‘Fajah Lourens nu ook viruswaanzingekkie’

Geplaatst op do 27 aug 2020 om 14:45

Fajah Lourens, bekend van haar Killerbody-boeken en het schreeuwen tegen tienermoeders, zit volledig in het Lange Frans– en Viruswaanzin-kamp. Ze is fel tegen het coronavaccin en stelt dat er in ons land massacensuur plaatsvindt. Dat laat ze weten op Instagram. Fajah vindt het belachelijk hoe de maatschappij in zijn greep wordt gehouden door coronamaatregelen van de overheid. “De maatregelen worden steeds strenger gemaakt ondanks dat corona zo goed als verdwenen is.”

Ze is één van de weinige BN’ers die zich fel tegen het coronabeleid keert. “Ik krijg heel veel positieve reacties in mijn DM van mensen die het er helemaal mee eens zijn en blij zijn dat ik dit deel, maar waarom staan we daar niet met z’n allen op het Malieveld?

Ze vervolgt: “Ik moet ook de hand in eigen boezem steken, want ik was er ook niet afgelopen week, maar ik zal er voorlopig wel zijn als het er weer is, want weet je wat het is? In Duitsland komen ze met een miljoen mensen in opstand.”

Fajah denkt dat er in ons land sprake is van massacensuur. “Ik teken zoveel petities iedere keer online tegen vaccineren, tegen verplicht vaccineren dan, en iedere keer verdwijnen de petities gewoon. Het is gewoon massacensuur. Ik denk dat we het weer handmatig moeten gaan invoeren.”

Ze vreest het ergste. “Als we niets doen, dan wordt het echt niet gezellig in Nederland.”

‘Fajah zijn we al een tijdje kwijt’

Telegraaf-columniste Kitty Herweijer kijkt helemaal niet raar op van deze uitspraken van Fajah. Zij ziet de oud-actrice al maanden ontsporen op social media. “Fajah zijn we al een tijdje kwijt hoor, aangetast brein door teveel feesboek vermoed ik“, zegt ze op Twitter.

Al eind april zag Kitty hoe Fajah volledig kantelde. Ze schreef destijds in de krant: “Nu mensen door de coronamaatregelen meer online zijn dan ooit, blijken ook ’normale’ mensen vatbaar voor dit soort complottheorieën te zijn. Zo zijn we, sinds actrice en fitnessgoeroe Fajah Lourens het doorgedraaide videokanaal van gevallen tv-ster Robert Jensen heeft ontdekt, getuige van haar aftakeling.”

Kitty zag Fajah ‘enthousiast’ video’s van complotdenker en holocaust-ontkenner David Icke verspreiden. “Hij gelooft dat we worden geregeerd door machthebbers die afstammen van buitenaardse reptilians. Haar volgers, die zelf blijkaar niks bevragen wat ze online zien of lezen, juichen haar ’kritische houding’ enthousiast toe.

Fajah wisselt haar coronagedachtegoed af met filmpjes en foto’s over haar fitnessimperium. Gisteren plaatste ze een kritische cartoon over vaccinaties.

Zie ook het filmpje:

Foto: NPO
78 Reacties op “‘Fajah Lourens nu ook viruswaanzingekkie’”


 1. Dries Roel Vink

  Censuur! Afwijkende meningen worden niet op prijs gesteld!
  Check: https://opendebat.info/brief-kamerleden/

 2. CB

  Wat fijn dat we in een vrij land leven. Dat iedereen gewoon zijn mening mag geven. Ik blijf me iig aan de regels houden.

 3. Ab

  Die spoort niet, en verder

 4. Pietje

  In haar boeken wil ze iedereen allerlei maatregelen opleggen. Ze voelt gewoon concurrentie.

 5. Kwebbeldick

  Wie?

 6. Vera

  Is er iemand die die cartoon kan uploaden op een eigen site of zo? Wil hem wel zien, maar om me daarvoor nou speciaal aan te melden op Instagram…

 7. ano@niem.nl

  Ze zegt gewoon zoals het is. Het kabinet, de RIVM, GGD en media zijn op 1 hand en compleet aan het doorslaan op basis van onderzoeken die nergens op slaan.

  Het RIVM. OMT en het kabinet heeft ons in een mengele-expiriment geplaatst.
  En er zijn ook nog brave burgers die al die angszaaierij oppikken en er in mee gaan.
  Waar zijn we in hemelsnaam mee bezig?

 8. Realist

  @ano@niem 15:06: Als een pilletje niet helpt, is het misschien een idee een psychiater in te schakelen.

 9. Bridget

  Gekke Fajah, door al het n@uken zijn de hersens aangetast. Dom schaap.

 10. Gregor

  was, is en wordt steeds gekker.
  aandachtstrekker, negeren aub.

 11. David

  Vergeten jullie Kim Feenstra niet? Hoort ook bij de viruswaanzingekkie’s!

  Heeft net in het ziekenhuis ultra veel moeite gedaan om uberhaupt zwanger te raken en lacht nu de medische mensen uit die haar geholpen hebben.

 12. Ome Cor

  Wtf is DM? Namen en gegevens van die lui noteren; mochten zij (of hun directe nabijheid) ooit Corona krijgen waarvoor geneesmiddelen of ziekenhuisopnames nodig zijn….. dan wil ik daarvoor als belastingbetaler niet opdraaien dus deze nitwits mogen hun rekening zelf betalen. Dan zullen ze wel weer zielig gaan doen, wedden?

 13. Disclaimer

  NIET LEZEN !!!!!
  Alleen bedoeld voor slimme mensen (uiteraard bedoel ik ook mijzelf en Fajah):
  Wat is een virusuitbraak?
  Een virusuitbraak is een uitbraak van bange, onzekere burgers, die heel hard naar een teststraat rennen.
  Als er in Lutjebroek 10 mensen zich laten testen en er worden er 2 positief getest, dan heet dat een uitbraak en dat komt op het NOS-journaal bij een handenwrijvende nieuwslezer, want er zijn 10 mensen uitgebroken uit hun angst, die het eindelijk aandurfden, zich te laten testen. geh geh
  Ik doe er niet aan mee. Ik ben altijd bang voor de overheid, die altijd liegt. Ik kijk wel uit. Zo dadelijk testen ze nog mijn chromosoom 8 en de sequentie daarbinnen, die begint met CT…… en eindigt met GT en die ieder mens in zich draagt, als covid-19 en dan begint het nazi-regiem met nep-quarantaine. Onder andere die sequentie hebben zij als gouden standaard genomen, waaraan ze covid-19 afmeten. Maar het is nog nooit iemand gelukt Covid-19 te isoleren.
  Dat testen is dus nep om de angst er goed in te houden, want de liegende en bedriegende overheden gaan nog veel meer bedrog plegen en dan is het maar beter, eerst de mensen te intimideren met een zogenaamd levensbedreigende ziekte. Daarna pikken ze alles. Ook een bankroof door de overheid.

 14. Johannes

  Dat komt omdat mooie vrouwen de vele aandacht die ze krijgen verkeerd interpreteren. Ze worden hun hele leven als prinsesjes behandeld en zo gauw dat verandert, krijgen ze storing in hun hoofd. Normaal is dat een traag proces. Ze worden ouder en heel langzaam nemen hun privileges af. Mooie vrouwen gaan zich daarom ook met de jaren steeds gestoorder gedragen. Door coronamaatregelen gaat die verandering echter in één klap en die meiden draaien stante pede door. Kijk maar naar Kim Feenstra, Doutzen Kroes, Fajah Lourens… Koekoek!

 15. Piep

  Ome Cor, DM staat voor “direct message”.

 16. Arie

  Fajah is altijd al een verstandige meid geweest!
  Toppertje!

 17. Jantje met de pet

  Sneu neus Lange Frans met mevrouw Ossebaard zijn compleet de weg kwijt mensen vermoorden om hun zin te krijgen ziek ziek ziek.

 18. Midi

  @15:10 Realist
  Pil van Drion schijnt erg effectief te zijn …

 19. Jantje met de pet

  Fajah Lourens nog een complot gekkie maar naar Dikke Jensen.

 20. Ome Cor

  Thx Piep.

 21. leech

  Heb je die tatoo op haar keel gezien? Dat is precies het symbool dat ze in cartoons rond het hoofd tekenen van iemand die doordraait.

 22. NL Steeds Gezelliger

  Ze zegt dat het niet gezellig in Nederland wordt, als we niks doen.
  Ach meid, het is juist reuze gezelli aan het worden in Nederland. En je hoeft er niks voor te doen.
  Gemeente Den Haag geeft toestemming tot demonstratie bij de Vijverberg en tegelijkertijd ramt gemeente Den Haag met wapenstokken in op die vreedzame demonstranten. Hoe schizofreen kan de overheid nog worden?????
  Hoe meer verwarde mensen, hoe gezelliger het wordt. Meer of minder overheid?
  Meer, meer, meer!!
  Straks wordt heel Nederland nog verliefd op de ranselende romeo’s en worden die helemaal plat geknuffeld. Inclusiever kan bijna niet meer.

 23. streksum

  Iemand die uitsluit dat er complotten bestaan, legt zichzelf een denkbeperking op.

 24. Superrealist

  @Realist
  U moet nog veel diploma’s halen, voordat u zich superrealist mag noemen.
  Mocht u last krijgen van examenkoorts, dan is er de rode pil.
  disclaimer: niet gebruiken als u allergisch bent voor de waarheid.

 25. Mondkapje Geen Gezicht

  @Ab
  do 27 aug 2020 om 14:59
  Die spoort niet, en verder

  Meneer Ab u spoort wel. Met een mondkapje voor. Hahahahaha!!!!

 26. Ne@ken

  @Bridget
  Zo te zien durf u zelf niet te copuleren en noemt u het dan maar ne@ken.

 27. Ome Cor

  @Streksum: prima, ik begrijp dat jij een ruime geest hebt en behoort tot het kamp der complot-denkers in deze. Mogen we jouw naam en andere gegevens ook even noteren in het Corona ontkennings-register zodat we straks weten waar evt zorgkosten-rekeningen naartoe gestuurd moeten worden?

 28. Taalnazi

  @David
  Je hebt millennials die helemaal berserk gaan van leestekens en vooral de punt. Dat leesteken is een bewijs van micro-agressie volgens de uiterst gevoelige en tot huilen geneigde vlindertjes.
  U hoort bij een andere groep. Die van teveel leestekens. Kijk maar wat u schrijft:”
  Vergeten jullie Kim Feenstra niet? Hoort ook bij de viruswaanzingekkie’s!”

  Wanneer zal die groep een aanval van hysterie krijgen. Is uw reactie al een voorteken?

 29. Bart

  Ha Ha! Jelte Sondij en ene Kitty Herweijer die anderen wel even de maat nemen. Dit mag Fajah gewoon zelf weten, net zoals Kitty en Jelte voor de maatregelen zijn. En zo’n Jelte die dat dan gaat delen op Twitter. Jelte wil zo graag presentator worden maar helaas, hij is mist talent.

 30. Jan Jurk

  @Johannes
  Zou u met een jurk aan ook niet een mooie vrouw kunnen zijn?

 31. Sneuneus met de pet

  Jantje met de pet
  do 27 aug 2020 om 15:21
  “Sneu neus Lange Frans met mevrouw Ossebaard zijn compleet de weg kwijt mensen vermoorden om hun zin te krijgen ziek ziek ziek.”

  Ziek word je van al die mensen, die zelf het filmpje niet bekijken en toch met hun oordeel klaar sataan, of dat andere soort dat stemmetjes in het hoofd hoort, die zeggen, wat Lange Frans en Janet Ossebaard niet zeggen.

 32. Grumpy

  Mevrouw Lourens heeft kennelijk last van een chronische vaginale schimmelinfectie die uiteindelijk geleid heeft tot een constant uitgedroogde doos. Wartaal en onvoorspelbaar gedrag zijn de logische gevolgen evenals een onbeheerste leefwijze, die uiteindelijk uitmondt in totale ontsporing. Ziedaar, Fajah Lourens ten voeten uit! Levenslange opsluiting in een gesloten inrichting is de enige oplossing voor dit soort ongeleide projectielen, die niet alleen een gevaar voor zichzelf, maar ook voor de mensheid in zijn algemeenheid vormen.

 33. Curryworst

  Fajah Lourens heeft niet eens de middelbare school afgemaakt, is dyslectisch maar ondertussen wel COVID-19 deskundige.
  Wat een groot talent!

 34. Paul Lamote

  Fajah stond bij GTST al bekend als niet de snuggerste.

 35. Robbie van Haarlem

  Niet alles wat ze zegt is onzin hoor o.a dat we door de overheid worden voorgelogen is aantoonbaar waar.

 36. Karel

  Deze mensen moeten het gewoon houden bij weekplanners en fruitsapjes aanprijzen en zich niet laten verleiden om iets te vinden van zaken die ze niet snappen.

 37. Fikkie

  Fajah is niet goed bij haar hoofd en dat weet zij ook anders ga je jezelf niet zo als een vaatdoek op video laten zetten.

 38. Erfgooier

  Corona verdwenen???? Praat eens met artsen en verplegers voordat je onzin uitkraamt!

 39. Henk

  De media doen hun best maar met mensen af te schilderen als complotdenkers. De tijd van mensen framen en op de man spelen is voorbij. Er gaan andere tijden aanbreken. De waarheid die nog meer naar boven komt zal voor sommigen bikkelhard zijn.

 40. Teuntje

  @Sneuneus met de pet

  Ga eens aan het wer, steuntrekker. Jezus, dat zit hier maar de hele dag te reageren.

 41. Noekje

  We gaan ons natuurlijk allemaal tzt laten vaccineren tegen covid19 he? En dat ook nog waarschijnlijk elk jaar! Sure!

 42. Tеuntje

  @Sneuneus met de pet

  Ga eens aan het werk, steuntrekker. Jezus, dat zit hier maar de hele dag te reageren.

 43. Mink Vaillant

  Totaal gestoord.

 44. G.ossip

  Viruswaarheid heeft wel een punt als zij zeggen dat wij onderhand in een dictatuur leven,zo is het namelijk wel,economisch,financieel en psychisch gaan er meer mensen dood dan aan Corona,ik geloof niet in de complottheorieën van onze regering.

 45. Sookie Stackhouse

  Hopelijk heeft iedereen nu door wat voor’n achterlijk wkjf dit is en dat je deze trol geen aandacht moet geven.

 46. man pan

  Er zijn wel meerdere BN’ers die van het padje af zijn, Bryan Roy zit tegenwoordig ook hele dag achter de keyboard Trump, Breitbart, QAnon onzin te tweeten.

 47. Jan

  Mensen moeten zich eens afvragen waarom er dit jaar helemaal geen gewone griepdoden waren, in 2018 waren er zo’n 9000 doden door de griep en nu 2020 zijn er zo’n 6500 doden door corona.
  Trouwens de uitvinder van de PCR test heeft gezegd dat zijn test niet voor virus opsporing gebruikt kan worden.

 48. streksum

  @ Ome Cor, ik zie dat Uw gedachten geen beperking kennen, want U verzint gewoon zelf de feiten. Dat moet U lekker zelf weten hoor, maar wilt U mij daarbuiten laten?

 49. Pieter

  Leuk mensen die alles geloven over die corona maatregelen en altijd de regering en media geloven en andere geloven dit niet
  En iedereen word dan afgebrand hier en bij de regering en media
  Als je voorstander of tegenstander bent, goed is het nooit.

 50. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Ik dacht dat inmiddels aan het licht was gekomen dat de overheid alle media verzocht/opgedragen had niet kritisch (en met een eigen mening) over het RIVM en de opgelegde maatregelen te berichten.
  Of het complot is weet ik niet maar ik weet wel dat de MSM alleen een gecensureerde versie verteld.

 51. Killerboby

  Fajah?????? Nooit van gehoord

 52. Chantal

  Geen medische hulp voor deze coronagekkies mochten ze het nodig hebben!

 53. Ome Cor

  Streksum, voor de 2e keer: wat is je NAW en telnr zodat we je kunnen registreren in het boekje van mensen die straks hun eigen (en van degenen die zij aantoonbaar hebben besmet) zorgkosten-rekening gaan betalen ingeval van gemaakte Corona gerelateerde onkosten. Nu niet stoer doen met woordgrapjes. Kom op. Ik heb geen zin om belasting/premie te betalen voor sufkutten zoals jij.

 54. Gerda

  In Afrika is men blij, dat Polio zowat uitgeroeid is..
  Maar natuurlijk heb je altijd eigenwijzen, die gunnen het hun kinderen en kleinkinderen..

 55. Geronimo

  Ik zal me ook maar gedeisd houden wat ik denk van dit hele circus. Dan ben ik ook een gekkie in het meest gunstige geval en verlies ik mijn baan als het echt tegenzit. En nee, er is geen open debat in dit land.

 56. Kitty de CIDiote

  Mooi dat zelfs Fajah de censuur en totalitaire maatregelen
  , ten koste van onze vrijheid en rechten, doorheeft.
  Helaas is de meerderheid nog steeds braaf het 8-uur journaal kijkend met dientengevolge dat ze de staatspropaganda als zoete melk voor slapen binnenklokken.

  Die Kitty is ook een “terrorist” is een Hollandse kleren. Verbonden aan de zionistische-terreur organisatie genaamd “CIDI” die hun stal orders krijgen van de terroristen in Tel Aviv. Die met uitmoorden van baby’s, kinderen, vrouwen en ouderen en bezetting van Palestina al 70 jaar wegkomen door slachtoffer te spelen.

  Kitty is natuurlijk zelf ook heel erg zielig. Citeer haar even AD artikel:

  “Kitty Herweijer, wier familie tijdens de oorlog grotendeels werd vermoord, woonde een tijdje in Tel Aviv. Maar ze bleef er niet. ,,Uiteindelijk is Israël gewoon een land in het Midden-Oosten en ben ik een Nederlander. Ik heb hier mijn familie en mijn vrienden.” Ze is niet religieus. ,,Daardoor heb ik persoonlijk minder met antisemitisme te maken. De noodzaak om te vertrekken is groter als je herkenbaar j00s bent en angst hebt om je kinderen.”

  Zij blijft dus, hoewel ze de toekomst van de Joden in Europa niet per se rooskleurig inziet.”

  Mooi voorbeeld van de leugenachtige slachtoffer kaart. Verdomme, de huidige Minister van Justitie is j0000ds.

 57. Kitty de CIDiote

  Mooi dat zelfs Fajah de censuur en totalitaire maatregelen, ten koste van onze vrijheid en rechten, doorheeft.
  Helaas is de meerderheid nog steeds braaf 8-uur journaal kijkend met dientengevolge dat ze de staatspr0paganda als zoete melk voor slapen binnenklokken.

  Die Kitty is ook een “terr0rist” in een Hollandse kleren. Verbonden aan de zi0nistische-terreur organisatie genaamd “CIDI” die hun stal orders krijgen van de terr0risten in Tel Aviv. Die met uitmoorden van baby’s, kinderen, vrouwen en ouderen en bezetting van P@lestina al 70 jaar wegkomen door slachtoffer te spelen.

  Kitty is natuurlijk zelf ook heel erg zielig. Citeer haar even AD artikel:

  “Kitty Herweijer, wier familie tijdens de oorlog grotendeels werd vermoord, woonde een tijdje in Tel Aviv. Maar ze bleef er niet. ,,Uiteindelijk is Isra3l gewoon een land in het Midden-Oosten en ben ik een Nederlander. Ik heb hier mijn familie en mijn vrienden.” Ze is niet religieus. ,,Daardoor heb ik persoonlijk minder met antis3mitisme te maken. De noodzaak om te vertrekken is groter als je herkenbaar j00s bent en angst hebt om je kinderen.”

  Zij blijft dus, hoewel ze de toekomst van de J000den in Europa niet per se rooskleurig inziet.”

  Mooi voorbeeld van de leugenachtige slachtoffer kaart. Verdomme, de huidige Minister van Justitie is j0000ds.

 58. Ome Cor

  Aan alle ontkenners met een echte (niet gesubsidieerde) baan: ben benieuwd of jullie op het werk ook zo stoer zijn als hier en actief niet meedoen aan hetgeen je werkgever bepaalt als verplicht gedrag ivm Corona. Zo ja, dan hoop ik dat je erop aangesproken wordt en bij herhaling geschorst of ontslagen wordt. Voor jou 10 anderen in deze tijd.

 59. Dennis

  Complottheorieën of niet, feit is wel dat de maatregelen niet in verhouding staan met het virus zelf. De economie wordt op deze manier volledig gesloopt wat ook slachtoffers met zich meebrengt.

  Nu zijn het veel ondernemers die er onder lijden. Bedenk wel dat in de toekomst mensen met nu nog een vaste baan aan de beurt zijn en dan ben ik wel benieuwd hoe ze dan tegen de maatregelen aankijken. We kunnen niet iedereen tegen elke ziekte beschermen. Ik wil niets bagatelliseren, wat de oorzaak ook is; dood gaan is vreselijk maar zo werkt de natuur.

 60. Guttegut

  Weer een BN-er met het intellectueel niveau van een natte dweil

 61. Narcotikator

  @erfgooier Anesthesieverpleegkundige hier. In de ziekenhuizen is op dit moment niet veel aan de hand. Amper covid op de IC, slechts kleine aantallen op de afdeling.
  Ik werk in een van de grootste centra van midden Nederland en wij hebben op dit moment welgeteld 1 covid-patient op de IC en 5 op de verpleegafedeling. Dit is al wekenlang stabiel en niet te vergelijken met maart/april.

 62. Bramderammer

  Mensen met een afwijkende mening aanpakken en te kijk zetten ! Waar heb ik dit vaker gehoord? Fuck you!!

 63. Lies

  Ik geloof alles wat Fajah zegt, ze is zo knap en lief en slim, ik zeg al nooit nee maar tegen haar zeker niet.

 64. Smerig Zwijntje Geronimo

  De Telegraaf en het AD. De kranten die fout waren tijdens de Coronocrisis.

 65. Pauline

  Die domme bitch doet al jaren niets anders dan een afgoderij van haar lichaam te maken. Destijds had ze lekkende valse tieten, nu is ze volstrekt van het pad af…

 66. Apenzaad met gebakken clitoris

  Wat zou ik haar mooi koppie willen versieren met een warme volle lading witte saus

 67. G.ossip

  Het psychologische spelletje Verdeel en Heers is met veel reacties op MC het bewijs dat het Anno 2020 nog actueel is,de Romeinen verstonden die kunst ook.

 68. Momo

  MC is nogal achterlijk. Ga naar buiten en je ziet dat bijna niemand meer in die coronahysterie gelooft.

 69. Momo

  @Realist

  Jij hebt duidelijk wel ervaring met pilletjes en psychiaters. Niet dat het bij jou ook maar iets helpt.

 70. Sneuneus met de pet

  Teuntje
  do 27 aug 2020 om 16:27
  @Sneuneus met de pet
  “Ga eens aan het wer, steuntrekker. Jezus, dat zit hier maar de hele dag te reageren.”

  Godallemachtig Teuntje, mag een mens tegenwoordig niet eens meer rustig van zijn pensioen genieten?

 71. AlexF

  Mensen wees toch aardig tegen elkaar.

  ;-)

 72. Poep

  Sneuneus met de pet, noem je dat van je pensioen genieten? De hele dag klagen op MC en op tig reacties reageren? Dan heb ik medelijden met je.

 73. Joke Deugmens

  EENS MET FAYAH!

 74. Joke Deugmens

  ALS JULLIE NIET IN COMPLOTTEN GELOVEN WAAROM DRAGEN JULLIE DAN MONDKAPJES?

 75. streksum

  @ ome Cor. U kunt niet goed lezen. Dat is jammer. Maar bedenk wel dat U een gebrek aan argumenten nooit kunt compenseren met schelden.

 76. Arie

  Bners als Lourens of Lange Frans worden betaalt door de deep state om onzin te verspreiden en zo onze democratie om zeep te helpen. Ze worden geholpen door de reptilians vermomd als mensen.

 77. Meneer de Uil 🐦

  Een DM?
  Vroeger was dat in het Praathuis: een goed gesprek samen met een kopje wijn of een flacon bier.

 78. Heb er de mond vol van...

  Met een dikke pick in dr mond hoor je haar niet over één of ander virus.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.