Art Rooijakkers wil Lady Gaga en Adele in zijn tv-flop

Geplaatst op ma 07 sep 2020 om 13:15

Art Rooijakkers wil graag Lady Gaga en Adele interviewen in zijn slecht bekeken tv-programma Rooijakkers over de Vloer. Zijn redactie heeft hun management benaderd. Dat heeft hij laten weten aan Privé TV. Voordat corona de hele wereld platlegde, heeft de redactie van Art mails gestuurd aan diverse wereldsterren, waaronder Adele en Gaga. “We kunnen niet naar buiten en niet naar het buitenland, maar voor de pandemie waren we wel met internationale sterren bezig.”

Op de vraag welke sterren er zijn benaderd, antwoordt Art: “Bruce Springsteen stond sowieso uit, maar het leek me ook heel leuk om Lady Gaga te kunnen spreken. Een mens moet kunnen dromen, toch?

Zoiets gaat volgens Art gewoon per mail. “Ja. ‘Hello, I am Art, how are you?’ Ja, dat is wel gebeurd ja. ‘Do you know Art See Stars? No no, Art Comes Over de Vloer!’ Ha ha“, ‘grapt’ hij.

Toch blijven Nederlandse sterren de focus houden, aldus Art. “Peter (van der Vorst, red.) zei dat RTL-kijkers Nederlandse sterren toch interessanter vinden. Wij kijken bij mensen binnen en we komen echt bij mensen thuis. De kans dat je bij Lady Gaga even de badkamer of wc mag binnenlopen, is toch wat minder groot.”

Is er nog een wereldster die hij heeft benaderd? “We hadden Adele ook aangevraagd. Dat gaat natuurlijk niet lukken, maar als je er honderd uitnodigt, dan is er misschien toch een die ja zegt.”

Foto: RTL
18 Reacties op “Art Rooijakkers wil Lady Gaga en Adele in zijn tv-flop”


 1. Tukkie Tuk

  Geen interesse in de badkamer of wc van bekende Nederlanders.

 2. Albert Verhinderd

  Denk dat Dries Roelvink wel wil.

 3. Mick

  Onbegrijpelijk wat ze in die Art zien. Vast een aardige gast maar totaal oninteressant.

 4. aldus

  Scoorde afgelopen keer bijna 20% in de doelgroep en dik in de 600.000 absoluut. Dat is geen flop MC, hoe vaak je ook schrijft dat dat zo is. Kan beter, dat wel. Maar niet denken dat omdat je het opschrijft het ook zo is.

 5. HalloJumbo

  En nu?

 6. WC Pot

  De diepgang van een WC pot kan je wel over laten aan de flop van 2020

 7. ZeerNetteDame

  Ongelooflijk dat deze bostrol nog op televisie is. Als het geen scharrel van Peter van der Vorst was geweest, dan was hij allang op een sociale werkplaats terecht gekomen.

 8. Pettie Fart

  Lady Ga Ga is de meest overschatte imbeciel van de laatste jaren.

 9. Al mijn collega’s zijn boze witte mannen

  Lady gaga is hartstikke uit de mode; die is echt uiterangeerd en adele licht onder vuur omdat ze zich schuldig maakte aan culturele toeeigening.

  Dusssss…..

 10. BradgeTV

  Art mag mij wel interviewen voor zijn programma, een primeur en hoge kijkcijfers gegarandeerd. Ik word namelijk steeds bekender op YouTube met mijn muziek en vlogs. Nog even en ik ben bekender dan die Adele en Gaga.

  Bedankt voor het lezen, tot de volgende keer!

 11. Mark

  Als ze het programma nu gewoon Over De Vloer noemen en ze laten verschillende RTL sterren over de vloer komen bij wereldsterren. Als Paul de Leeuw naar Adele wordt gestuurd, doet ze gelijk open en heb je gouden tv. Hetzelfde geldt voor Nikkie de Jager naar Lady Gaga sturen. Je moet wel de juiste mensen bij elkaar zetten. Zo’n Lady Gaga gaat echt niet haar deuren open gooien voor één of andere Art from The Netherlands. Ik denk dat Ivo Niehe het nog eerder voor elkaar krijgt. Managers gaan de interviewer googelen en komen bij Ivo op een gigantisch oeuvre uit.

 12. Art Rooijakkers zakt door de vloer

  Het einde van zijn contract komt er aan (april 2021)

 13. Persbericht RTL april 2018. Veel bla, bla, bla

  Erland Galjaard, programmadirecteur RTL: “Art is een gepassioneerde programmamaker die van alle markten thuis is. Hij heeft de creativiteit en inhoud om programma’s te maken die variëren van journalistiek tot entertainment. Daar komt bij dat hij niet bang is om zijn persoonlijkheid te laten zien, waardoor je als kijker echt wordt geraakt. Zijn kracht is om elk onderwerp met oprechte nieuwsgierigheid te benaderen en voor iedereen toegankelijk te maken.

  Art is typisch zo iemand die je de ruimte moet geven om niet alleen te presenteren, maar ook om programma’s te ontwikkelen. Die vrijheid heeft hij nodig en krijgt hij volop bij RTL.”

  Rooijakkers: “Om het op zijn Brabants te zeggen: ik heb keiveel zin in het nieuwe avontuur bij RTL. Ik kijk terug op zeven mooie jaren bij AVROTROS, waar ik de omroep en de NPO heel dankbaar voor ben. Jaren waarin ik veel kansen heb gekregen, een paar keer goed op mijn bek ben gegaan, weer vrolijk ben opgestaan en ook successen heb gevierd. Nu is het tijd voor een nieuw hoofdstuk. Mooie programma’s presenteren, maken en bedenken voor RTL en ook rust voor mijn rechter wenkbrauw die ik na zeven seizoenen ‘Wie… is… de Mol’ zeggen amper nog uit een frons getrokken krijg.

  Door alle kansen bij RTL begon het te tintelen; nieuwe impuls, nieuwe energie, nieuwe kansen. Ik vind het spannend en kan niet wachten. Zoals ons pap zou zeggen: “Kom maar op nondedju!”.

  Na de zomer van 2018 is Rooijakkers voor het eerst te zien bij RTL.

 14. anoniem

  Zo werkt het dus niet goed, 100 uitnodigen en dan zien wie er reageert… Ik denk dat je meer kans maakt op een goed interview wanneer je iemand specifiek benadert om zijn of haar talenten en met een goede reden..

 15. Peter

  Echt Lady Gaga noemt ‘ie dan. De meest oninteressante artiest met haar warrige, zogenaamd intellectuele opmerkingen. Dat mens is een copycat en zo outdated. Maar ja, past wel bij Art!

 16. Geilneef

  Ivo Niehe light

 17. Alexia

  Ik kreeg ook een briefje van Art. Werd mama echt kk blij van maar ik deed alleen maar een oogrol. Maxima is een beetje dom en ik ga echt niet bij die mongool op tv.

 18. Gerda

  Ik vind Art wel aardig, zo iemand, die je een A4tje geeft en zegt: “ga maar een mooie tekening voor ons maken” Een schatje..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.