Monique onthult waarom ze Bridget niet kapotmaakte

Monique Westenberg heeft het land een spectaculaire bitchfight onthouden door zo terughoudend te reageren op de affaire van haar partner André Hazes jr. met homewrecker Bridget Maasland. Waarom is nooit even ergens publiekelijk leeggelopen over de Boulevard-ster? Het is een vraag die ook de gezaghebbende Beau Monde bezighoudt. “Wat zo knap is: jij zag het allemaal gebeuren met Bridget, maar je bent altijd waardig gebleven. Hoe slaagde je daarin?“, vraagt het blad aan Monique.

Daar heeft Monique een pasklaar antwoord op: ze heeft klasse. “Mijn moeder en oma zijn daarin mijn grootste voorbeelden geweest, van hen heb ik die kracht“, zegt ze.

Ze had helemaal geen zin om lelijk te gaan doen in de media. “Ik heb altijd gedacht: mijn zoon zal nooit iets lelijks horen wat zijn mama heeft gezegd.

Ook met André zelf heeft ze niet gebekvecht. “Tuurlijk was het niet altijd makkelijk, ik wilde lappen tekst sturen, maar dacht: wat gaat het me brengen, krijg ik de reactie die ik wil? Nee. Als hij langskwam voor kleine André, vroeg ik vriendelijk of hij ook een kopje thee wilde, terwijl ik het liefst die thee in zijn gezicht had gesmeten.

Al die tijd wist Monique dat het een bevlieging was van André. “Ik wist dat zij geen blijvertje was en dat hij straks weer voor de deur zou staan. Dan pas zou ik hem vertellen wat dit met mij had gedaan; eerder zou dat nog niet tot hem doordringen.”

Gênant

Ze vond André vrij ordinair tijdens zijn relatie met Bridget. “Af en toe heb ik wel gedacht: moet je zien hoe je erbij loopt met je zwarte nagellak en je ingevallen gezicht. Maar ik hoefde niks te zeggen, toen hij terugkwam, werd hij vanzelf weer zichzelf.”

Wel heb ik een keer tegen hem gezegd: ‘Al die foto’s van jullie samen, waar ben jij in godsnaam mee bezig, jouw zoon kan alles terugzien later.’ Nu zegt hij zelf ook: ‘Hoe kon ik?’

Het hele interview met Monique Westenberg, waarin ze nog veel meer vertelt over haar turbulente liefdesrelatie met André, kunt u lezen in de nieuwste Beau Monde.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen