Patrick Kicken boos op Chinezen die slecht NL’s ‘platen’

Patrick Kicken, die jarenlang dj is geweest op Radio Veronica, ergert zich aan het slechte Nederlands dat nog altijd wordt gesproken in veel traditionele Chinese restaurants. Dat geeft hij aan op Twitter. Patrick haalde gisteren een ‘Chineesje’ en kon zijn frustratie niet langer bedwingen. Hij gaf de Chinese eigenaresse van het restaurant een veeg uit de pan en vroeg haar een keer op Nederlandse les te gaan. Zijn verzoek werd niet gesteund door de andere wachtenden.

Patrick vindt het niet te doen. “Net bij de Chinees tegen de mevrouw achter de kassa gezegd dat ze toch echt eens beter Nederlands moet leren, valt bijna niet mee te communiceren. Nu is iedereen die zit te wachten boos op me.

Cabaretier Guido Weijers daarop: “Niet glappig Patlick!

Patrick: “Niet glappig maar wel de waalheid Guido Weijels!!

Guido: “Ik plaag je maar joh. Alle goeds voor jou.

Wat wil Patrick eigenlijk vragen aan de Chinezen? “Soms is het wel handig dat je iets telefonisch kunt bestellen of überhaupt vragen. Het was gewoon chaos, geloof me.

Patrick vindt het gek dat hier nooit eens onrust over is ontstaan. “Terwijl iedereen het rete-irritant vindt dat die lui niet te volgen zijn. Telefonisch al helemaal een ramp. Maar we leggen ons er maar weer bij neer!

Foto: Radio Veronica

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen