Toeval: Anouk Smulders zat op coronaknokvlucht KLM

Shownieuws-ster Anouk Smulders zat vrijdag aan boord van de veelbesproken coronaknokvlucht van KLM. Ze reisde met haar familie af van Amsterdam naar Ibiza, vertelt ze vandaag in De Telegraaf. De KLM-vlucht was dit weekend volop in het nieuws: de bloederige beelden gingen viral op social media. De ruzie zou zijn ontstaan omdat een passagier weigerde zijn mondkapje te dragen en dat is in tijden van corona niet zo’n geliefde houding. Er zou ook drank en drugs in het spel zijn geweest.

Het nieuws was op zich al erg, maar nu blijkt er dus ook nog eens trauma te zijn veroorzaakt bij een BN’er. “Op een gegeven moment gingen ze mensen uitdagen en gaf een van hen een vrouw een duw. Haar man werd vervolgens he-le-maal gek en die pompte hem vol op z’n neus. Het bloed gútste eruit.

Anouk zat aan boord met haar mam, paparazzo Edwin Smulders, en hun twee kinderen. “Mijn kinderen riepen dat ze eruit wilden. Bo werd wit en zat helemaal te trillen. Tijdens de landing liep een van de mannen in ontbloot bovenlijf door het gangpad. Zijn lichaam was bedekt met bloed. Nou, lekker met corona – nu al helemaal.

Het was echt een ellende, zegt Anouk. “Hij begon te duwen, waarna er een megaknokpartij ontstond. En voordat hij het wist, zat er vijf man bovenop hem. Het is echt alsof je in een slechte film zit, vreselijk.

Het Telegraaf-artikel over deze horrorvlucht leest u hier. De beelden:

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen