Ex-vrouw John de Mol manisch positief?

Willeke Alberti, de ex-vrouw van John de Mol, presteerde het tijdens de coronacrisis als één van de weinige BN’ers om niet steen en been te klagen over de coronamaatregelen. Wat is er precies aan de hand? Is ze manisch positief? De zangeres wordt ernaar gevraagd in de Weekend, waar ze een eerlijk en openhartig antwoord geeft. “Ik ben niet manisch positief, maar wel heel positief, omdat ik er altijd in geloof dat het allemaal weer goedkomt“, zegt de ma van Johnny de Mol.

Alles komt goed is een bemoedigende boodschap. “Dat is niet altijd even gemakkelijk, maar ik weet zeker dat er andere tijden komen, en daar moeten we ook met z’n allen voor zorgen.

Willeke vindt het heel prettig dat de intelligente lockdown achter de rug is. “Het is zó fijn om weer van alles te kunnen doen. Het was natuurlijk toch wel een enorm gat waar we met z’n allen in zijn gevallen. Laten we maar proberen positief te blijven en hopen dat het volgend jaar anders is.”

Ze was niet eenzaam tijdens de lockdown. “De mensen die in de coronaperiode bij me waren, werken samen met mij, zoals mijn visagiste. Ik had er niet aan moeten denken om het helemaal alleen door te moeten brengen.”

Al met al is Willeke een blij mens. “Ik weet wel waar ik blij van word; dat is toch om mijn kleinkinderen en familie te zien én dat ik mijn werk kan blijven doen.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen