Tim Klijn verguld, loopt Sylvie Meis tegen lijf in Florence

Geplaatst op di 22 sep 2020 om 12:30

Radio Veronica-dj Tim Klijn is in zijn nopjes. Hij is Sylvie Meis tegen het lijf gelopen tijdens zijn vakantie in Florence. Dat vertelde hij maandagavond trots in Shownieuws. Sylvie is getrouwd in de Italiaanse stad en liep met haar kersverse echtgenoot over straat. “Nou, de grap is dat ik haar voorbijliep. Ze stonden daar met z’n tweeën en mijn vrouw zei: ‘Dat is Sylvie!’ Ik zei: ‘Neeee.’ Ze zei: ‘Echt, kijk maar.’ Toen keek ik nog een keer, en inderdaad: het was haar met haar kersverse echtgenoot.

Tim was helemaal van zijn à propos. “In een opwelling bedacht ik: we moet een foto maken. Ik heb over een afstand van drie, vier meter geroepen: ‘Sylvie gefeliciteerd!’ En ze reageerde daar eigenlijk heel goed op.”

Sylvie twijfelde een beetje, maar ging toen alsnog op de foto. “Ik zei: ‘Mogen we een foto met je maken?’ ‘Ja, dat is goed’, zei ze. Ze moest er wel heel even over nadenken, maar het was prima, dus ik ben naast haar gaan staan en de foto is genomen.

Talpa Radio-collega Mark Labrand vindt het allemaal hilarisch. “Ik moest vrijdag Ivo van Breukelen vervangen in de Top 50 op 538 en ik denk: ik maak gewoon een heel onschuldig geintje aan het begin in de uuropening. Ik zei: ‘Hallo ik ben Mark en ik val in voor Ivo, want die is naar Florence. Die heeft een schnabbel, want die gaat optreden op het huwelijk van Sylvie.’

Dat was natuurlijk niet waar, dus Ivo belt me een halfuur later op vanaf een ander vakantieadres en zegt: ‘Wat heb je allemaal gezegd?’ Allemaal media hebben hem gebeld, maar daar was niets van waar. Heel toevallig heeft een andere Talpa Radio-collega van mij, Tim Klijn van Radio Veronica, Sylvie wél ontmoet. Die is haar toevallig tegengekomen.”

Foto: Shownieuws
25 Reacties op “Tim Klijn verguld, loopt Sylvie Meis tegen lijf in Florence”


 1. rollins

  What are the odds!? En dan ook nog beiden scheef op een foto staan. Zo als Sylvie dat normaal alleen zo goed kan.

 2. idioot

  wat leuk!

 3. Nou ja zeg!

  Coronaboete!!!!
  Want geen anderhalve meter afstand.

 4. Trudy

  ohhhh wat geweldig … je zal het maar meemaken… ohhh sylvie. ohhh sylvie. De beste dag uit zn leven…
  Mijn god wat triest…..

 5. Gerda

  Heel grappig, ik neem aan, dat Sylvie niet geweten heeft wie hij was..

 6. Sjimmie Geduld

  Sylvie zit inmiddels ook al in de overgang. Voor een stoephoer als zij is dat fijn.

 7. maatje te groot

  Ze moest er even over nadenken. Kan die plastic barbierpop dat wel, denken??

 8. Remi

  … Zag het toevallig voorbijkomen op Shownieuws, of Boulevard of zoiets.
  Wat is dit ontzéttend triest …

  Tim Klijn.

  … Nee maar heel even … ene Tim Klijn.
  Ontzéttende nicht heeft even z’n foto-momentje.

 9. maatje te groot

  Barbiepop dus

 10. Guttegut

  Ongelooflijk zeg! Ik kwam vanochtend de overbuurvrouw tegen

 11. Erewijn

  2 meter

 12. ,WEST*

  Als je wist wie ik allemaal tegen kom , dan kan deze site nog jaren voor uit
  Gisteren nog Floris de 5e en Napolion op de `s Gravenlandseweg ontmoet, toen ik het oude Avro gebouw uitkwam ja zei Napolion nog , zonder mij was er geen AVRO SBS of RTL geweest , ja en toen zei Floris meteen erachter aan, zonder mij geen v d Valk hotels waar je heerlijk kan eten, tenminste beter dan bij de Witte bergen
  heel duur en als je buiten staat heb je nog trek, en moet je even naar het dichbijzijnde dorp voor een Febo kroketje

 13. Genderneutraal

  Slivia minimo incontra Tim checca..

 14. ,WEST*

  zal mij benieuwen wie ik morgen weer tegenkom, misschien wel koning Victoria
  of Robert Stolz

 15. Wanny

  Tjonge, Sylvie op een foto waar niet eerst een uur over is nagedacht.

 16. critikast

  @West
  Napolion ? Woordenboek !!!!

 17. ,WEST*

  Voor de snotneuzen die niet weten wie Robert Stolz was …. nou die schreef de mooiste operettes, een soort vrolijke musical , wat nu zo populair is in Nederland
  groot gemaakt door J v d E en ALBERT Ver…… juist die bedoel ik

 18. ,WEST*

  @ CRITIVAST EEN GOEDE VERSTAANDER HEEFT MAAR EEN ONVOLIG WOORD NODIG

 19. Henk Hank

  Wandelende etalagepop, die Sylvie Meis. Alles is nep: botox en siliconen. Maar met een echte gleuf tussen de benen, dat dan weer wel. Al zal ook daar het een en ander aan verbouwd zijn.

 20. Gerda

  Ach als je van plastic houdt? Poppen liggen lekker stil en eten weinig of niks

 21. Klaas Flink

  Alles, maar dan ook werkelijk helemaal alles is fake aan die vrouw. Die Duitse kunstemaker zal toch ook wel een keer wakker worden?

 22. Henny Spekken-Bonen

  Robje Goossens jaloers.

 23. Ik kan het wete!

  Tim Klijn en een blonde vrouw. Een zéér gevaarlijke combinatie.

 24. Sookie Stackhouse

  En? Mocht ie er even opkruipen?

 25. Nu Weten We Het Wel

  @ ,WEST*
  Ga ’s met je verzameling postzegels uit verre landen aan de slag.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.