Tim Hofman reageert op kritiek op presentatie Op1

Tim Hofman heeft de kritiek die hij op zijn presentatie van Op1 ter harte genomen, al zijn er ook veel mensen die vinden dat hij het hartstikke goed heeft gedaan. Dat heeft de presentator dinsdagavond gezegd in RTL Boulevard. Kijkers van Op1 vielen volgens Boulevard over zijn ‘opdringerige’ en ‘respectloze’ manier van presenteren. Tim heeft de berichtgeving daar ook over gelezen, maar herkent zich er slechts ten dele in. Hij vindt het fijn om een pittige manier van interviewen te bedrijven.

Verstandig als hij is steekt Tim de hand gewoon in eigen boezem. “Als mensen dat te fel vinden dan snap ik dat, maar ik zat daar mijn werk te doen en nogmaals: ik heb een hoop te leren. Ik kan wel galanter daar zijn, dat begrijp ik ook wel.”

Uit de jongere doelgroep kreeg Tim wel veel positieve reacties. “Aan de andere kant: op Instagram zijn heel veel mensen uit onze generatie, zo alles tussen de 25 en 40, waar ik honderden reacties van kregen dat ze het leuk vonden. Dus ik weet het niet zo goed.”

Ik heb het even teruggekeken, ik heb het met mijn eindredacteur erover gehad en met de baas en de kritiek gelezen. Ik dacht: dit begrijp ik en dit begrijp ik niet en daar leer ik ook van. Dat is prima.”

Tim heeft Op1 in de zomer drie keer gepresenteerd. Hij verving op de BNNVARA-maandag collega’s die met vakantie waren.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen