Tim Douwsma: ‘Zeg dan niets, Georgina Verbaan’

Tv-presentator en coronascepticus Tim Douwsma ergert zich dood aan de woke-BN’er Georgina Verbaan. Hij vindt dat ze domme taal uitslaat. Dat laat hij weten op Twitter. Een aantal agressieve gekkies uit het Viruswaanzin-kamp heeft vanmiddag vlakbij het Binnenhof in Den Haag agenten belaagd. Beelden daarvan worden gretig gedeeld door woke-BN’ers, omdat het tuig ditmaal wit is. “Waar zijn de ouders van dit tuig?“, bitcht Georgina bijvoorbeeld, wijzend op de kritiek op Marokkaans ’tuig’.

Als iemand aan haar vraagt naar welk land we de Viruswaanzin-tokkies moeten uitzetten, antwoordt de hoofdstedelijke Georgina denigrerend: “Friesland?

Friesland als een achtergestelde tokkieprovincie wegzetten valt niet in goede aarde bij de tv-ster uit Drachten. “Wat is dat nou weer voor iets doms? Zeg dan niks..“, roept hij.

Telegraaf-ster Mick van Wely ergert zich aan Georgina’s vergelijking met de Marokkaanse relschoppers. “Totaal onzinnige vergelijking met relschoppers in Utrecht en Den Haag. Gaat toch niet om jongeren? En dit is ook nog eens overdag in plaats van in de nacht.

Mick beschuldigt Georgina van ‘grenzeloze domheid’. “En het wordt ook nog geretweet door een toch als serieus te beschouwen journalist“, zegt hij.

De tweet van Georgina is onder meer geretweet door Telegraaf-collega Wilson Boldewijn, Liesbeth Staats en Farid Azarkan.

De tweet van Georgina:

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen