SBS 6 niet boos over quarantaine Patty Brard

SBS 6 is er niet boos over dat Patty Brard een aantal uitzendingen van Shownieuws mist omdat ze is afgereisd naar code-oranje-gebied Ibiza. Dat laat ze weten aan De Telegraaf. Het woon-werk-verkeer van Patty is behoorlijk milieu-onvriendelijk, want ze pendelt continu heen en weer tussen Ibiza en Amstelveen. Ze kwam zondag weer terug in Nederland, maar omdat Ibiza in de nacht ervoor was uitgeroepen tot code oranje, moet ze voorlopig in thuisquarantaine blijven.

Op de vraag of ze niet boos zijn bij Talpa, antwoordt Patty: “Nee hoor, dit kan natuurlijk gebeuren. Zeker als dit soort maatregelen zonder nauwelijks voorbereidingstijd worden opgelegd.”

SBS heeft Patty ook niet gevraagd om alsnog op te dagen bij Shownieuws. “Bij Talpa geven ze graag het goede voorbeeld. En als ik in quarantaine moet, dan zal dat gewoon moeten.”

Als Patty de quarantaineregels in de wind slaat krijgt ze het halve land over zich heen. “Ik kan me niet verstoppen en zou snel door de mand vallen als ik me er niet aan houd.”

Maar zowel voor mijn moeder als voor de werkvloer is het gewoon verstandig om te doen, maar zo snel het verantwoord is, ga ik weer aan de slag.”

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen