VI-poppenkast verklaard: Johan Derksen komt met boek

Het is eindelijk duidelijk waarom de mannen van Veronica Inside afgelopen zomer zo lang in de poppenkast zaten: er zit na het megasucces van Gijp ook een boek over Johan Derksen aan te komen. Dat onthult de voetbalkenner zelf in Story. De mannen van VI hingen deze zomer flink de dramaqueen uit met elkaar: voor het oog van de natie scheurden ze van Van der Valk-hotel naar Van der Valk-hotel om ordinair te ruziën. Na een interventie van John de Mol was alles ineens weer pais en vree.

Waar komt dit allemaal vandaan? Voor de kerst ligt de biografie van Johan Derksen in de schappen en dat moet natuurlijk miljoenen euro’s gaan opleveren.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de biografie. “Er verschijnt een boek over mij. Dat wordt geschreven door Michel van Egmond. Die eerder ook Gijp en Kieft schreef.

Michel volgde hem ook tijdens de VI-‘ruzie’. “Michel is me al een aantal weken aan het volgen. Wat dat betreft heeft hij geluk. Bij Talpa hoef je alleen maar te kijken, dan heb je al een boek.

De een-op-een-gesprekken volgen later nog. “We hebben nog geen indringende gesprekken gevoerd. Het is dus nog niet bekend wat er precies in het boek komt te staan.

Wordt het een spannend boek? “Ik heb geen burn-out gehad en ben ook niet verslaafd aan cocaïne“, sneert hij naar de bestsellers Gijp en Kieft.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen