Chantal met nieuwe show die níet van Linda gestolen is

Chantal Janzen komt in het nieuwe tv-seizoen ook met een amusementsshow die ze níet van Linda de Mol gekaapt heeft. Na haar debuut bij Oh Wat Een Jaar, waar Linda pislink over is, volgt er na de jaarwisseling een zélfbedachte zaterdagavondshow. “Ja, volgend jaar gaat er een grote spelshow plaatsvinden en het is mijn eigen idee. Het is eigenlijk heel leuk. Ik ben dit vak ingegaan om de grote shows te gaan doen“, zegt de presentatrice voor de camera voor RTL Boulevard.

Ze is een beetje afgedwaald bij het grote amusement, terwijl ze daarvoor bij de tv is gekomen, legt Chantal uit. “Later is daar wel de liefde voor programma’s op locatie bijgekomen zoals Chantal Komt Werken, maar een grote spelshow is wel heel erg graaf.

Qua corona is een studio ook wel makkelijker werken, legt Chantal uit. “In een studio kun je makkelijker rekening houden met richtlijnen, afstand en huishoudens.”

Maar wat voor programma wordt het nou precies? “Het wordt in elk geval een spelshow voor alle leeftijden. Daar heb ik heel veel zin in.”

Een soort studiovariant van Chantal Blijft Slapen? “Het ligt wel dichtbij me. Het vloeit wel voort uit een eerder programma, daar heeft het wel mee te maken ja. Ik moet zeggen: iedereen die naar de studio komt, ziet er ook erg leuk uit. Laat ik het daarop houden.”

Foto: NPO

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen