Boze corona-BN’ers worden geleid door Viruswaanzin

Geplaatst op di 22 sep 2020 om 13:50

De boze corona-BN’ers die met de hashtag ‘ikdoenietmeermee’ strijden tegen de coronaregels van de overheid, zijn samengebracht door Viruswaanzin-oprichter Willem Engel. Dat meldt NRC Handelsblad zojuist. Famke Louise is met een miljoen Insta-volgers veruit de grootste boze corona-BN’er, maar ook artiesten als Thomas Berge en Tim Douwsma doen mee. Achter de hashtag gaat een vooropgezet plan schuil: Willem Engel is al geruime tijd bezig BN’ers te mobiliseren.

De BN’er-actie is bedacht in een WhatsApp-groep met BN’ers die wordt gecoördineerd door Willem Engel, leider van Viruswaarheid (de nieuwe naam van Viruswaanzin). “We zijn er ruim een maand geleden mee begonnen”, zegt hij tegen de krant.

Willem zegt al zeventig BN’ers gemobiliseerd te hebben. “Ik kreeg contact met een aantal kritische BN’ers. Daarna hebben wij geprobeerd om meer BN’ers bij elkaar te brengen”, aldus Willem.

Er zitten ook wetenschappers in de appgroep, zegt hij. “We hebben een aantal wetenschappers onder wie Capel toegevoegd in de groep, zodat de BN’ers hun vragen kwijt kunnen.”

Hij heeft er bewust voor gekozen om met BN’ers te werken. “Als ik iets zeg, luisteren er ook wel mensen. Maar je moet meerdere doelgroepen aanspreken. Deze BN’ers spreken jongeren aan, die om hun gedrag al zo worden geshamed door de politiek. Ik denk dat jongeren zich door de BN’ers gehoord voelen en gesteund.”

Het artikel hierover leest u op de NRC-site.

Foto: Instagram
100 Reacties op “Boze corona-BN’ers worden geleid door Viruswaanzin”


 1. Henny Spekken-Bonen

  graaien graaien graaien

 2. Rukken moet lukken

  Goh.

 3. KLMNPOQ

  Geen plekje op IC, of behandeling van wat dan ook bij evt besmetting van die gasten.
  In elk ziekenhuis een lijst met hun namen neerleggen, ze zoeken het dan maar uit.

 4. Oke

  Voor of tegen maakt me niet uit. BN’ers hebben geen plek in deze discussie. De meesten hebben nog net de middelbare school afgemaakt.

  Idiocracy.

 5. Derk

  Dat heeft Viruswaanzin goed afgekeken bij KOZP. Hetzelfde laken een pak. Allerlei idioten aanschrijven en dan doen alsof het kleine clubje dat hapt representatief is voor het gehele land.

 6. mark2

  inderdaad dan ook afzien van een IC-bed of gedwongen opname in een gesticht. die famke louise heeft eerst gecasht om mee te werken, nu is ze er ineens tegen..
  dus tegen betaling doet ze alles? lijkt me dus een dame van lichte zeden!

  wat een ongelooflijke sukkels zijn deze mensen

 7. L. Koopmans

  Famke Louise toucheerde eerder dit jaar nog een aardig bedragje van de overheid omdat ze als influencer meewerkte aan een coronacampgane van de overheid. Meldt de NOS net.

 8. M.

  Heugelijk nieuws in deze tijden… Ik wil dit al tijden met jullie delen, eindelijk vanaf vandaag mag heel Nederland weten, Er komt een nieuw omroep: http://www.instagram.com/omroepzwart, Omroep Zwart, word lid…

 9. Astrid

  @L. Koopmans, dan is Famke dus een rat. Ik had best respect voor haar (ik weet het, zoals mijn vrienden altijd al zeiden houdt dat in dat ik niet wijs ben), maar dat is nu wel verdwenen.

 10. MC bezoeker 39

  Dit zijn gewoon idioten die pas gaan nadenken als het straks weer te laat is. Het eerst zien, dan geloven principe. Waarom zou je dat risico nemen. Volgens mij kunnen we op dit moment al een hele hoop als we ons gewoon aan de regels houden. Maar nee, we gaan straks liever weer volledig op slot met het risico dat er tevens in de ziekenhuizen geen plek meer is voor een ieder die zorg nodig heeft. Niemand heeft de waarheid over dit virus in pacht, dus dan moet je zoveel doen als mogelijk (of de maatregel nu effect heeft of niet).

 11. Chris

  Uit onderzoek blijken met name armere mensen, lager opgeleid en vaak politiek rechts georiënteerd wantrouwend te zijn t.o.v. de overheid en bijvoorbeeld vaccinatie. Nu ken ik deze bekende mensen amper (van sommigen had ik oprecht nooit gehoord) maar op een of andere manier lijken ze precies in de beschrijving te passen behalve arm. Zou het beschermen van hun schnabbel circuit de echte motivatie zijn? Eigen portemonnee eerst!

 12. zeurpiet

  #FRIEDEPIEPEL

  Het blijkt dus inderdaad mogelijk ze nog belachelijker te maken dan dat ze zelf al doen.

  https://twitter.com/search?q=%23FRIEDEPIEPEL&src=trend_click&vertical=trends

 13. Dries Roel Vink

  Zo lang de overheid niet transparant is en het kabinet niet wil dat de betrouwbaarheid van de pcr-test wordt onderzocht, geef ik alle ‘wappies’ gelijk!

 14. Kim

  Blijft een supergeniaal filmpje:

  https://www.youtube.com/watch?v=5S3nUt4J9Xk

 15. hihi

  @M.
  Zet Omroep Zwart op zwart!

 16. Nou ja zeg!

  Kan niet wachten totdat de moeder van Famke op de IC ligt.
  Dankzij haar verstandelijk beperkte dochter.

 17. Astra

  Tja Hugo. Je hebt gefaald en dan is dit het resultaat.
  Je kunt het shaken in maart 2021.

 18. Gerda

  Hoe kan iemand nu fan van Famke zijn? Ik lig werkelijk in een deuk.. Ze kan echt helemaal niets.. Ze is niet mooi, niet grappig, kan niet zingen, niet schrijven, ze is dom en pleegt ook nog fraude..
  Een miljoen fans? Griezelig dat er zo een leger aan gestoorde mensen zijn..

 19. Pieter

  Doodeng die zooi. En straks de plekken van andere mensen innemen op de ic

 20. zeurpiet

  #FRIEDEPIEPEL

  Het blijkt dus inderdaad mogelijk ze nog belachelijker te maken dan dat ze zelf al doen.

 21. Bij C sterren slaat het aandachtsvirus toe

  Vermoeiend.
  Nietszeggende types.

 22. Maup Caransa

  Die complotgek Willem Engel maar afvoeren.

 23. Arseen

  Zojuist bericht van EW. Dit is een stukje van een hele lap tekst.
  En de Jonge……dat hebben we te wijten aan mensen zoals jij.

  Zet u schrap, er komen verkiezingen aan. Eén ding is zeker: fraai wordt het niet, schrijft Geerten Waling. De campagne, de uitslag, de regeringsvorming – het toch al verscheurde Nederland wacht alleen maar grotere teleurstellingen en meer verdeeldheid. En het laat zich nu al uittekenen: de kiezer is de dupe ( Elsevier)

 24. Maup Caransa

  En dat noemt zich Viruswaarheid.

 25. Herman Brusselmans

  Die dombo’s kun je alles wijs maken natuurlijk.

 26. Erik

  Ik doe niet meer mee? Wie dacht er dat je serieus wordt genomen met zo’n infantiel zinnetje? Dat is wat mijn 5-jarige zusje standaard roept als ze niet kan winnen met kaarten. En dan demonstratief met een pruillipje en de armpjes over elkaar onderuitgezakt in de stoel zitten.

 27. Maup Caransa

  Er komt een tweede golf over de gehele Wereld hou op met Rutte.

 28. Brave hond!

  Alles draait bij BN’ers om de centen. Als die BN’ers niet op zo’n grote voet zouden leven dan hadden ze het wel een poosje uitkunnen zingen. Maar het beste is niet goed genoeg voor hen.

 29. Momo

  Interessant dat veel reageerders hier niet lijken te beseffen dat de groep BN’ers die vóór maatregelen zijn, gewoon betaald worden door de overheid.

 30. King Dennis

  @Momo Wat ben jij ontzettend dom. Net als alle Jensen-adepten overigens.

 31. Tanja

  Famke Louise en andere influencers moesten met een overheidscampagne dit voorjaar jongeren erop wijzen zich aan de basisregels te houden. Het bedrag dat de zangeres voor haar deelname heeft ontvangen is niet bekend, maar zou in de duizenden euro’s lopen. Dat geld is op zeker?

 32. Zwarte Sylvana

  Ziet nou niemand dat corona een wit virus is om mensen van kleur uit te roeien?
  Witte mensen plegen genocide op ons Zwartjes.
  Zwarte Levens OK
  ZLOK! ZLOK! ZLOK!

 33. Joop van Dissel

  En waar moet ik haar van kennen?
  Ze kijkt sowieso onnozel uit haar ogen. Net alsof ze door teveel neg€rs is geneukt.

 34. robb

  Thomas Berger neemt al afstand van zijn uitspraak .

 35. Angela de Jong

  Maar al die types die normaal gesproken hun Turkse neptandjes stukbijten op de vraag welke selfie ze nu weer eens op hun Insta zullen zetten, eisen meer duidelijkheid. Over de anderhalve meter, over mondkapjes en over waarom kritische artsen de mond wordt gesnoerd. ‘Alleen samen krijgen we de overheid onder controle’. Wat een malloten ook

 36. Frank

  ach dat meisje (snol) heeft ruim 1 miljoen volgers, kids van 9 tot 16 daarboven vinden ze haar een h*er.

 37. Tanja

  Stond Thomas Berge niet mee te galmen met het coronalied in maart om het zorgpersoneel een hart onder riem te steken? En nu impliceren hij en zijn collega’s met die hashtag dat we de regels moeten negeren. Zodat diezelfde artsen en verpleegkundigen over een paar weken zich weer een burn-out rennen op een overvolle ic, met de striemen van beschermingsbrillen in het gezicht en stervende patiënten op hun netvlies? Omdat die verwende snotapen vinden dat het allemaal wel erg lang duurt

 38. Joop van Dissel

  En waar moet ik haar van kennen?
  Ze kijkt sowieso onnozel uit haar ogen. Net alsof ze door teveel neg€rs is gen€ukt.

 39. Donald Dumb

  ‘Artiesten’. Wat heeft die Tim Douwsma uitgebracht om zo genoemd te worden? En Thomas Berge?
  En die Famke Louise is een ‘speciaal’ meisje. Daar is ze alleen van bekend. Anders, ik kan niks van dr noemen, heeft ze muziek uitgebracht?

 40. Tineke

  Die Famke en Bizzy gun je toch Corona, op de buik liggend happend naar adem. Daar valt vast een mooi rap nummertje op te verzinnen.

 41. Katja

  Die domme lelijke k u t Famke L. praat als een Marokkaan die het VMBO niet heeft afgemaakt.
  Levensgevaarlijk dom w i j f.

  Hoop dat als ze een vette besmetting corona oploopt dat de artsen zeggen ; ‘we doen niet meer mee’ en haar het ziekenhuis uittrappen..

 42. Katja

  Dat geldt ook voor de rest van dat domme junkies clubje.

 43. Richard

  Dus dat hele #ikdoenietmee is een campagne van het olijke duo Engel en Pol van @viruswaarheid vandaar dat al die donaties aan de @ingnl rekening van Dancamundo nodig zijn want dat zullen de (semi)BN’ers niet voor niets doen.

 44. Miepie

  Het valt me op dat het vooral een beetje viezige en dom ogende ‘artiesten’ zijn. Vraag me ook af of ze echt antwoorden willen horen of alleen gewoon weer geld willen verdienen met optredens. Totaal onverantwoord, dit werkt averechts. Als iedereen zich niet aan de algehele corona regels houdt, wordt het nog erger. Dom!

 45. Ben Zine

  Bn-ers doen alles voor geld: Rick Brandsteder, Estelle Cruyff, Gijs Staverman, Jörgen Raymann maken reclame voor Stoptober omdat ze geld er voor krijgen, niet omdat ze zich ermee verwant voelen. Albert Verlinde, Robert ten Brink, de (ex) vrouw van vrouwenverslinder Marco Borsato, Ilse deLange maken alleen maar reclame voor de BankGiro loterij omdat ze er vorstelijk voor worden betaald. Winston, Quinty, Humberto, Caroline worden rijkelijk beloond om reclame te maken voor de Postcodeloterij. Jan Versteegh, Johnny de Mol, Lucille Werner, Wolter Kroes ontvangen jaarlijks een méér dan modale vergoeding om reclame te maken voor de Vriendenloterij. En dan te bedenken dat een aantal BN-ers ook nog ‘ambassadeur’ zijn van goede doelen. Kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit hun geen aanzienlijke ‘onkostenvergoeding’ oplevert.

 46. Donald Dumb

  Katja.
  Tja ik ken die Famke verder niet, maar ze ziet er al niet al te snugger uit…
  heeft ze Down of iets en dat ze daarom bekend is uit medelijden?

 47. Pettie Fart

  https://hollywoodhuizen.nl/voortschrijdend-inzicht-famke-louise-kreeg-in-voorjaar-bedrag-met-4-nullen-van-rijksoverheid-voor-coronacampagne/

  Laten ze dat malle kind het geld terugstorten. Dat dit levenloze en uitermate zwakbegaafd mokkeltje uberhaupt media-aandacht krijgt is al niet uit te leggen, laat staan dat ze betaald krijgt om een lege huls te zijn!

 48. Tssssss

  Je Broer… Famke Louise… Thomas Berge… Tim Bouwsma (of hoe heet hij eigenlijk?)… echt niveau dit.

 49. BREAKING !

  Akwasi start ’Omroep Zwart’

  Voor december 2020 moeten ze het aantal leden bereikt hebben voor vergunning

  GESPONSORD door Tony Chocolony

 50. Anneke

  Ik stel voor dat er een boycot komt van adverteerders / sponsors voor deze onverantwoorde idioten. Raak ze in hun kruis: de portemonnee.

 51. Zomaar een persoon

  Angela is boos. — https://www.bd.nl/show/freethepeople-sluit-die-egoistische-c-sterren-lekker-op-zou-ik-zeggen~aa35bb0d/

 52. Thomas Berge krabbelt terug!

  Thomas Berge deelde maandag, met een aantal andere artiesten, #ikdoenietmeermee op social media als statement tegen de coronaregels. Het leverde veel kritiek op. In De Ochtendshow van Radio 538 krabbelt de zanger terug.

 53. robert

  Nou het zijn wel allemaal namen om je petje bij af te nemen of je vingers bij af te likken. Het is werkelijk ongehoord hoeveel en warvoor gezaghebbende deze ‘Willem’ (?) bij elkaar heeft gebracht. Nou gaat er echt wat veranderen!

 54. Nou ja zeg

  Hoe denken die mensen dat het wérkt met ellende in de wereld? Gewoon vingers in je oren, ogen dicht en heel hard lalala roepen?

 55. zorgpersoneel

  Als we #ikdoenietmeermee nou eens #ikzorgnietmeervoorjou maken… wat denk je dat er dan gebeuren gaat ?
  Flikker op met die #ikdoenietmeermee
  Wij staan er gewoon he, dag en nacht.. niet voor onszelf maar voor jullie en mensen om je heen.

 56. Donald Dumb

  Ik denk dat deze ‘artiesten’gewoon bang zijn dat ze weer een gewone baan moeten gaan zoeken. De schnabbels, als ze die al hadden, zullen er voorlopig niet zijn…dat wordt handje ophouden of weer gewoon geld verdienen op de markt, achter de kassa…
  Het lijken me geen lui die Ziggodome of Ahoy uitverkopen…

 57. ome H

  KLM’ers moeten zich laten omscholen, waarom deze BN’ers dan niet?

 58. anoniem

  Ik vindt het virus al lastig genoeg.. Nu nog alle meningen erover aanhoren.. :-)

 59. anoniem

  “vind” zonder “t”.. :-)

 60. Eva

  Willem Engel is een onruststoker, lijkt wel op een sekte leider,eng mannetje en die domme zogenaamde C artiesten die zijn al net zo gestoord.

 61. Trudy

  Voor… dan weer tegen….
  Famke Louise doet alles voor een beetje geld.. Binnenkort vast achter het raam….

 62. 8

  @Trudy,

  Op mij komt die Famke Louise als niet zo erg slim over, maar dat kan aan mij liggen.

 63. kritisch avro-lid

  Ze zijn lekker bezig in de “Ali B” stal (SPEC). Eerst zit Ali met meel in de mond te praten over zijn flikker opmerking. Kennelijk hecht hij meer waarde aan de mening van zijn publiek dan aan algemene beschaving. En nu weer de minderbegaafde omhooggevallen Famke Louise (management door SPEC). Wel geld toucheren in een campagne ter bestrijding van de Covid-uitbraak en nu het weer onderuit halen. Dat ze nu doormiddel van een statement dat ze “voorschrijdend inzicht” heeft, is ongeloofwaardig. Haar statement is duidelijk door het management geschreven. Of advocaat.

 64. Geert

  Al die zogenaamde BNers doen er aan mee omdat ze merken dat ze er niets meer toe doen in een crisis.

 65. GrijzePilion

  Zogenaamde BN’ers, hahahaha….het uitschot van de samenleving

  Laten ze eens werken voor hun geld

 66. Geert

  Is Famke wel helemaal in orde? ze praat zo raar..?

 67. Gerda

  Moet je dat nog vragen Geert?

 68. MolTalk

  De moeder van Rachel Hazes is ook een actie begonnen: #FRIEDELPIEPEL

 69. Robert

  Wat ze allemaal uitkramen zal me een zorg zijn, dat de overheid dit soort figuren betaald vind ik een groot schandaal.

 70. Robert

  Het is een stel egoïstische mongolen die moeten worden opgepakt voor moord door schuld.

 71. Donald Dumb

  Geert. Famke is zwakbegaafd…

 72. Lies

  @Donald Dumb: dat kind heeft geen fatsoenlijke opvoeding of opleiding gehad. Is te dom om fatsoenlijk een zin te kunnen formuleren, laat staan zelfstandig een mening te vormen op basis van feiten.
  Voor mijn dochter het bewijs om juist door te leren! Doet ze toch nog iets goed?

 73. Cobweb

  Achterlijke trut.

 74. Lida

  Top initiatief: heel goed, kom op zeg; we zijn toch geen watjes in NL; prima kritische geluiden; waar is het kabinet überhaupt mee bezig, kappen met die bangmakerij. Wanneer gaat iedereen het nu eens inzien. `per jaar liggen er 35000 mensen met longontsteking in het ziekenhuis; ik hoor hier niemand over. Als het journaal en de media elke dag een extra headline zou maken met de zkh-opnames Uitgesplitst per categorie/leeftijd etc, daarnaast aantal overledenen per categorie/aandoening dan denk ik dat iedereen heel anders naar de cijfers van bijv Covid-19 gaat kijken

 75. Bastiaan

  Idioten!

 76. kritisch avro-lid

  @ Lida: Ben je een “ikdoenietmeermee”-trol ofzo? Longontsteking kan verschillende oorzaken hebben (virus, bacterie, parasiet of schimmel). Vaak is de oorzaak niet eens duidelijk, dus kan je er niets tegen doen. Bij het Covid virus kan je wel maatregelen nemen om het te vermijden. Als je niets zou doen liggen er binnen de kortste keren een veelvoud van die 35000 in het ziekenhuis…als de ruimte er uberhaupt zou zijn

 77. Moud

  Ze krijgen vanavond ook nog eens een podium in het programma Vooravond.

 78. Pettie Fart

  Geestelijk gehandicapte wordt agressief.
  https://youtu.be/7eq-VG9c3qI

 79. Sport 7 kijker

  Wat een compleet gestoorde terrorist is die Viruswaanzin knakker.

 80. Britt Scholte Lover

  Famke Louise zit vanavond bij JINEK !

 81. Momo

  @Dennis

  Wat een ge-wel-dig tegenargument. Daarmee bewijs je alleen maar dat je zelf dom bent.

 82. Donald Dumb

  @18.10

  Ja, dus?
  Alsof die wat te melden heeft die Famke…

 83. Anna

  @Dump: kind van een heroïnehoer!

 84. Donald Dumb

  Lies. Ja, omdat ze zwakbegaafd is. Dan kan je ook niet goed dingen formuleren. Die Famke krijgt een podium om dat dat zo schattig is, krijgen zulke mensen ook eens aandacht…

 85. Lies

  Mijn dochter is ook zwakbegaafd dus graag wat meer respect ! Ze doet het heel goed want ze komt elke week thuis met een of andere donkere loverboy die haar naar haar werk haalt en brengt, lief toch?

 86. Trudy

  Wat een domheid… zag net tim douwsma op boulevard…. ‘one love…’ o mijn god wat een domme man… laat m aub corona krijgen

 87. MC bezoeker 39

  @Tim Douwsma ach ach jochie toch, zit je met zoveel vragen? Zo ingewikkeld is het toch allemaal niet. Gewoon 1,5 meter houden en mondkapje op plaatsen waar de 1,5 meter niet gehandhaafd kan worden. Niet denken dat je het altijd beter weet. Dan had je daar maar voor moeten studeren, ,had je kunnen meepraten met de specialisten. Als je tips hebt kun je die vast wel ergens kwijt.

 88. Donald Dumb

  Wat maakt het dat die Douwsma überhaupt zoveel op TV komt?
  Een presentatortje…

 89. Jan

  Prachtig om te zien dat men opstaat tegen dit overheidsbeleid. Het wed tijd.

 90. 123

  Famke Louise doet zo’n beetje álles voor geld. Ze werd eerst door de overheid, u weet wel, ons belastinggeld, ingeschakeld om jongeren te bereiken met de boodschap dat zij zich aan de regels moesten houden. Het zou mij niets verbazen als ze hier ook weer geld voor krijgt. Ze zit immers op haar money. Schaamteloos, dit! Maar die hardwerkende zorgverleners iets extra’s geven: ho maar. Dat geld voor dit niemendalletje had beter daar naartoe kunnen gaan.

 91. Sookie Stackhouse

  Wat een lelijk dom gedrocht.

 92. Ook BN'ers geleid door Akwasi

  Moest Akwasi de BN’ers ompraten, overtuigen?
  Natuurlijk niet.
  Die jongeren die Willem Engel kennen, lopen ook niet achter de rattenvanger van Hamelen aan.
  Ze zien hoe hun toekomst kapot gemaakt wordt door een overheid met haar media, die met opzet voortdurend iedereen in verwarring houdt.
  Wil je echt weten hoe het zit, lees dan op samenzwerings sites, die je vertellen wat andere deskundigen vertellen over Covid. Dan lees je eens een keer niet de propaganda van politieke agitators, maar de mening van deskundigen, die nog niet omgekocht zijn en dat zijn er nog heel veel en niet de minsten. Er zitten winnaars van prestigieuze prijzen tussen. Zouden die liegen?

 93. Geld over de balkende ezel

  @123
  Famke Louise doet zo’n beetje álles voor geld. Ze werd eerst door de overheid, u weet wel, ons belastinggeld, ingeschakeld om jongeren te bereiken met de boodschap dat zij zich aan de regels moesten houden.

  Sinds wanneer vindt 123 het erg dat ons belastinggeld verkeerd wordt besteed?
  Misschien is dat hele corona wel een hoax en dan zul je wel heel hard gaan janken om al die zuur verdiende belastingcentjes.

 94. Alisia

  Domme domme Famke,
  Denk je nou echt dat iemand je na deze onzin nog serieus gaat nemen..
  Je hebt je domheid laten zien, je onbetrouwbaarheid, en uiteindelijk ook nog je agressie..
  Je bent totaal de weg kwijt.
  Verdwijn aub.

 95. Axl

  Gele hesjes Tokkies..wat een sneuneuzen.
  Type “zoals de wind waait, waait m’n rokje”..

 96. Xxxx

  Famke Louise. Ik hoop dat je Corona mag krijgen. En dat je smeekt dat de artsen je willen helpen. Ik hoop echter dat die artsen die jou je leven moeten redden tegen je zeggen: Nee Famke je wilde je niet aan de Corona-regels houden we gaan je niet helpen. Wat een ongelovige domme muts ben jij!

 97. Xxxx

  Tim Douwsma. Je bent een knappe mooie man. Maar gezien je reactie dat je niet mee wil doen aan het Corona-beleid ben je niet meer dan een domme lul! Ik had je hoger ingeschat!

 98. Hup2

  @ Xxxx

  U heeft de diagnose reeds binnen?

  Hoop ik!

  Met vriendelijke groet,

  Dr. Borderline

 99. Corona hoax

  #coronabeleidKOSTlevens
  #waaromzieIKaldieARTSENnavhunbrandbriefNIETbijOP1ofJanknek?
  #virologenzijngewoonlaborantenenGEENartsen
  #OMTwegermee

 100. Sandra Reijers

  Viruswaanzin is gecontroleerde oppositie. Vertrouw op onszelf en doe massaal niet meer mee. Wij zijn in de meerderheid en kunnen de waanzin stoppen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.