Vrijpostig: Op1-kijker vraagt sperma aan Rob Jetten

Rob Jetten heeft van een Op1-kijker het verzoek gekregen om wat sperma af te staan. Hij vond het een vriendelijk verzoek, maar heeft het wel afgeslagen. Dat vertelt de D66-ster in de PodBast van Bastiaan Meijer. De vrouw die Rob bij Op1 zag werd plaatsvervangend hitsig; haar dochter zocht een spermadonor en moeder zag in Rob de ideale match. “Het was een moeder die mij op tv had gezien bij Op1 en zij had dat toen bedacht. Dat was ook wel weer heel schattig“, zo vertelt hij.

Wat schreef ze aan Rob? “Ze zei: ‘Mijn dochter die single is maar heel graag bewust moeder wil worden, zoekt nog een zaaddonor en jij bent echt de perfecte match.’

Rob was echt weggeblazen. “Toen dacht ik: oh my god, dat gaan we niet doen. Maar ik vond het wel een heel lieve mail.”

De politicus wist niet goed wat hij terug moest sturen aan de Op1-kijker. Hij nam er echt even de tijd voor. “Ik heb echt superlang moeten nadenken over: hoe ga ik nou die mail beantwoorden? Ik heb daar wel even de tijd voor genomen.”

Ik dacht: oké, that’s a first dat je die vraag krijgt.

De PodBast (vanaf 41:37):

Foto: YouTube

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen