Sander ziet opdrachten wegvallen na Alexia-uitspraak

Geplaatst op vr 07 aug 2020 om 13:35

Sander Schimmelpenninck heeft een aantal opdrachten weg zien vallen door de uitspraken die hij heeft gedaan over prinses Alexia. De controverse kost hem daardoor geld. Dat vertelt hij vandaag in zijn Zelfspodcast. De Quote-baas en Op1-host ligt onder vuur omdat hij de 15-jarige Alexia het ‘lekkerste’ prinsesje van de Oranjes heeft genoemd. “Ik stond geboekt voor allerlei dingen, maar die zeggen nu: ‘Imagoschade, we kunnen nu niet met je door.’ Er zijn allerlei mensen die je scheef aankijken.

Sander heeft een heel vervelende week achter de rug. “Het was me het weekje wel, ja. Het was niet de leukste week uit mijn leven. Ik ben het hele weekend met de dood bedreigd, dus dat is niet leuk.

Het is allemaal opgeblazen, vindt hij nog steeds. “Dat is een woord wat misschien onhandig gekozen is. Wij hebben het toen helemaal niet doorgehad, 200.000 luisteraars hebben daar niets over gezegd en is dat niet opgevallen. Tot Wierd Duk, mijn grote vriend van De Telegraaf, daar over begon te tweeten en toen is Jan Dijkgraaf daar op gaan reageren, ook uit de domrechtse hoek. Die heeft gezegd dat ik een halve pedofiel ben.

Rechts wil hem gewoon cancellen, herhaalt Sander opnieuw. “Iedereen die een beetje verstand heeft van media kan heel goed zien wat hier is gebeurd en dat dit gewoon een soort afrekening is. Dat dit echt een lastercampagne is.

‘Wierd en Jan hebben een verantwoordelijkheid’

Sander vindt het intimiderend dat hij de ‘enge’ volgers van Wierd en Jan op zijn dak heeft gekregen. “Ik vind dat zij een verantwoordelijkheid hebben in dit verhaal, omdat zij heel bewust zijn van wie hen volgen. Zij hebben gewoon hele enge mensen als volgers en dat weten ze ook heel goed. Daar maken ze misbruik van. Op het moment dat zij bewust een sticker op mijn voorhoofd plakken van pedofiel, dan ben je gewoon heel gevaarlijk bezig.”

Waarom heeft hij zo fel teruggeslagen? “Iedereen zegt dat je moet stilzitten, maar je moet gewoon meteen terugslaan en meteen vertellen hoe het echt zit. Er zijn meteen mensen die mij hebben afgebeld.”

‘De NPO steunt mij’

De NPO staat nog wel steeds achter hem, zegt Sander. “Gelukkig zijn er heel veel mensen die zich inmiddels hebben uitgesproken. Ik heb steun gekregen van de NPO en alle mensen waar ik mee werk.”

Dat is fijn, maar het is gewoon bizar dat je op een gegeven moment staat te tanken en er dan één of andere Tokkie langs je loopt en pedofiel naar je roept. Dat is niet normaal. Ik heb doodsbedreigingen gekregen en ze hebben mijn lieve vriendinnetje in Zweden gebeld om te zeggen dat ik pedofiel ben. Het was dus geen beste week.”

Lees ook:
Sander Schimmelpenninck: ‘Alexia lekkerste prinsesje’ (30 juli)
‘Enorme viezerik’ Sander reageert op Alexia-rel (31 juli)
Sander na Alexia-rel: ‘Domrechts wil mij cancellen’ (31 juli)
Sander met dood bedreigd na ‘pedo-grapje’ over Alexia (1 augustus)
Shownieuws slacht Sander af na Alexia-rel: ‘Corpsbal!’ (1 augustus)
Diederik Jekel: ‘Sander Schimmelpenninck geen pedo’ (3 augustus)
Op1-Sander: ‘Telegraaf voert lastercampagne tegen mij’ (3 augustus)
Sander Schimmelpenninck huis uit gevlucht na ‘Alexia’ (4 augustus)
‘Sander Schimmelpenninck is een dramaqueen’ (5 augustus)

Foto: VPRO
127 Reacties op “Sander ziet opdrachten wegvallen na Alexia-uitspraak”


 1. ZeerNetteDame

  Deze schimmel vervuilt samen met dat geestelijk gehandicapte blonde meisje iedere avond mijn beeldscherm. Het is een schande. Met ouder dan 20 wilde hij niet presenteren. Eng mannetje.

 2. Tina

  Sander is ook deel van het grote pedofielennetwerk waar lange domme frans zo bang voor is.

 3. Echte Hollander

  Wat een ophef over niks zeg. Er hoeft maar letterlijk één woord niet in de smaak te vallen en je wordt meteen verketterd. En dat allemaal om een koninklijke muts die er 10 jaar ouder uit ziet dan ze werkelijk is.

 4. Britt Scholte Lover

  Deze man moet eens nadenken wat hij zegt! De media moet dit veel meer in het nieuws brengen zijn uitspraak!

 5. Umfufu

  Zeg …..

  Was hij zelf ook geen fervent aanhanger van de cancelcultuur ?

 6. Sandercali

  Sander “Calimero” Schimmelpenninck begint weer te huilen hoor. Hij kijkt met veel dedain op iedereen neer en is nu zelf eens de pineut van zijn eigen uitspraken en meneer zet meteen een Calimero-stemmetje op. Wordt tijd dat de NPO hem eruit kegelt.

 7. Bep

  Sander je komt niet prettig over, doe daar wat aan.Laat die arrogante, neerbuigende toon varen.Reageer eens normaal.

 8. Observator

  Dus de NPO bepaalt of ze doorgaan met dit nitwitje. Niet de EO en WNL. Heel raar.
  Hij schrijft cancelen nog steeds met dubbel l, dus ook wat dat betreft blijft hij hardleers.
  Het was mooi om te zien hoe geïrriteerd hij eergisteren reageerde op tv toen Verheijen zei: ‘Niet iedereen zit continu op twitter zoals in ieder geval één persoon die hier aan tafel zit’.

 9. Johan

  Sander Schimmelpenninck krijgt geheel terecht keihard terug wat hij zelf bij anderen doet.

  Veronica Inside Johan Derksen die genadeloos door jou en je NSB vrienden werd aangepakt.

  Als een soort Het Ministerium für Staatssicherheit gingen ze tekeer om Johan Derksen stuk proberen te maken. Wat een lafhartige selectief verontwaardigde opportunisten.

  De uitspraken van Pedo Sander Schimmeldwerg over een minderjarig kind zijn ranzig en zeer ongepast voor een vent van 36. Ook het wegzetten van groepen mensen als dom rechts, tokkies enz. zijn te ernstig voor woorden.

  Sander Schimmelpenninck je bent een L U L, ik vind je een vervelende bekrompen arrogante L U L.

  Zeer terecht dat opdrachtgevers je niet meer willen. Je gaat je als organisatie niet verbinden aan een vermeende pedofiel en vooringenomen idiote scheldkabouter.

 10. Geox

  Mensen zijn in potentie allemaal vreselijke monsters.

  People are horrible.

  Sander weet dat nu ook. Vervelend mannetje overigens.

 11. Keta Minek [de echte]

  En maar blijven wijzen en zelfs verdachtmaken van Wierd Duk. Walgelijk eng kutmannetje. Duk zou hem moeten aanklagen voor laster. Ook zo hypocriet om te zeggen dat iemand verantwoordelijk is voor zijn of haar volgers, maar zijn eigen uitspraken klein maken door het steeds maar over die amper 200.000 luisteraars te hebben

 12. Bea

  Ga maar janken bij je NSB vrienden Arie Boomsma, Halina , Anouk, Glennis, Erik, Claudia en nog een paar van die betekenisloze sukkels.
  Je kan ook Albert Heijn , Gillette, of Mojo Concerts, ABN Amro bellen of ze een opdracht voor je hebben.

 13. Chelsey

  Schimmel Piemeltje zal vroeg of laat toch verdwijnen bij NPO’s Late Night Op1, er zijn immers genoeg andere redenen te bedenken om hem op een “nette” manier de laan uit te sturen, slechts een kwestie van tijd! Dom rechts mannetje denkt namelijk echt dat ze bij de NPO blij zijn met zijn pedofiele uitspraken over een eervolle jongedame van het Nederlandse Koningshuis!

 14. Michael

  Wat heeft deze man een ongelofelijk grote plaat voor zijn kop.

 15. Uuuh

  Maar hoezo ‘dom rechts’?

  Er bestaat toch ook niet zoiets als ‘slim links’???

 16. John

  Hij zou ook kunnen zeggen dat hij ’t niet zo bedoeld maar
  sorry zeggen wil hij niet.
  Zo wie zo heeft hij veel te lange tenen!

 17. Jeroen

  Ik vind Sander een lekkertje. Zou hem zo doen.

 18. The Reporter

  @Michael

  Het valt wel mee. Het is een vingerhoedje wat Sander voor z’n kop heeft. Maar dat is voor hem natuurlijk al behoorlijk groot.

 19. Arie B

  Onbegrijpelijk dat hij een host is bij Op1. Gisteren na elke zin van de gast ‘ja’ zeggen. Ja ja ja vraag, ja ja ja vraag.
  En het onderwerp daarna leek hij wel bij de studenten te horen. En waarom lacht hij na elke vraag, ook als het serieuze onderwerpen zijn?

 20. Esmeralda

  Sander is uitgespeeld.
  Deze viespeuk moet maar een bestaan gaan zoeken in de luwte.
  Ik walg van deze viespeuk.
  En dan nog wat: de Quote raak ik voorlopig niet meer aan totdat Dhr Schimmolpenninck zijn kuierlatten heeft genomen, reeds.

 21. Diana

  Sander lekker? Bah, Ik vind hem helemaal niet leuk om te zien, Zijn gezicht lijkt op een Twentse aardappel en hij is veel te klein.

 22. Fenna

  Ik ben van mening dat bedrijven deze pedo moeten boycotten.

 23. Janny

  Mijn dochter is 14 jaar, als een volwassen man, lekker naar haar zou kijken, met andere worden “hij wil sex met een kind van 14 jaar, draait mijn maag om. Wat een afschuwelijk uitspraak, konings huis of prinses, dat maakt niet uit.

 24. Klaas Vaak

  Wanneer leert hij dat domrechts eens af?

 25. Kofke

  Waarom noemt hij rechts dom? Zal ik hem dan een linkse hoek geven?

 26. Annelies van Voorst tot Achteren

  Rechts of links maakt niet uit was niet zo handig maar zijn reactie hierna ook niet echt, beetje damage control was goed geweest. Nu is het telaat. Jammer genoeg heeft hij weinig incasseringsvermogen en blijkt toch een verwend joch te zijn. Jammer hij leek veelbelovend maar in Op1 straalt hij ook niet. Lekker schrijven voor je blaadje.

 27. Matthijs Zelf.

  Kofke omdat rechts domme figuren zijn.

 28. Stanislav

  Pisventje met lange zwamneus en nog langere wijsvinger. Engnekje

 29. azijnzeiker

  Links rechts centrum, ik vraag mij af of sommige van jullie wel weten wat dat inhoud?.

 30. rooie Rinus

  Al die mensen die Sander afbellen zijn natuurlijk allemaal domrechts.

 31. Arie

  Het is allemaal opgeblazen, vindt hij nog steeds. “Dat is een woord wat misschien onhandig gekozen is. Wij hebben het toen helemaal niet doorgehad, 200.000 luisteraars hebben daar niets over gezegd en is dat niet opgevallen. Tot Wierd Duk, mijn grote vriend van De Telegraaf, daar over begon te tweeten en toen is Jan Dijkgraaf daar op gaan reageren, ook uit de domrechtse hoek. Die heeft gezegd dat ik een halve pedofiel ben.”

  Dat geldt ook voor Johan Derksen met zijn uitspraak “Weten we zeker dat het Akwasi niet is?” over een zwarte piet bij een anti-racismedemonstratie.

  Meneer Schimmelpenninck zit nu in de hoek waar de klappen vallen maar normaal gesproken is hij vóór de cancelcultuur, maar natuurlijk níét als het hemzelf treft. Dan zijn het allemaal overtrokken reacties.

  Het blijkt dus voornamelijk een centenkwestie te zijn: hij verliest nu betaalde opdrachten en waardoor hij natuurlijk veel geld misloopt. Dat is zeer waarschijnlijk het grootst nadelige ‘gevolg’ (actie – reactie) na aanleiding van zijn uitspraken. Het begint pijn te doen in de portemonnee.

 32. rob

  zeg het nog maar een keer: wat een zeikstralen die hier over vallen. Aanpakken die gekkies! opmerking gaat helemaal nergens over. Je kunt overal wel een punt over maken. Get a live

 33. Wilfred Degens

  Zolang Sander blijft volharden met zijn empathieloze kijk op zijn seksueel gelinkte kwalificatie van een minderjarig meisje als: “Allemaal zwaar overtrokken” van de zich betrokken vaders van die kwetsbare meisjes, blijft hij met zijn steeds zwaarder bevuild bazuin in zijn carrière hangen. Hij zal zo voortdurend met rotte eieren bekogeld worden. Wie brengt een autist een subtiel ethisch besef bij wat hij hardnekkig niet ziet? Wordt dit zijn Waterloo? He Sander, het is hopelijk nog niet te laat om je welgemeende verontschuldiging aan te bieden voor je meest plebeerachtige hersenloze hangjongeren opmerking aan te bieden. Toon je moed om jezelf te overwinnen.

 34. Saskia

  De dom extreem rechtse Duck bruinhemden maken veel kapot

 35. Alexia

  Ik vind het heel erg sneu voor Sander dat zijn opdrachten wegvallen. Je mag mij altijd komen helpen met mijn huiswerk, lieve Sander!

 36. azijnzeiker

  Rob waar jij ook aan mee doet, want jij geeft af op ons, jij bent een kleuter die nog een luier om heeft fopspeen erbij. M gaat jouw luier verschonen.

 37. Wilfred Degens

  … en Rob 14.34 heeft vast geen dochter van die leeftijd. Dus geen nosi waar deze verontwaardiging over gaat. Maar wel je stank achterlaten. Hoe primitief wil je het nog meer.

 38. Witte de With

  Sander “ad hominem” Schimmelpenninck is gewoon fysiek niet in staat om een zin te produceren zonder de term domrechts te gebruiken. Anderen diskwalificeren, dat is eigenlijk het enige wat hij kan.

 39. Paul

  Schimmelpenninck is een (Ikea)kastnicht.

 40. Predator catchers youtube

  Ik raad men, inclusief Sander om de video’s van CC UNIT en Predator Catcher Alliance op Youtube te bekijken.
  Als men dan nog niet begrijpt dat de uitspraak van schimmelpink nog veel breder uitgemeten zou moeten worden..

  Het is net als catfish.. denken ze via grindr of facebook een date met 15jarige geregeld te hebben, blijkt het een filmcrew die ze voor het oog van de wereld gooit.
  Dat schimmel dit zo prominent van NL tot Argentin gebeurd, is niet alleen zijn eigen domme schuld, het is met de verscherpte wereldfase hoe dan ook een kwestie van tijd geweest. En een hele hoop duivelse geldbezegende mensen gaat dit overkomen, als een vis met een haak door t oog

 41. Paul

  En bij rechts lopen allemaal enge mensen rond, alsdus S. Nou, die lopen vooral bij links rond. Kogels komen hier van links. En ook Antifa is helemaal niet eng. BLM ook niet. Die goedkope, schreeuwerige manier van dat ventje om alles wat niet in zijn hok zit te demoniseren. Trumpiaans. Maar NPO staat nog achter hem. Logisch. Al ben je nog zo’n gek, als je maar links bent staat de NPO wel achter je.

 42. Logicus

  @Witte de W.
  Sander S. suggereert juist door dom rechts te zeggen dat er ook slim rechts bestaat.

 43. Paul

  Verder heeft Dijkgraaf hem nooit een pedofiel genoemd, en ook geen halve. Trumpiaans:alternative fact. Schimmel blijft om dezelfde reden zijn platform houden als dat Gordon dat doet: omdat dit land alle klasse is verloren.

 44. Paul

  Verder heeft Dijkgraaf hem nooit een pedofiel genoemd, en ook geen halve. Trumpiaans:alternative fact. Schimmel blijft om dezelfde reden zijn platform houden als dat Gordon dat doet: omdat dit land alle klasse heeft verloren.

 45. Paul

  Ja, nee, logicus: rechts is synoniem voor dom.

 46. Joris Mul

  Sander Schimmelpenninck vinden ik en mijn podcasts volgers een afschuwelijk arrogante extreem rechtse corpsbal. Heel erg uitkijken met dit enge figuur. Hij heeft een verleden. Hij kan zich zelf nog zo als slachtoffer zien, hij vergeet 1 ding: hij maakt slachtoffers! De lul.

 47. William Raaf

  De schimmelige Sander Schimmelpenninck die ‘mensen kapotmaken’ als levensmotto heeft gekozen kruipt wederom druilerig in de slachtofferrol. Het beste zou zijn als dit
  naargeestig en buitengemeen vuig zuigventje uit de ether zou verdwijnen.

  In een ander leven, in een andere epoche, zou hij samen met de ondraaglijk rechtschapen beroepsverklikker Arie ‘Quisling’ Boomsma, de Inquisitie aanvoeren en onschuldige ‘kruidenvrouwtjes’ verbranden. Gelukkig heeft de Verlichting ervoor gezorgd dat Arie en Sander daar niet langer de mogelijkheid toe hebben dus doen ze het nu virtueel.

  Iedereen die zaken met deze aanstellerige smeerpijp doet is trouwens geen spat beter en zou ik mijden als de pest.

 48. M

  Lang leve links, de slingers kunnen worden op gehangen. Laat dat rechtse volk maar lekker stikken.

 49. De Voorxitter

  Welkom schimmelige Sander Schimmelpenninck als ERELID van SPEELTUIN VERENIGING MARTIJN.

  We zijn zeer vereerd.
  Wees maar niet bang voor de gekke mensen.
  Er zijn meer pedo’s die daar last van hebben.

 50. Witte de With

  @ Logicus
  Blijft een feit dat hij zijn “opponenten” in het debat steevast publiekelijk kleineert of beledigt. In vrijwel elke tweet. Elke keer opnieuw. Ook de mensen die wel op inhoud discussiëren. Voer voor psychologen.

 51. TON

  Voorlopig zat je van de week in @OP1 dus niet zeuren

 52. Wilfred Degens

  Wat een burgerlijk infantiele rangschikking “rechts of link”! Het gaat hier over wat een dertigjarige vent in de schijnwerpers wel en absoluut niet kan uitkraaien zonder op de schandpaal gesleurd te worden tot hij tot een volwassen inzicht gekomen is. Wat heeft het stigmatiseren met dom rechts of olieachterlijk links daar nu de facto mee te maken?

 53. Ikke

  Ga bij je vriendinnetje wonen en vertoon je hier niet meer, zeker niet in de publiciteit.

 54. Gerda

  Hopelijk valt álles straks weg, als Op1 voorbij is…Wat een hokjesdenker..Mankeert niks aan zijn mening vind hij zelf..Misschien kan W.A. zorgen dat hij wat meer respect krijgt?

 55. NYS

  Raar dat hij gecanceld wordt door domrechts. Normaal hebben adverteerders niets met FvD of PVV. Zou hij misschien niet begrijpen dat links, het midden of fatsoenlijk rechts ook niet stond te juichen bij zijn uitspraak.

 56. Peter

  Als Geert Wilders, Johan Derksen of Thierry Baudet dit gezegd had was het een week voorpagina nieuws geweest bij alle kranten, woke Nederland, NPO en NOS maar nu is het Sander en dan hoor je niemand en wordt hij volop gesteund door zijn collega’s. Zijn uitspraak was niet zo slim al moet ik wel zeggen dat het bedreigen en voor pedo uitschelden nergens op slaat en veel te ver gaat.

 57. Robert

  Wat een sukkels die de uitspraak van Sander veroordelen, het is toch het lekkerste prinsesje.
  Dat vindt lijkt me iedereen.

 58. Jim

  HET DETROUX NETWERK.

 59. Gert J.

  De top van de politiek en journalistiek is pervers en corrupt.

 60. William Raaf

  “Political language is designed to make lies sound truth and murder respectable, and to give an impression of solidity to pure wind.”
  -George Orwell-

  Overigens is journalisme dood in Nederland.

 61. rob

  azijnzeiker: je bent zelf die kleuter . het gaat helemaal nergens over. onvolwassen keutel. en …… kom gewoon met je echte naam en foto en je niet als een nerdje verschuilen achter een nickname. Dus kom op met die naam en wees een vent

 62. Jan

  Schimmelpedo noemt een 15-jarig kind “de lekkerste”, maar iemand die hem daarop aanspreekt bij een tankstation is volgens hem de tokkie.
  Helder.

 63. Corry Jankbal

  Uiteraard staat de ranzige NPO achter deze griezel. Immers, soort zoekt soort.
  Hopelijk is er in Diepenheim ergens een grote kelder waar ze hem een paar jaar zonder internet kunnen opsluiten.

  Kan Sander even rustig nadenken en wie weet valt het kwartje ooit.

 64. William Raaf

  Wat een ongelofelijke kwaliteit levert die Staatsmedia toch. Poeh, poeh.
  Sander wordt vetgemest met belastinggeld gestolen van die zogenaamde ‘tokkies’ waar hij zo op neerkijkt.
  En aangezien we in een nepdemocratie leven kan dit allemaal maar.

  Privatiseer de 1984-Staatsmedia, de vergaarbak van talentloze nitwits- en haal Schimmelpedo van de subsidietiet !

 65. A Jew

  William Raaf, antisemitische complotdenker!

 66. Rene

  Ik denk sowieso dat dit rijkeluiszoontje lekkerthe btw gebruik maakt van zijn looks netwerk en niet echt dom is ( talkshow is te hoog gegrepen: maakt vaak een robotachtige indruj: hij kan het nog niet echt, soms doet hij het aardig) . Nou lekkertje drink een glas champagne en ga naar monaco met je jacht .

 67. Jantje

  Bedrijven willen geen mensen die controversieel zijn voor hun lezingen of dagvoorzitterschappen (of het moet onderdeel zijn van hun handelsmerk zoals de VI heren) dan zeggen ze. Dan kiezen we wel Astrid Joosten of Charles Groenhuizen. keuze genoeg. Puntje is dat Sander zijn eigen ruiten in gooit met zijn gescheld en geschreeuw op Twitter. Daar houden bedrijven al helemaal niet van.

 68. Hahahahaha

  Je mag niks zeggen over die belastingontduikers behalve Hans Teeuwen die heeft Beatrix in haar reet geneukt

 69. Youp

  Was Sander ook die bij de hele meute linkse zeikerds en de complete afbrandlwaliteitskranten toen Thierry Baudet een woordje gebruikte wat niet in de smaak viel?
  Sorry moet hier even een boreaal boertje van laten.

 70. Samantha

  Dat de NPO hem steunt zegt voldoende over de situatie: gewoon legaal, maar bekritiseerd door een kleine groep extreme activisten. En dat de NPO waarschijnlijk uiteindelijk gewoon overstag zal gaan weten we nog van de ‘zwartepietendiscussie’: er is niets mis met Zwarte Piet en 95 procent van de Nederlanders steunt de traditie, maar de NPO leeft liever mee met de 5 procent die geen enkele geldige reden kan verzinnen waarom Zwarte Piet kapot moet. Zo ook RTL, zo ook Nickelodeon. Zwarte Piet is uiteraard nog altijd legaal maar de 5 procent blijft bekvechten, een strijd die waarschijnlijk altijd zal blijven bestaan omdat 95 procent natuurlijk overheersend is terwijl de 5 procent maar niet wil opgeven.

 71. Zwarte Piet moet blijven

  Nu is al bijna 10 procent van de bevolking ook tegen de roetveegpiet omdat ze die toch blijven associëren met de Zwarte Piet. Bovendien mag die Piet alleen door blanken worden gespeeld wat een vorm van apartheid (racistisch) is.
  Daarna zal Sinterklaas moeten verdwijnen omdat hij volgens diezelfde bekrompen (gekleurdere) racisten een slavendrijver is. Bekrompen gedachten en achterlijkheid domineert helaas in Nederland.

 72. Pettie Fart

  Alexia weet heel goed dat ze een prachtige meid is en weet dat goed uit te buiten, zoals vele meisjes van 15 dat kunnen.
  Pubers beginnen hun seksualiteit te ontdekken, dus ook Alexia.
  De een is daar wat extraverter in dan een ander. Alexis is extravert, maar je mag er niks van zeggen en vinden……….Dat gaat nog wat worden in de toekomst als ze de 18 gepasseerd heeft en ze compleet losgaat op Instagram.

 73. Tina

  Wat probeer je te zeggen? Dat Sander Schimmelpens gedeeltelijk slachtoffer is van Alexia’s ‘uitbuiting van haar schoonheid’? Flikker toch op. Het is een kind.

 74. Hahahahahaha

  Tina meisjes boven 11 beslissen zelf

 75. Samantha

  vr 07 aug 2020 om 16:59:

  Niet alleen mensen met Nederlandse etniciteit zijn Zwarte Piet. En dat is logisch gezien de enorme populariteit van de traditie: maar liefst 95 procent van Nederland is voor Zwarte Piet.

 76. Hahahahahaha

  Klopt niet Samantha jij zegt eigenlijk dat er 5% allochtonen in Nederland wonen

 77. Jan

  Die bange viezerik Sander Schimmelpenninck hakt graag in op anderen die niet in zijn denkkaders passen. Ik heb nieuws voor deze pedo, hij past zeker niet in de denkaders van 98% van de bevolking met je seksualiserende opmerking over een minderjarig kind. Je laat daarmee goed zien dat je een viezerik bent. Verder krijg je vooral niet de groeten van al die mensen die jij beledigt hebt en nog steeds beledigt.

 78. Jan

  Die bange viezerik Sander Schimmelpenninck hakt graag in op anderen die niet in zijn denkkaders passen. Ik heb nieuws voor deze pedo, hij past zeker niet in de denkaders van 98% van de bevolking met je seksualiserende opmerking over een minderjarig kind. Je laat daarmee goed zien dat je een viezerik bent. Verder krijg je vooral niet de groeten van al die mensen die jij beledigt hebt en nog steeds beledigt.

 79. Pettie Fart

  @ Tina; Hou je muil, imbeciel! Nergens heb ik het over Sander.
  Lezen is moeilijk voor zwakbegaafden, dat blijkt wel weer.

 80. Samantha

  vr 07 aug 2020 om 18:16:

  95 procent van Nederland is voor Zwarte Piet en 5 procent van Nederland is tegen Zwarte Piet. Door mij juist geciteerd.

  Het onderzoek is uitgevoerd door SBS, ik denk niet dat SBS het leuk vind dat de gebruiker van vr07aug2020om18:16 indirect beweert dat er in dat onderzoek beweerd wordt dat er “5% allochtonen in Nederland wonen”.

 81. handige arie

  De algehele opinie in Nederland slaat zeer negatief uit wat betreft de heer Schimmelpenninck. Onlangs is er weer een poll op 1Vandaag geweest met die rode rakker, waaruit blijkt dat 98.5% van de bevolking niet zit te wachten op S.S.

 82. Marijke

  Het land wacht nog steeds op drie kosteloze woorden die ingaan op de terechte kritiek. Of nog korter als het zo moeilijk is voor Sandertje: “Sorry”. En het koninklijk ouderpaar waarschijnlijk ook, althans, hopelijk hebben ze er niets van meegekregen in Griekenland.

  Bovendien stuitend, echt stuitend, dat Jan Dijkgraaf en Wierd Duk inclusief al hun volgers gekleineerd en onheus bejegend worden met “domrechts”. Als je serieus genomen wil worden en met respect behandeld wil worden, begin daar dan eerst zelf mee. Bah.

 83. Matthijs Zelf.

  Schimmelpenninck haalt met ‘Alexia-gate’ Argentijnse krant. Bron D en D.

 84. Samantha

  Waarom sommige mensen op deze pagina schelden kan ik niet begrijpen en waarom sommige mensen vinden dat Sander excuses moet aanbieden snap ik ook niet.

 85. Matthijs Zelf.

  Samantha Blond?

 86. Alle Kamphuis

  Wat een ophef om niks. Hetzelfde als met V.I.

 87. Geronimo

  Schimmelpedo heeft geen zelfreflectie, maar ook geen lerend vermogen. Nou, Schimmelpancake, kruip maar lekker in hoekje onder de tafel. Misschien zien de blaffende honden je niet.

 88. Bert

  Sandertje probeert grappig te zijn in op1, dat is ie niet, heel geforceerd allemaal
  Tis tenenkrommend wat ie uitkraamt, vraagt en uitspreekt, de uitzendingen met hem en dat blondje ernaast zijn zo slaapverwekkend
  Dragons doet ie beter, maarja daar kan ook niet zoveel fout gaan in zijn rol

 89. Bart

  Karma is a bitch.

  Zonder dat Arie B. in actie kwam, is Sander S. de helft van zijn opdrachten al kwijt.
  De Graaf van Schimmelpenis heeft zich in zijn eigen reet geneukt. Hij blijft maar klaarkomen!

 90. Zionist

  @Samantha, 30% van de Nederlandse bevolking is allochtoon.

 91. Onze Held Geert

  Links is geld stelen van rechts om hun imbeciele gedachtengoed vorm te geven.
  En maar schelden, dom rechts, tokkie, wordt tijd dat deze over het paard getilde trol eens een lekker koekje van eigen deeg krijgt, zak stront.

 92. Pettie Fart

  ´Kinderen’ die roken? Oops…

  quarantainedagelijkseverhalen.nl/2020/06/oei-wat-heeft-prinses-alexia-in-haar-hand-tijdens-een-feestje-svsdh6/

 93. Tina

  Pettie Fart
  vr 07 aug 2020 om 18:30

  Ben jij niet die zwakzinnige die continue over schijten en Patty Braard loopt te posten? Hahaha. Get a fucking life, poephoofd.

 94. Daar ga je.

  Heel fijn dat er opdrachten gecanceld zijn. Het begin is er, laat er nog vele volgen.

  Ik kan me niet voorstellen dat o.a. Unilever en PG geassocieerd wensen te worden met de twijfelachtige eigenaardigheden van Sandertje.

  Als ze ook maar een beetje ruggengraat hebben, en niet een gemaakt van tandpasta, pushen ze de NPO en Hearst om dit enge mannetje te ontslaan.

  Geallieerd ten strijde tegen SS.

 95. Gerda Jansen

  Oeps, alle mensen die hier gereageerd hebben op Sandertje S. zullen wel geblokt worden door dat arrogante mannetje. Daar is hij ontzettend goed in. 🤣🤣🤣🤣

 96. Wim

  Sander denkt dat hij DE man is.Maar Sander is gewoon een heel klein gefrustreerd manneke die zich voordoet als een geslaagd iemand. En iedereen maar domrechts, tokkies of wat dan ook noemen.Dit manneke verdient het dat mensen daar achteraan gaan. Als ik hem bij een tankstation zou zien, zou ik ook heel hard roepen dat hij echt een pedofiel is.

 97. Gezond verstand

  Mijneer Schimmelpenninck heeft zelf altijd z,n vooringenomen mening klaar en zijn tegenstrevers deugen nu weer niet en ook de mensen die het niet met hem eens zijn.
  Typisch geval van de z.g.deugmens.
  Voorop lopen in de slavernij hype,terwijl de blanke medemens door de voorouders van graaf Schimmel als lijfeigenen,dus slaven zijn behandeld.
  Loopt hij ook daarin mee om schadevergoeding van e adelihke elite te eisen.
  Tevens meent hij iedereen waar hij het niet mee eens is als racist en fascist te kunnen uitschelden.
  Dat ontkennen en miskennen van andete meningen,dat is fascistisch.
  En daar heeft sir Winston Churchill al voor gewaarschuwd.
  De nieuwe fascisten zijn de z.f.anti fascisten

 98. J. Bloemheuvel

  Dat is nog maar het begin van zijn publiekelijke afgang.
  Het is een zielig geval en het blijft een zielig geval.

 99. Uuuh

  Zo! Iedereen weer lekker los kunnen gaan!

  Op naar het volgende relletje….

  Wie zullen we nu weer eens gaan cancelen?

 100. J. Bloemheuvel

  Je vraagt je af wat dat zgn adellijke minne mannetje
  bezielt.
  In elk geval heeft hij publiekelijk zelfmoord gepleegd.

 101. MC after dark

  Welkom bij MC after dark waar je elkaar helemaal verrot mag schelden en op tafel mag poepen.

 102. toxilogic

  MC laat geen enkele kans voorbij gaan om ‘het lekkerste prinsesje’ te schrijven, ondertussen echte pedo’s de kans te geven de betekenis van de term pedo te ondermijnen, die achtelijke schreeuwers hier snappen dat niet. Even terug naar de realiteit pedo’s zijn veelal mannen die kinderen misbruiken met fysiek en verbaal geweld.
  Ik wil niet veel zeggen maar Sander past niet in die catogorie omdat hij hardop zegt wat iedereen kan zien.

 103. Bastiaan

  geen medelijden met dit soort trieste figuren, haal hem gelijk ook vd buis

 104. Tina

  Het is een hufter, maar hij heeft vooralsnog geen wettelijk overtreding begaan of zo.

  De publieke ‘straf’ die hem nu ten deel valt heeft hij over zichzelf afgeroepen door maar eindeloos te blijven ontkennen dat hij iets verkeerd heeft gezegd, alsof de publieke opinie hierdoor nog steeds in zijn voordeel kan gaan draaien, hahaha.

  Hij moet gewoon eens wat vel groeien, net zoals ieder ander volwassen mens. Maar dat is natuurlijk lastig als je altijd in een ivoren torentje hebt geleefd.

 105. Schimmeltokkie

  Misschien is het leuk Als Kay en Sander samen een podcast beginnen.

 106. L. Koopmans

  Schimmelpenninck zegt dat Wierd Duk en Jan Dijkgraaf een verantwoordelijkheid hebben omdat ze zoveel rare volgers hebben. Maar Schimmelpenninck heeft met zijn podcast toch ook honderdduizenden luisteraars en daarmee een verantwoordelijkheid? Ik vind de doodsbedreigingen aan zijn adres heel erg. Maar onder zijn eigen verantwoordelijkheid ligt dat hij geen seksistische opmerkingen moet maken of publiek dingen over vrouwen moet zeggen die niet chique zijn. Sommige dingen doe je gewoon niet (of alleen in besloten kring).

 107. Jaap Aap

  Brr eng mannetje

 108. Dennis

  Jan Dijkgraaff is een in en in trieste man.
  Heeft moeite met jonge gozers zoals Eus en Sander hem links en rechts voorbij zijn gegaan en een goeie boterham verdienen. Dijkgraaf heeft feitelijk niks bereikt behalve dat ie iedere dag een stukje met een meninkje schrijft en daar aanhoudend treurig z’n hand voor ophoudt bij z’n volgers die hem dan een paar euro per maand geven. Het is een gefrustreerd, pesterig, populistisch drammertje.

 109. Ben Dijksterhuis

  Wie reageerde op wie?
  Als je briefje van Jan leest en de reactie daarop ziet dat Jan Sander een linkse gutmensch vind en Sander Jan een dom rechts mens. Ze zeggen hetzelfde over elkaar waarbij Sander een sloot meer woorden gebruikt. Alleen rechts en links verschillen.
  Wie geschoren wordt moet stil zitten. En dus niet dom reageren

 110. Piet Pannelap

  Van Oranje zou er goed aan doen om die kwal z’n adellijke titel af te nemen. Dat zou hem pas echt zeer doen…. Graaf Schimmelpick. 🤮

 111. Kijk nou

  Kijk nou, Sander himself heeft de moeite genomen in een futiele poging de opinie omtrent zijn persoon te doen kantelen hier iets te plempen.

  Zwaai, zwaai ‘Dennis’…

 112. J. Bloemheuvel

  Ik heb gehoord dat zowel Artis als Blijdorp
  belangstelling in het mannetje(?) hebben.
  Er is nog plaats in het zee-aquarium want
  dit ondersoort van KWALLEN is nog vrij
  onbekent.

 113. Teuntje

  Sander wordt verketterd en als Akwasi roept trapt Zwarte Piet in zn gezicht gebeurt er niks raar

 114. ikweethetbeter

  Hij is te ver gegaan !!!!!

 115. J. Bloemheuvel

  Dit m.i., enge miezerige mannetje heeft voor eens en
  altijd bewezen een gedegenereerd zgn adellijk kwalletje te zin.
  Zo laf om een kind van haar leeftijd zo neer te zetten.
  Hij heeft, naar mijn mening althans, bewezen dat in
  bepaalde kringen wel eens sprake zou kunnen zijn van gebrek aan normen, fatsoen en misschien zelfs vers bloed.
  ALLEEN, REKEN HET HEM, DE STUMPER, AAN EN NIET ZIJ
  FAMILIE.

 116. Aleid

  Pedo graaf Sander Schimmelpenninck heeft veel teveel praatjes. Hij lijkt een product te te zijn van inteelt/incest? Dat schijnt nogal veel voor te komen bij adellijke families? In ieder geval deze mafketel spoort niet. De adel doet poep chique maar het stelt weinig voor. Kijk even naar wat er voor smerigheid gebeurt in die zogenaamde chique adellijke families.

 117. J. Bloemheuvel

  Elke, zichzelf respecterende omroep o.d. moet hem
  voor eens en altijd boycotten voor welk programma
  danook.

 118. Aleid

  Pedo graaf Sander Schimmelpenninck heeft veel teveel praatjes. Hij lijkt een product te te zijn van inteelt/in c e s t? Dat schijnt nogal veel voor te komen bij adellijke families? In ieder geval deze mafketel spoort niet. De adel doet chique maar het stelt weinig voor. Kijk even naar wat er voor smerigheid gebeurt in die zogenaamde chique adellijke families.

 119. Pjotr

  Sander Schimmelpenninck en Kaj van der Ree kunnen het vast heel goed vinden met elkaar.

 120. Viola

  Ik vind de uitspraak van Sander zeer ondoordacht en hij had per direct excuus moeten aanbieden, maar…
  Triest, De zielige mensen die hem hier op MC voor van alles uitschelden….. Dapper hoor, anoniem met scheldwoorden gooien. Laf, onbeschaafd en zwak, bij gebrek aan echte argumenten.

 121. Kirth Gersen

  Schimmelpenninck is een ongelooflijk minderwaardige gore rat. Alle kritiek op wat ie ook zegt wordt als domrechts gelabeld. Komt ie bij zijn linkse woke pijpvrindjes vast mee weg, maar ik zie Schimmelpenninck voor wat ie is. Type NSB.

 122. achtmet

  Kaaskop Sander is als pedolover nu een keer het wild waar op gejaagd wordt ..Helemaal terecht met je gore uitspraken !

 123. Marianne

  Schimmelpenninck maakt mensen voor dom rechts uit als ze het niet met hem eens zijn of als ze kritiek op hem hebben. Ik vind het een vreemde vent en zijn uitspraak over Alexia vind ik fout. Een tuinkabouter van 36 jaar die dat zegt is voor mij een pedofiel.

 124. Locker Room Talk.

  Sander Schimmelpenninck lijkt op een oude pedofiele kat met het syndroom van Down.

 125. Locker Room Talk

  “Gezien de merkwaardige populariteit van mejuffrouw Yolanthe bij domrechts zou Tjerrie haar eens moeten polsen als Emancipatieminister in Bruin-1. En Guido den Aantrekker natuurlijk als minister van Informatie, dat spreekt voor zich.”

  — Sander S (@SanderQuote) January 15, 2020

  Aldus pedofiel Sander Schimmelpenninck.

 126. Castor

  Ja maar zullie zijn begonnen !

 127. Bep

  Hij was een beetje dom

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.