Wilfred en Gijp herenigd op tv: ‘Er zat je wat dwars?’

Wilfred Genee is terug van vakantie en hij presenteerde zaterdagavond zijn eerste Champions League-uitzending. Aan zijn tafeltje met analisten zaten Wim Kieft en René van der Gijp en na hun poppenkast van afgelopen zomer was er in de uitzending geen vuiltje meer aan de lucht. Het was zoals vanouds, eigenlijk alsof er nooit iets gebeurd was. Aan het begin van het verslag van Manchester City – Olympique Lyon waren de heren zelfs nog eventjes met elkaar aan het dollen.

Wilfred opende de voorbeschouwing als volgt: “Het commentaar vandaag bij de wedstrijd is van Wim Kieft en René van der Gijp. Het is goed dat je erbij bent René, want er zat je wat dwars begreep ik.”

Een ieder die dacht dat Wilfred hier aan de VI-rel refereerde, had het helaas mis. René beaamde: “Ik had gisteren een harinkje gegeten op de markt en dat kwam even niet lekker naar boven vannacht.”

Wilfred: “Maar het gaat nu weer? Topfit?

René: “Ja, natuurlijk.”

Daarna ging het al snel over voetbal, namelijk over de historische 2-8-nederlaag van FC Barcelona. “Hoe kijk jij terug op die wedstrijd van gisteren?“, vroeg Wilfred.

René: “Ja, krankzinnig. Echt krankzinnig.”

Hoe het er vanaf 11 september uit gaat zien bij Veronica Inside is nog even afwachten. Om hun geloofwaardigheid te redden moeten de heren in de openingsaflevering wel terugkomen op hun ruzie, waarbij ze als een stel dramaqueens door de gangen van de media heen renden.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen