Albert Verlinde weigert Ranking the Stars

Albert Verlinde wil niet meedoen aan Ranking the Stars, ondanks dat Paul de Leeuw een goede tv-kennis van hem is. Hij weigert deelname keer op keer. Dat heeft hij laten weten aan Shownieuws. Albert wordt al jaren gevraagd voor de BN’er-show, omdat hij best een type is dat daar lekker zou kunnen rellen. Hij laat zich er echter niet toe verleiden. “Ik ben er nog nooit gaan zitten. Ik word ieder jaar – serieus, dat is echt waar – gevraagd of ik wil komen en ik doe het niet“, laat hij weten.

Vooral het volgieten van deelnemende BN’ers met drank spreekt Albert niet aan. “Wie weet is het achterhaald en is het van een paar jaar geleden, maar het was altijd het programma dat erom bekend stond dat mensen volgegoten werden met drank en dan allerlei dingen gingen roepen. Ik vind dat gewoon niet prettig.”

Albert weigert het tv-aanbod dus. “En elk jaar stelt Jeroen weer heel lief een bericht van: ‘Kan ik je bellen voor Ranking the Stars?’ Nou, no way.”

Shownieuws-collega Bart Ettekoven is er wél voor te porren. “Ze gaan mij nooit vragen. Als ze me ervoor vragen, dan zou ik er wel over nadenken. Ik moet er in tegenstelling tot Albert wel verschrikkelijk om lachen. Ik zit er toch van te smullen. Mensen zeggen wel dingen.”

Albert: “Ik zeg niet dat ik het niet leuk vind, hè, maar het principe van het volgooien met drank vind ik erg.”

Bart: “Maar je kijkt er wel graag naar of ook niet?

Albert: “Stukjes.”

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen