SBS 6-styliste Jorna Spapens (58) overleden

Jorna Spapens is niet een naam die bij iedereen direct een belletje doet rinkelen, maar mensen die vaak tv-kijken hebben haar allemaal wel eens langs zien komen. Na jarenlang backstage te hebben gewerkt bij programma’s als Eigen Huis & Tuin en Life & Cooking, was ze de laatste twaalf jaar een vertrouwd gezicht van de zaterdagmiddag van SBS 6. Ze was onderdeel van de Rob Verlinden-show Rob’s Grote Tuinverbouwing. Dat is nu voorbij: ze is vorige week woensdag overleden.

Jorna is veel te vroeg heengegaan: ze is slechts 58 jaar geworden. Ze is overleden na een kort ziekbed en laat haar zoon Twan en liefdespartner Dennis achter. De familie heeft in besloten kring afscheid genomen van Jorna.

Ruim twee maanden geleden plaatste Jorna haar laatste bericht op Instagram. “Love ❤️ Liefste❤️Mooiste❤️Gekste❤️Intenste❤️Forever❤️“, zei ze bij een foto met haar partner.

Nu stromen de verdrietige berichtjes binnen. “Jeetje lieve Jorna, wat een schrik dat je er plotseling niet meer bent. Heel veel sterkte voor de nabestaanden. Je zal gemist worden 🖤“, zegt Shownieuws-ster Bart Ettekoven bijvoorbeeld.

En iemand anders: “Wat zul jij gemist worden. Heel veel sterkte voor iedereen die jou zo lief had.

Jorna’s laatste Insta-post:

 

View this post on Instagram

 

Love ❤️ Liefste❤️Mooiste❤️Gekste❤️Intenste❤️Forever❤️

A post shared by Jorna Spapens (@jornastyling) on

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen