Voor eerst sinds breuk: tv-ploeg spot Leontine in wild

Het is Shownieuws gelukt om Leontine Borsato voor het eerst sinds haar breuk van schuinsmarcheerder Marco Borsato weer eens voor de camera te krijgen. De showrubriek trof haar gisteren tijdens een exclusief diner in het Scheepvaartsmuseum en besloot op ‘de ex-vrouw van’ af te stappen en haar een paar pittige vragen voor te leggen. De verslaggever van de SBS-rubriek was duidelijk op dreef en vroeg Leontine de hemd van het lijf. Ze beantwoordde al zijn vragen.

De verslaggever begon voorzichtig aan zijn vragenvuur. “Hoe gaat het met je?“, vroeg de reporter.

Leontine daarop: “Het gaat goed met mij. Ja hoor, zeker.”

Daarna kantelde het gesprek en ging het er echt pittig aan toe. “Ik dacht dat je op vakantie was geweest, maar daar zit ik dus helemaal naast“, zei de reporter.

Leontine: “Ja, hoezo denk je dat? Omdat het nou eenmaal vakantietijd is?

De reporter: “Ja, dat ook een beetje.”

Leontine: “Nee, ik ben hier met mijn zus en vindt het heel leuk. We hebben hier ooit de première gehad van de Michiel de Ruyter-film, waar mijn dochter in speelde. Ik vind dit altijd een hele fijne en bijzondere plek, dus het is heel leuk om hier te zijn. Nu op een heel andere manier, door een mooi etentje te hebben.

De reporter: “Hou je ook echt van culinair eten? Is dat ook een ding?

Leontine: “Ik ben gek op eten en ik vind alles lekker, maar culinair is af en toe ook best leuk als je dat een keer mag meemaken.”

De reporter: “Hou je ook van koken?

Leontine: “Ik hou ook wel van koken, ja.”

De reporter: “Kun je ook een beetje koken?

Leontine: “Ja, maar gewoon koken.”

De reporter: “Wat is je guilty pleasure?

Leontine: “Ja, bitterballen denk ik. Ja, ik ben wel van de hartige dingen.”

De Sonja Barend Award is in aantocht.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen