Shownieuws heeft nu een talkshowtafel: ‘Bevalt goed’

Het programma Shownieuws heeft sinds gisteren geen presentatiedesk meer, maar een talkshowtafel. Airen Mylene presenteerde de eerste uitzending vanuit het nieuwe decor. Dat was te zien in de uitzending op SBS 6. Airen zat aan de kop van de tafel, aan de ene kant geflankeerd door Albert Verlinde en aan de andere kant door Guido den Aantrekker en Ronald Molendijk. Door te kiezen voor een talkshowstelling hoopt de rubriek op meer discussie tussen de deskundigen.

Het presentatieteam was erg enthousiast. “Heren, welkom in de nieuwe studio. Ik kan jullie goed zien“, zei Mylene. En Ronald: “Het nieuwe decor werkt heel fijn.”

Wat de doorsnee kijker van Shownieuws niet zal weten, is dat alleen de talkshowtafel en de stoelen echt zijn. In werkelijkheid staat dat talkshowmeubilair voor een enorm green screen: het decor, inclusief de vloer, is virtueel (zie deze foto).

‘Te virtueel en te kil’

Guido vraagt op Twitter naar meningen over het nieuwe decor. Die zijn wisselend. “Te virtueel en kil. En ondanks dat er nu meer ingezoomd wordt op benen en ruggen (waarom??) zien we nog steeds de chagrijnige blikken aan de desk, als het even niét over de muziekindustrie gaat.
Ik haak nu definitief af 🙋🏼‍♀️“, zegt Barbara.

Daarop antwoordt Guido: “Is dat zo, van die blikken? Da’s niet goed. Wil je het niet nog een avond proberen?

Tv-producent Marc Dik: “Prachtig. State of the art. Maar niet per se een verbetering denk ik.

Ene Hilda: “Vond de vorige mooier. Nu kijk je ook af en toe naar jullie ruggen. De vorige was ook warmer van kleur.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen