens. Het zijn allemaal gemengde gevoelens, want ik heb ook echt heel veel zin in Radio 2.

In de nacht van zondag op maandag heeft Giel al testgedraaid in de studio van Radi 2. “Ik ben er vanmorgen geweest om de studio te leren kennen, dus in alle vroegte voor de show ben ik nog daar geweest. Het hart zat echt in mijn keel, want het is toch even allemaal anders.”

Radio 538-collega Mark Labrand: “Ja, als je toch het legendarische Veronica verlaat, dan moet je wel in iets anders heel erg veel zin hebben.”

Lees ook: Giel Beelen naar NPO Radio 2, krijgt baggertijdslot (14 juli)
Giel weg bij verstikkend Talpa: ‘Er waren strubbelingen’ (15 juli)
Giel Beelen ziet salaris instorten: ‘Auto moet weg’ (17 juli)

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen