Kelly van der Veer haalt snoeihard uit naar Meilandjes

Raamprostituee Kelly van der Veer (40), die in 2001 een bekende Nederlander werd door mee te doen aan het derde seizoen van Big Brother, is niet gecharmeerd van de beroemde tv-familie Meiland. Dat laat ze blijken in de Nieuwe Revu. Kelly is een expert op het gebied van webcamseks en toen laatst het nieuws brak dat dochter Maxime Meiland vroeger een webcamseks-site wilde beginnen, belde het tijdschrift naar Kelly. Die gaf vervolgens haar snoeiharde mening.

Aanvankelijk geeft Kelly aan Maxime niet eens te kennen. “Maxime Meiland? Wie is dat? Oh, die dochter van die gekke vader? Heeft zij geprobeerd een webcamsekssite op te richten? Kansloos!

Een camsite beginnen is echt niet zo makkelijk, zegt Kelly. “Je kunt niet zomaar even een webcamplatform beginnen en dan denken dat het gaat lopen.”

Kelly begrijpt sowieso de hele connectie niet. “Dus ze wilde op haar 20ste lekker de porno in? Wat heeft die snotneus in de erotiek te zoeken?

Ze vindt het enorme zelfoverschatting. “De meiden die online staan, zijn al járen bezig, hebben al heel veel klanten en verdienen bákken met geld. Als je geen ervaring en netwerk hebt, is het heel lastig om ertussen te komen.

Tot slot: “Laat haar lekker de hotelschool gaan doen en net als haar hysterische vader een chateau gaan runnen.”

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen