Zoon René van der Gijp nu ook mediapersoonlijkheid

Nicky van der Gijp, de zoon van René van der Gijp, gaat aan de slag voor het YouTube-kanaal van de aan GeenStijl gelieerde nieuwssite NieuwNieuws. Zijn eerste reportage is net online geplaatst. Dat is te zien op YouTube. De 19-jarige zoon van René studeert journalistiek aan de Fontys Hogeschool en is één van de jonge talentvolle videomakers die onder leiding van YouTube-veteraan Dennis Schouten voor NieuwNieuws aan de slag gaan om journalistieke videocontent te maken.

Nicky duikt in zijn eerste reportage in de wereld van mensen die bang zijn voor de introductie van 5G. Eén van hen is Robbert van den Broeke, nog bekend van zijn charlatanprogramma met Irene Moors op RTL 4.

Volgens de Gezondheidsraad heeft dit nieuwe snelle mobiele netwerk geen negatieve effecten op de gezondheid, maar daar denken sommige mensen heel anders over, waaronder dus Robbert. Waarom blijven zij volhouden dat 5G gevaarlijk is? Nicky zoekt het uit.

Het kanaal van NieuwNieuws heeft op dit moment al ruim 83.000 abonnees, dus Nicky heeft een mooi podium om zijn eerste stappen in de journalistiek te zetten.

Zijn eerste video bekijkt u hier:

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen