Bridget kijkt Slimste Mens, is zelf quizvraag: ‘Dombo!’

Bridget Maasland keek gisteren argeloos naar De Slimste Mens toen ze zichzelf ineens voorbij zag komen als quizvraag. Ze filmde het tafereel en plaatste het in haar Insta-stories. Dat is te zien op het sociale medium. Politicus Henk Krol leidde de quizvraag in. “Gelukkig zijn er allerlei manieren om je zo jong mogelijk te blijven voelen, maar wat mij betreft heeft deze dame wel een héél aardige gevonden. Wat weet u van Bridget Maasland?“, vroeg hij aan de kandidaten.

Presentatrice Astrid Kersseboom was als eerst aan de beurt. “Wat weet ik van Bridget Maasland? Het is een tv-presentatrice, ze heeft iets gehad met André Hazes jr, RTL Boulevard presenteert ze… Ehhhhh… Ehhhh.. Ze doet nu De Slimste Mens. Nee, niet De Slimste Mens, want daar zitten we nu in… Ehmmmm, pas.

Astrid had drie goede antwoorden gegeven, maar er werd nog naar één woord gezocht. Het zoontje van Bridget zat thuis met ongeloof naar het programma te kijken. “De Zwakste Schakel, dombo!“, riep hij naar Astrid Kersseboom.

Daarna was jazzmusicus Benjamin Herman aan de beurt. “Geen idee. Ik zie drie woorden. Ik denk De Rijdende Rechter. Pas, sorry.”

Acteur Huub Stapel: “Geen idee, pas.”

Presentator Philip Freriks onthulde tot slot dat De Zwakste Schakel het laatst gezochte antwoord was. “Dat zocht ik!“, riep Astrid.

Dat Astrid niet zo snel op De Zwakste Schakel kon komen is overigens helemaal niet zo gek. Het intranet van RTL scoort nog hogere kijkcijfers.

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen