Boer Tom: ‘Vindt Angela de Jong mij sexy?’

Boer Tom Groot, die na Boer Zoekt Vrouw aan de slag ging voor Eigen Huis & Tuin, moet er hartelijk om lachen dat Angela de Jong hem sexy vindt. Zelf voelt hij zich niet per se sexy. Dat heeft hij laten weten in Koffietijd. Presentatrice Pernille La Lau vroeg Tom of hij weet wat Angela van hem vindt. Aangezien de AD-diva dagelijks met een kapmes over het Media Park loopt, keek Tom even geschrokken op. Al snel kon hij opgelucht ademhalen, want Angela vindt hem hartstikke leuk.

Pernille tegen Tom: “We hebben natuurlijk onze beroemde tv-critica van het AD, Angela de Jong, en zij schrijft over jou: ‘Ik wist niet dat het poten van tulpenbollen zo sexy kon zijn.’ Is dat niet een beetje gek voor jou dat al die dingen zo over jou geschreven worden? Voel jij je sexy als je een tulpenbol plant?

Boer Tom moest hartelijk lachen om deze oude uitspraak van Angela. Ze riep dit begin 2015, toen Angela de Jong nog niet Angela de Jong was maar ‘een tv-recensente van het AD’.

Tom: “Ik voel me niet per se sexy. Thuis stap ik in mijn overal en rij ik in mijn trekker om echt in het groot bollen te planten. Dit is gewoon tuinieren als het ware. Ik voel me niet per se anders dan wat ik doe.”

Alle aandacht is nog altijd flink wennen voor Tom. Een tv-carrière was nooit zijn ambitie. “Nee, vrienden van mij hadden me aangemeld voor Boer Zoekt Vrouw en ik heb nooit de intentie gehad om iets op televisie te doen. Toevallig is de bal zo aan het rollen en ik vind het leuk.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen