Sleutels Thomas Erdbrink vallen in gracht, te laat bij AD

Thomas Erdbrink heeft een journaliste van het AD lang laten wachten op hun interviewafspraak, omdat vlak daarvoor zijn sleutelbos in de gracht viel. Dat vertelt de tv-maker in gesprek met de krant. Hoewel de twee om 15.00 uur hadden afgesproken, kwam Thomas drie kwartier te laat. En dat terwijl zijn woonboot behoorlijk dichtbij de interviewlocatie lag. Wat gebeurde er? “De woonboot heeft een klein extra bootje en daar ging ik met mijn vriend Jan Dirk mee varen“, vertelt hij.

En toen? “Toen ik hem vervolgens thuis had afgezet, kwam ik erachter dat Jan Dirk de sleutel van de woonboot nog in zijn zak had. Omdat zijn fiets niet thuis stond, moest hij met een Uber de stad door – dat duurt eeuwig.”

Uiteindelijk kwam Jan Dirk weer tevoorschijn met de sleutels. “Eenmaal op de kade gooide hij me de sleutel toe en die valt zo, ploemp, in het water.”

Thomas moest er wel achteraan. “Gelukkig zat er een kurk als sleutelhanger aan, maar evengoed moest ik in de gracht springen om de sleutel op te vissen, douchen, omkleden en hiernaartoe.”

Het leidde tot een vertraging van drie kwartier. “Daarom duurde het wat langer.

Het AD-interview met Thomas Erdbrink en foto’s van zijn woonboot kunt u hier bekijken.

Foto: VPRO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen