Art Rooijakkers wil Lady Gaga en Adele in zijn tv-flop

Art Rooijakkers wil graag Lady Gaga en Adele interviewen in zijn slecht bekeken tv-programma Rooijakkers over de Vloer. Zijn redactie heeft hun management benaderd. Dat heeft hij laten weten aan Privé TV. Voordat corona de hele wereld platlegde, heeft de redactie van Art mails gestuurd aan diverse wereldsterren, waaronder Adele en Gaga. “We kunnen niet naar buiten en niet naar het buitenland, maar voor de pandemie waren we wel met internationale sterren bezig.”

Op de vraag welke sterren er zijn benaderd, antwoordt Art: “Bruce Springsteen stond sowieso uit, maar het leek me ook heel leuk om Lady Gaga te kunnen spreken. Een mens moet kunnen dromen, toch?

Zoiets gaat volgens Art gewoon per mail. “Ja. ‘Hello, I am Art, how are you?’ Ja, dat is wel gebeurd ja. ‘Do you know Art See Stars? No no, Art Comes Over de Vloer!’ Ha ha“, ‘grapt’ hij.

Toch blijven Nederlandse sterren de focus houden, aldus Art. “Peter (van der Vorst, red.) zei dat RTL-kijkers Nederlandse sterren toch interessanter vinden. Wij kijken bij mensen binnen en we komen echt bij mensen thuis. De kans dat je bij Lady Gaga even de badkamer of wc mag binnenlopen, is toch wat minder groot.”

Is er nog een wereldster die hij heeft benaderd? “We hadden Adele ook aangevraagd. Dat gaat natuurlijk niet lukken, maar als je er honderd uitnodigt, dan is er misschien toch een die ja zegt.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen