Tim Klijn verguld, loopt Sylvie Meis tegen lijf in Florence

Radio Veronica-dj Tim Klijn is in zijn nopjes. Hij is Sylvie Meis tegen het lijf gelopen tijdens zijn vakantie in Florence. Dat vertelde hij maandagavond trots in Shownieuws. Sylvie is getrouwd in de Italiaanse stad en liep met haar kersverse echtgenoot over straat. “Nou, de grap is dat ik haar voorbijliep. Ze stonden daar met z’n tweeën en mijn vrouw zei: ‘Dat is Sylvie!’ Ik zei: ‘Neeee.’ Ze zei: ‘Echt, kijk maar.’ Toen keek ik nog een keer, en inderdaad: het was haar met haar kersverse echtgenoot.

Tim was helemaal van zijn à propos. “In een opwelling bedacht ik: we moet een foto maken. Ik heb over een afstand van drie, vier meter geroepen: ‘Sylvie gefeliciteerd!’ En ze reageerde daar eigenlijk heel goed op.”

Sylvie twijfelde een beetje, maar ging toen alsnog op de foto. “Ik zei: ‘Mogen we een foto met je maken?’ ‘Ja, dat is goed’, zei ze. Ze moest er wel heel even over nadenken, maar het was prima, dus ik ben naast haar gaan staan en de foto is genomen.

Talpa Radio-collega Mark Labrand vindt het allemaal hilarisch. “Ik moest vrijdag Ivo van Breukelen vervangen in de Top 50 op 538 en ik denk: ik maak gewoon een heel onschuldig geintje aan het begin in de uuropening. Ik zei: ‘Hallo ik ben Mark en ik val in voor Ivo, want die is naar Florence. Die heeft een schnabbel, want die gaat optreden op het huwelijk van Sylvie.’

Dat was natuurlijk niet waar, dus Ivo belt me een halfuur later op vanaf een ander vakantieadres en zegt: ‘Wat heb je allemaal gezegd?’ Allemaal media hebben hem gebeld, maar daar was niets van waar. Heel toevallig heeft een andere Talpa Radio-collega van mij, Tim Klijn van Radio Veronica, Sylvie wél ontmoet. Die is haar toevallig tegengekomen.”

Foto: Shownieuws

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen