Emma Heesters wil coach worden in The Voice

Emma Heesters wil graag een van de coaches worden in de kijkcijferhit The Voice of Holland op RTL 4. Ze zou The Voice Kids eventueel ook heel leuk vinden. Dat geeft de zangeres aan in de ochtendshow van 100% NL. Al jaren zingt Emma allerlei covers op YouTube en vorig tv-seizoen brak ze door dankzij haar deelname aan de hitshow Beste Zangers op NPO 1. Voor de toekomst ziet ze een deelname aan The Voice wel zitten, maar dan niet als kandidaat. Ze wil een van de vier coaches worden.

The Voice is een droom voor Emma. “Ja, ik wil zo graag als jurylid betrokken zijn bij The Voice of Holland, dat zou ik zó leuk vinden!”, geeft ze aan.

Emma heeft haar wens al wel vaker uitgesproken. “Ik zeg al jaren dat ik graag voor The Voice of Holland jury zou willen zijn! The Voice Kids of de reguliere Voice, dat maakt me eigenlijk niet uit.

Ze realiseert zich dat ze haar ambitie misschien nog iets te vroeg uitspreekt: “Ik denk wel dat ik nog wat tijd nodig heb om mezelf op de kaart te zetten in Nederland, maar het lijkt me echt super vet om ooit te doen!

Emma kan binnenkort vast oefenen, want ze zit samen met Duncan Laurence en Ronnie Flex in de jury voor de finale van het Junior Songfestival. “Junior Songfestival is een heel mooie oefening, en wie weet volgt ooit in de toekomst The Voice Kids. Ja, dat lijkt me super vet!

Foto: AvroTros

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen