Albert Verlinde noemt naam Angela de Jong niet meer

Albert Verlinde heeft besloten om niet langer de naam van Angela de Jong te noemen. Hij spreekt nu over ‘die mevrouw van het AD’. Dat liet hij gisteren weten in de uitzending op SBS 6. Albert wordt doodmoe van Angela en gunt haar naam geen airtime meer. “We worden allemaal gek gemaakt door die mevrouw van het AD – ik noem haar naam ook helemaal niet meer – die dan schrijft: ‘dit programma is niet goed’ na drie dagen en ‘dat programma is niet goed’ na drie dagen.

De showkoning vindt het gewoon duivels hoe Angela alles kapotschrijft. Hij ergert zich er met name aan dat ze al na één uitzending allerlei formats loopt af te fakkelen.

Albert wijst erop dat veel programma’s nou eenmaal even moeten groeien. “Kijk eens even naar BinnensteBuiten op NPO 2. Dat is kneuterigheid ten top en dat is heel langzaam gegroeid.”

Tv-makers hebben een kans nodig, weet Albert. “Laten we ons daar een beetje aan vasthouden. Je bouwt het op. Kijk naar Hart van Nederland en Shownieuws, die al jaren op hetzelfde tijdstip zitten en lekker doorgaan.”

Dús mensen die heel zuur televisie zitten te kijken: geef iedereen die met veel enthousiasme een programma begonnen is een beetje de tijd.”

Foto:

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen