Televizier teleurgesteld in Wendy van Dijk

De tv-gids Televizier vindt het leuk dat Wendy van Dijk actievoert om na vijftien jaar eindelijk weer eens een Zilveren Televizier-Ster te winnen, maar vindt het wel jammer dat ze de naam van Televizier verkeerd schrijft. Dat laat de redactie weten op Twitter. Wendy was aan het begin van de eeuw nog razend populair bij de kijkers thuis: dankzij haar succesvolle SBS 6-titels won ze de tv-prijs tussen 2000 en 2005 maar liefst vier keer, maar na haar overstap naar RTL 4 keerde het tij volledig.

Nu ze weer terug is bij SBS 6 hoopt Wendy de gunst van de kijker te herwinnen en voert ze een campagne op de socials om stemmen te werven. Ze zet ook de volgers van haar lachende-mensenplatform in. “Hoe leuk! Wendy genomineerd voor de Gouden Televisier-Ring. Swipe up om te stemmen!

Rens Muller, voormalig hoofdredacteur van Veronica Magazine, vindt dit behoorlijk slordig van Wendy’s redactie. Televizier schrijf je met een z en niet met een s. “Wendy van Dijk won de Televizier Ring én de Televizier Ster. Maar haar redactie schrijft nog steeds Televisier.

Daar denkt Televizier precies hetzelfde over: “Ja, dat vinden wij ook jammer. :(

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen