Giel Beelen naar NPO Radio 2, krijgt baggertijdslot

Geplaatst op di 14 jul 2020 om 17:35

Giel Beelen vertrekt alsnog bij Radio Veronica, ondanks dat de zender hem een nieuw contract aanbood. Hij gaat aan de slag bij NPO Radio 2, maar krijgt wel een baggertijdslot: van 4.00 tot 6.00 uur. Dat heeft BNNVARA laten weten. Nu maakt Giel zijn programma nog tijdens de ochtendspits en dat is de prime time van de radio. Op zijn nieuwe tijdstip ligt vrijwel het hele land nog te snurken, dus dan wordt normaal gesproken vooral de B-categorie ingezet. Een pijnlijke afgang dus.

Ondanks dat zijn carrière zo op zijn retour is, is Giel toch erg enthousiast. “YES YES YES! Zo ontzettend dankbaar ❤️ Begin van dit jaar besloot ik om meer m’n hart te gaan volgen. Maar dit had ik niet durven dromen! 🤩 Naar het grootste radiostation van Nederland.. NPO Radio 2 met legendes als Rob Stenders en Jeroen van Inkel als collega’s bij BNNVARA. 🙏 Zo fijn om weer thuis te komen.

De magie is terug vanaf 5 oktober, vervolgt Giel. “Elke werkdag op de plek waar het ooit begon: van 4 tot 6. De laatste avondshow en de vroegste ochtendshow💪 ECHT HEEL EXCITED en HEEL VEEL ZIN IN!

Arjan Penders, Hoofd Radio a.i. van BNNVARA, zegt: “Ik ben blij dat Giel terugkomt bij BNNVARA, wij zijn bij uitstek de omroep waar hij weer echt vernieuwende stappen in zijn roemruchte radiocarrière kan gaan zetten.

Al lange tijd gingen geruchten over de toekomst van Giel bij Radio Veronica, omdat hij daar erg weinig luisteraars trekt. Tegen alle verwachtingen in bood Talpa Radio hem onlangs toch een nieuw contract aan, maar wel voor een kortere periode dan gebruikelijk: elf maanden. Dat straalt weinig vertrouwen uit.

Nu gaat Giel naar de marktleider onder de radiostations, maar na vele jaren moet hij dus wel zijn drivetimeslot inleveren. Die blijft in handen van Jan-Willem Roodbeen en zijn sidekick Jeroen Kijk in de Vegte.

Het betekent ook een salarisval voor Giel. Bij Talpa was hij gewend aan de diepe zakken van John de Mol, maar bij de NPO moet hij terug naar een voor BN’ers ietwat karige twee ton, als hem dat salarismaximum gegund wordt.

Nieuwe programmering

De programmering van NPO Radio 2 en NPO Radio 5 wordt vanaf oktober op een flink aantal punten vernieuwd. “We willen onze luisteraars blijven verrassen. NPO Radio 2 en NPO Radio 5 doen het geweldig en juist dan is het goed om te blijven prikkelen en te verfrissen”, zegt Peter de Vries, zendermanager van beide stations.

Presentator Jeroen van Inkel verhuist van de doordeweekse ochtend op NPO Radio 5 naar het weekend op NPO Radio 2. Van Inkel is te horen op zaterdag en zondag tussen 07.00 en 10.00 uur met het programma Rinkeldekinkel.

De luisteraars van NPO Radio 5 horen vanaf maandag 5 oktober een ander en toch vertrouwd geluid in de ochtend: Bert Haandrikman presenteert elke werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur de nieuwe ochtendshow Goeiedag Haandrikman.

Felix Meurders zet een nieuwe stap in zijn radiocarrière. In 2021 maakt hij de overstap naar NPO Radio 5 om daar wekelijks op zaterdagochtend het nieuwe muziekmagazine ‘FM op 5’ te presenteren. De overstap betekent dat Felix na 25 jaar gaat stoppen met de presentatie van Spijkers met Koppen.

Het nieuwe uitzendschema van NPO Radio 2 kunt u hier bekijken.

Foto: RTL
82 Reacties op “Giel Beelen naar NPO Radio 2, krijgt baggertijdslot”


 1. idioot

  fijn!

 2. Tjep

  Wat een miskoop….

  Rutger zit daar perfect voor vrachtwagen radio!
  Te weinig Frank in de nieuwe programering is ook jammer.
  Evenals het behouden van de paardenstaart Staverman in de middag.

  Hulde voor het continueren van Stenders en nog meer hulde voor het behouden van Stasse!

 3. Ralf

  Tussen 4 en 6 is het al druk op de weg dus luisteraars zat.
  meer dan hij nu bij Veronica heeft

 4. Albert

  Ik schrok al toen ik las dat hij weer terugging naar NPO, maar gelukkig is het op een tijd, dat bijna niemand nog naar de radio luistert. Dus van de bagger die hij uitkraamt zullen we niet veel last hebben.

 5. Ron

  Dit is wel een grote afgang. Zelfde geld voor Jeroen van Inkel die naar het weekend gedegradeerd wordt. Dit soort namen kun je toch niet in de verdomhoekjes van lands beste radiostation proppen?!

 6. Wolter

  Tussen 4 en 6 zijn er al veel luisteraars in deze 24 uurseconomie.

  Succes en welkom terug

 7. Hopsakees

  Ik luister door Corona veel radio de laatste maanden.
  Op Radio 2 is alleen Stenders (en een beetje Ruud de Wild en Stefan Stasse) het aanhoren waard.
  De rest is een grote zouteloze grijze bende.
  Zal wel veel kinnesinne heersen daar, en omroeppolitiek (waarom neemt die verschrikkelijke Annemieke Schollaard een keer per week de plek van Stenders in?)
  Maar als het om kwaliteit gaat, dan verslaat Giel iedereen daar in no time.
  Giel blijft een radio topper als is het hip om hem de oren te wassen.

 8. Het unieke zangtalent Boris

  Radio. Handig medium in oorlogstijd, als je land bezet is. Anno 2020 volkomen overbodig. Of zijn er werkelijk nog mensen zonder enige eigenheid, die niet zelf in staat zijn om een leuke playlist samen te stellen?

 9. William Raaf

  Waarom worden mensen gedwongen de Orwelliaanse 1984-Staatsmedia en dit soort troep te financieren ?
  Wordt het niet tijd voor een subscription only NPO. Netflix-style ?
  Mensen die willen kijken prima. Netjes betalen. En mensen die deze constante stroom van Identity politics, gif en politieke correcte propaganda beu zijn en hun kinderen willen beschermen kunnen dan gevrijwaard blijven van deze rotzooi.
  Win – win.
  BBC gaat binnenkort op de schop. Laten we hopen dat die eerste dominee steen het einde zal inluiden voor de moreel failliete NPO en hun overbetaalde nitwits.

 10. keet

  straks worden de slots weer gehusseld en dan zal die wel een beter slot krijgen, geef het ff tijd mensen.

 11. Bas

  Wel fijn dat er nu een goede invaller is wanneer JW en Jeroen op vakantie gaan.

 12. Dendermonde

  @Het unieke zangtalent Boris

  het mooie er van is dat je nog eens wat hoort wat je normaal nooit in je playlist zou zetten. Zo ondek je nog eens wat nieuwe muziek. Als mensen eens wat vaker hun cookies verwijderen in hun browser heb je hetzelfde effect, je krijgt dan hele andere dingen voorgeschoteld als dat je je cookies eeuwig laat staan.

 13. Iam

  Ik ga er vanuit dat hij dit onbezoldigd doet. Ik moet er niet aan denken dat mijn belastingcenten bij hem terecht komen.

 14. CB

  De leegloop bij Ome John gaat verder…

 15. Fox Mulder

  Lees ik dat goed? Van Inkel naar de ochtend in het weekend tussen 07.00 en 10.00 uur? Maak dan gewoon een podcast.#DasNietBest

 16. Iam

  Ik verlang nu al terug naaar de tijd dat je om de 10 sec pingeltje hoorde met vervolgens hilversum 2 Gedurende de nacht. Altijd nogbeter dan DIt.

 17. Jeroen

  Te gek dat Jeroen van Inkel ook naar Radio 2 komt! Jammer dat de grote weeffout “Spijkers met koppen” blijft bestaan. Dit progamma moet z.s.m. verhuizen naar Radio 1.

 18. Jesse

  Zo is die pipo ook begonnen bij 3FM, hij neemt de plek in van Rutger..maar who cares ik ben geswitched naar Radio 538

 19. Zomaar een persoon

  Van Inkel wacht vast het moment af dat iemand die nu nog op een mooi tijdstip zit, opgerot is. Dan kan hij dat plekje innemen.

 20. Laat

  Hopelijk met dichte microfoon of de stembanden door geknipt en dan

 21. Louis Neefs

  Alle uitgerangeerde sterren keren toch altijd weer terug bij de NPO.
  Mede hierdoor is de NPO ook ten dode opgeschreven.

 22. WEST*

  @ W RAAF U probeert de lezer al maanden lang ons doen geloven dat het einde van de NPO nabij is. Ook de BBC zou wankelen. Niets is minder waar , de politiek streeft naar een goede en solide publieke omroep, waar onder de paraplu van de NPO omroepverenigingen programma`s maken, uitzenden !

  NPO is slechts een overkoepelend orgaan dat zelf geen programma`s maakt of uitzendtijd heeft ! Belastinggeld dat beschikbaar is , is niet alleen voor radio en tv maar ook voor cultuur , orkesten en voor andere media in het algemeen
  Van alle reclame opbrengsten ook buiten de STER, van alle radio en tv zenders, en internet radio , gaat ook een deel naar de geschreven pers ! U moet uw verhaal eens herzien, want u zit heel ver weg van de werkelijkheid
  De NPO zal nooit failliet gaan, Publieke tv- en radio zullen altijd blijven bestaan! GELUKKIG!!!
  Wat ze in 1952 dachten van radio die zou verdwijnen met de komst van televisie, zo denk u over de NPO anno 2020 dus ongeloofwaardig. U moet uw potloden eens opnieuw slijpen ,en eens met een ander verhaal komen over ons mooi omroepbestel! De haat zit bij u zo diep, zou wel eens willen weten waarom !

 23. Radiobloed

  Giel gaat gewoon bouwen jongûh! Over een jaar zit ie primetime met allemaal leuke dingen die die nu in de vroege ochtend gaat ontwikkelen jongûh! De enige die afgaat is de Mol, want als je voor minder geld voor een slechter tijdslot kiest.. nou dan is dat een dikke middelvinger naar je huidige broodheer! Goed gedaan jongûh! En haal je opa terug!

 24. Piet

  Radio Veronica: Edwin Evers? Of toch Radio 10?

 25. Zomaar

  Gewoon weer onderaan beginnen, en wachten op je beurt, best wel eerlijk.

 26. Louis Neefs

  @William Raaf
  di 14 jul 2020 om 17:47
  Waarom worden mensen gedwongen de Orwelliaanse 1984-Staatsmedia en dit soort troep te financieren ?

  Volkomen mee eens, je slaat spijker op z’n kop

 27. Bob

  De NPO gaat Talpa genadeloos terugpakken! Een fantastisch station met de helden van de radio (Staverman, Inkel, Stenders, De Wild en Beelen), daar ian Talpa niet tegen op! Nu Ekdom en Veenstra nog terughalen en het feest is compleet!

 28. WEST*

  @ l Neefs U bent net zo`n dwaas als die W.RAAF
  Als morgen de hele publieke omroep zou verdwijnen incl. de lokale, regionale landelijke en de zenders overzee , dan staat heel Nederland op zijn kop !

 29. William Raaf

  * Beste West, de ogen sluiten zal de boze buiten wereld niet kunnen buitensluiten.

  Lees bv the comments op de (voormalig conservatieve en nu linkse) The Telegraph
  https://www.telegraph.co.uk/news/2020/07/14/time-white-haired-revolt-against-bbc/#comment

  Van alle voorstellen is het afschaffen van de BBC het aller populairste onder de Engelse bevolking.
  De populariteit van Boris keldert. Hij kan (en zal) het opkrikken door de BBC te privatiseren.

  En dan wordt het interessant. Wanneer zelfs de BBC geprivatiseerd wordt waarom zouden wij dan de PC-religie, het incestueuze Grachtengordel-coterie en de geperverteerde grootverdieners van de Staatsmedia moeten vetspekken ?

  Mijn inschatting; binnen nu en vijf jaar is de NPO een betaaldienst geworden (en binnen 10 jaar zijn ze verdwenen want niemand zal willen betalen voor hun 12/24 agitprop.)

 30. Tvkijker

  En dus gaat Wilfred Genee naar de ochtend en zo valt het kwartje eindelijk bij iedereen. Hij kan dat niet combineren met VI tv. Ik denk zelfs dat Edwin Evers op de middag komt met zijn oude sidekicks

 31. Louis Neefs

  @WEST
  Als er iets verdwijnt, is er ook weer plaats voor iets nieuws.
  Kijk naar V&D, ik mis ze niet.

 32. De echte Marijke

  Zoals ik eerder zei bij Twan Huys: even de zakken vullen en weer terug op het oude nest, niets mis mee. Tijdslot wel wat jammer, maar goed, als beide partijen blij zijn, wat is er dan mis mee?

 33. Chelsey

  Jeroen van Inkel zij het toen ook al, Giel past totaal niet bij de commerciële radio. Eind goed al goed nu hij toch nog terug mag keren naar NPO Radio 2. Misschien dat hij daar weer eens Live tussen vier en zes in de ochtend een hoer dubbel mag gaan vouwen van BNN/VARA?! (ditmaal zonder pet en lelijk bril natuurlijk!) Rob Goosens heeft nu achteraf gezien overigens ook gelijk gekregen.

 34. WEST*

  @ W RAAF Het is maar goed dat ik ieder in zijn waarde laat !
  Maar waar zijn uw voorspellingen op gebaseerd?
  Kan ik dat ergens teruglezen?
  Zijn uw voorspellingen ook gedaan door radio tv trendwatchers ?
  Die hebben het meestal bij het rechte eind
  Zij voorspelde ook dat er veel radio en zenders zouden verdwijnen, en dat is ook uitgekomen de laatste 5 jaar in de hele wereld!

 35. Louis Neefs

  Liever helemaal opheffen de NPO-DOGMAchine.

 36. Joop55

  Jammer kunnen we weer 600k gaan opstrijken voor
  deze pipo.

  Ommegekeerd vind ik het keihard lekker voor Talpa, de mediaconsument is niet te koop.

 37. William Raaf

  Beste West.
  U bent voor een Orwelliaanse samenleving met een Staatsmedia die ons dient op te voeden volgens hun dogmatische leerstellingen die volgens de meerderheid van het NLse volk afgewezen worden.
  Ik niet

  Wist U dat tien procent van de rechtszaken in de UK gaan over (vaak alleenstaanden jonge vrouwen) die hun indoctrinatie-bloedgeld niet betalen.

  Hier voormalig minister (onder Cameron) Sajid Javid

  “Culture Secretary Sajid Javid reports that 10% of magistrate court cases are for non-payment of the BBC licence fee. Non-payment is a criminal offence, punishable by a fine of up to £1,000. Every week about 3,000 people are fined for non-payment, and about one person a week is jailed for non-payment of the fine”

  Nogmaals
  De BBC is momenteel het meest gehate instituut van Engeland. De wal gaat het schip keren. Geloof mij maar amigo.

 38. Je moeder, je moeder

  Bart Arens, Staverman en De Wild zijn de zwakke broeders in de dagprogrammeringvan Radio 2. Als de huidige aankopen hun plekken op den duur overnemen heb je weer een ijzersterke zender over de hele linie.

 39. WEST*

  @ l Neefs Een landelijke publieke omroep in welke vorm dan ook , zal altijd op het open net zijn. Het zal nooit verdwijnen , never !! de NPO is zo geworteld in Europa en onder de EBU en reikt verder dan alleen de omroepen in goede banen leiden

  en wat dacht u wat er dan voor in de plaats kwam ?

 40. Louis Neefs

  Dit is ONGEHOORD

 41. Ronnie

  Ben hier erg blij mee, zit al vroeg in de auto. Welkom Giel…

 42. Bart

  Je moeder, je moeder, de Wild als zwakste broeder noemen. Al 2 jaar heeft hij de best beluisterde middagshow van Nederland.

 43. William Raaf

  Beste Best,

  Waarom ben je er eigenlijk op tegen dat de Staatsmedia een betaal-site wordt à la Netflix ?
  U bent idolaat. Ze maken prachtige, veelzijdige, verlichte programma’s waar elke opinie aan bod komt. Absolute top-drama’s, veelkleurige actualiteiten programma’s gespeend van partijdigheid, bloedmooie quizen, diepgravende docu’s en baanbrekende reality programma’s.
  De NPO kan zich met gemak bedruipen.
  Het is niet voor niets über-populair. Hoge, bijkans onmenselijke kwaliteit.

  Maar de vraag resteert; ‘waarom dan niet privatiseren ?’
  Heb jij gelijk dan zal de NPO groeien en groeien
  Heb ik gelijk dan is het binnen vijf jaar verdwenen.
  Ik ben zeker van mijn standpunt
  Jij neem ik aan ook
  Dus waarom dan niet de Rubicon oversteken ?
  Heb jij gelijk dan ben ik een oen
  Heb ik gelijk dan even goede vrienden (en als bijkomend voordeel) hoef ik de PC-terreur niet meer te financieren.
  Win – win.

  Of ……..ben je eigenlijk helemaal niet zo zeker van je zaak ? Zie je eigenlijk ook wel de problemen, de blatante partijdigheid, de manipulaties, de des-informatie, de eenzijdigheid, de dorre eindeloze Grachtengordel propaganda en smakeloosheid en durft je een eerlijke concurrentie strijd niet aan en dus moet er wel gestolen worden van de Nederlander ?

  Nogmaals de vraag.
  Waarom durf je het niet aan wanneer je zo zeker van je zaak bent ?
  Of is je ‘heilige’ overtuiging eigenlijk maar flinterdun ?

 44. Biery Twalet

  Kunnen alle paranoïde, tegen een psychose aan zittende wappies hier hun medicatie in nemen? Dank u!

 45. Bart

  @West Laat die mafkees toch kletsen. Waarschijnlijk iemand die niet werkt en zit nu verbitterd thuis.

 46. ano@niem.nl

  Genee zal wel met de lachzakken naar de ochtend gaan. Hele goede zet van Veronica. IN de middag zullen ze Evers wel zetten.

 47. WEST*

  @ BART Het is wit tegen zwart, dus laat maar gaan ! Mijn inziens een gefrustreerd iemand die in het verleden is ontslagen bij de p.o.
  Anders kan ik het niet verklaren !

 48. Ben

  Zwangerschapsverlofgatenvulling.

 49. Confused

  Wat een rare zet van Radio 2. Nog meer vergane glorie op de zender…

 50. William Raaf

  West,

  Nee beste West.
  Het is niet Wit tegen Zwart
  Het is Wit en Zwart (en alles er tussenin) die geloven in een echte diverse, vrij, verlichte samenleving (ondermeer inzake opinies) versus Wit en Zwart (en alles er tussenin) die voor een conformistische, onvrije, dorre 1984 maatschappij zijn (incluis Staatsmedia).
  Ik zit 100% op één lijn met mijn ‘gekleurde’ vrienden en pak ‘m beet 25% op de lijn van (een deel (met name universitair geschoolde) roomblanke virtue signalling vrienden.
  Het is geen Zwart/Wit issue. Dat wil de giftige MSM, incluis de moreel failliete Staatsmeda -ons aanpraten.

 51. REMCO

  IEDEREEN OPGELET,OOK AKWASIE,OPSPORING VERZOCHT OP EERSTE NED

 52. Sjoerd

  Hahaha, goeie zet. Staat John weer in z’n hemdje.

 53. Magnus Dickendorfer

  Jammer dat de Inkelbaas vertrekt bij radio 5. Maar goed, Haandrikman is ook prima te doen. Alleen Daniel Dekker (pseudoniem voor kees bakhuizen) zorgt bij mij voor een wegtrekker. Irritante gast.

 54. Z687

  Moet die W. Raaf echt alles tussen haakjes zetten. Wat een knullig taalgebruik zeg. Hij schrijft een hoop, maar zegt helemaal niets.

 55. Tom

  De veranderingen op 5 betekend bijna het einde van Tineke. De vrijdag uitzending wordt haar af genomen. Dat betekend dat ze alleen de Zaterdag nog heeft. Wie vervangt Haandrikman als hij er niet is ? Rutger was de vaste vervanger van Jeroen.

 56. aammehoela

  Die W. Raaf is wat het Forum voor Dictatuur op het oog heeft. De publieke omroep afschaffen en enkel commerciele bagger er voor in de plaats. En dan natuurlijk het nieuws niet meer objectief brengen. Kijk maar wat er gebeurt in landen waar het populisme het voor het zeggen heeft. Polen, de Hongaren en de Serven komen al in de grote steden in opstand tegen de leugens die de propaganda-omroepen hun voorschotelen. Het objectieve nieuws van de staatsomroepen die men gewend was is om zeep geholpen door de leugens van het populisme. Het enige geluk is dat het Trump niet gaat lukken, zelfs Fox gaat af en toe niet mee met de onzin die Trump regelmatig uitkraamt.

 57. AxelF

  Goede zet als ze als nog NPO om zeep willen brengen
  🤗🤗🤗🤗🤗🤧✨✨💫👍👍👍👍🗣️🗣️🗣️🥀🌨️🌨️🌨️🌨️🍓🍓🍓🍓🚑🚑🚑🚑🥉🥈🥇💍💍💍💍💍🚳🚳🚳🚭🚭🚭🔞

 58. Ronnie

  Ach alsnog meer luisteraars dan wanneer hij naar 3FM was terug gegaan. En toch de grootste zender van Nederland.

 59. AxelF

  Ja Ronnie Ponnie hij komt weer en een warm bad

  Zoals je weet gebruikt hij het water steeds weer
  Zodat het water uiteindelijk troebel wordt
  En dan ligt het weer niet aan hem
  En dan gaat hij weer schelden en rare dingen uitvreten
  En dan krijgt hij weer een waarschuwing

  En dan.moet de zender coördinator er uit volgens hem want die maakt zijn programma vind hij.

  En daar voor heeft hij weer een vriendin van het Ronald McDonald kinder ziekenhuis voor 3 jaar tot ze meerderjarig is.

  En dan verhuist Giel naar een regionale omroep
  Na 6maanden stopt hij er weer mee
  En wilt gaan reizen ,dan gebeurt er iets.

  En begint een internet tv zender met gemiddeld 50 kijkers waarvan 43 de vriendinnen zijn van zijn vriendin.

  Kratje bier op wedden?

 60. hitzound

  Hardstikke fijn dat Giel en Jeroen naar Radio 2 komen

 61. Suckerpunch

  Wat is die Giel toch een ontzettende debiel….

 62. Daan Kleef Aan

  @Het unieke zangtalent Boris:

  Radio is juist bij uitstek dé playlist voor je oren!

  Niks is saaier door eerst zelf een playlist samen te stellen en jezelf dan zogenaamd “te verrassen” met je eigen muziek! Dan weet je toch van te voren wat je te horen krijgt? Da’s toch juist saai ?

  Ik wil juist verrast worden met het volgende (on)bekende nummer die ik niet zelf gekozen heb!

  En de radio/Spotify-database is vele malen groter dan jouw en mijn creatieve geest om zelf een enigszins gevarieerde playlist samen te stellen!

 63. peacock and whiteman

  BREAKING: moeder Robert Jensen is overleden

 64. Erwin Wolfs

  Jammer dat die lul op radio 2 komt in ieder geval ben ik dan als die linkse lul die zichzelf zo graag hoorde praten op radio 2 is doe ik net als Zaterdag middag tussen 12en2ben ik absoluut weg waardeloze beslissing van de rooie Haan

 65. MediaPrak

  Nieuwe trend, na een vet contract bij de Commerciëlen weer ‘thuiskomen’ bij de publieke. Zie van Inkel, Giel en volgend jaar Gérard Ekdom.

 66. Ferry M

  Wij luisteren nooit naar NSO Radio 2.

 67. Harry

  Hoi Giel,

  Wij luisteren altijd naar je mooie

  programma’s. Maar nou lezen we

  net dat je terugkomt. In dat geval

  hebben we je allebei gemist, hoor!

  Verder alles goed?

  Groetjes oom Ton & tante Ria

 68. En Gij Geleuft Het

  @ammehoela,
  En u wilt beweren dat de staats omroep wel objectief nieuws (journaal, talkshows, actualiteiten) brengt, hahahaha laat me niet lachen.

 69. AxelF

  Daan Kleef Aan
  di 14 jul 2020 om 22:04

  Als je tenminste 10.000 playlisten destijds gewoon met de hand hebt gesorteerd en.lskker in elkaar gedraaid met een leuke verhaal naar de andere toe en de 15 nummers in een uur allemaal een verband hebben
  Waar de luisteraar weet wat er gaat komen qua genre

  En je opbelt om te vertellen dat ze en of hij weer een leuke mooie tijd hebt beleefd . Dan weetje hoe leuk dat is.

  En geeft je voldoening.
  Zodat je dat jaar op jaar doet.

  Dat is pas kicken

 70. Japie

  @AxelF: hou je BEK!

 71. AxelF

  En…. Alsje daar mee ook nog een prijs wint door een vakjury

  Geeft je dat een dubbele kick 👍👍👍👍

 72. AxelF

  Japie ga maar met de baron de diamant Van Bassie en Adriaan stelen ;)

 73. discuswerper

  Mooi! Nu Ekdom en Veenstra ook nog naar Radio 2 en je hebt een droomstation.

  Ideetje voor de vrijdagavond:

  19:00 – 22:00 Ekstra Weekend
  22:00 – 00:00 Stenders & Van Inkel
  00:00 – 06:00 Freaknacht

  Als dat gebeurt gaat er hier niks anders meer aan dan de radio op vrijdagavond…

 74. Leo

  @MC: Wilfred Genee houdt handen op zijn rug tijdens praatjes met vrouwen in de kroeg.
  https://www.youtube.com/watch?v=QgjsyELrR2A op 30:10

 75. Garry glamour

  Als ik Giel zie , moet ik telkens aan een smerig toilet denken .

 76. Tyno

  Ik luister al jaren niet meer naar NPO Radio 2. van enige originaliteit is geen sprake. Computermuziek elke dag hetzelfde……waardeloze gasten als Staverman, Arens, De Wild, Annemiek…..onbegrijpelijk dat dit de beste radiozender van Nederland is..vooral van Staverman wordt ik zwaar depressief en nu komt er ook nog Beelen bij….krankzinnige beslissing…….Gebrek aan talent en kennis van de muziek van het verleden en geen originele muziek ….het is bar en bar slechte radio

 77. critikast

  Staverman en Beelen….het definitieve verval van Radio 2 is ingezet. Twee nitwits die zichzelf schromelijk overschatten, bij elkaar. Hoe diep kun je zinken !

 78. Louis Neefs

  @Leo
  Dan kan hij die vent die achter hem staat bij zijn peuter pakken.

 79. Louis Neefs

  HERSTEL: Leuter

 80. Jannes van Loon

  Giel paste niet bij Veronica Jeroen zat niet op zijn plek bij NPO radio 5 Max hij zal vooral in het weekend ijzersterk terug komen op NPO radio 2 een goede keuze van BNN Vara .

 81. StefanV

  Reken maar dat Beelen geen goedkope aanwinst is. Belachelijk om zo veel geld neer te tellen voor een DJ die ’s nachts wordt ingezet. Op zo’n plek kun je beter nieuw talent neerzetten. Uiteraard is dit een opstapje naar het echte werk. Ik verwacht dat Beelen regelmatig overdag opduikt als invaller, om nog maar te zwijgen over de ochtendshow.

  Verder vind ik het nogal bijzonder dat Felix Meurders weliswaar weggaat, maar dat Spijkers Met Koppen op Radio 2 blijft. Dat programma past daar totaal niet. Het was veel zinniger geweest als Spijkers Met Koppen was meeverhuisd naar Radio 5.

 82. L. Koopmans

  Interessant dat op radio 5 de EO eindelijk bereid is de christelijke weekend programmering deels te laten vallen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.