Britt stemt voor Televizier-prijzen, dist eigen collega’s

Britt Dekker heeft haar stem uitgebracht in de verkiezing van de Televizier-prijzen, maar dist daarbij haar eigen collega’s van AvroTros en SBS 6. Ze stemt in de belangrijkste categorieën op RTL. Dat blijkt uit haar pagina op Instagram. Britt werkt voor zowel AvroTros als SBS 6, maar die hebben volgens haar kennelijk geen Televizier-waardige programma’s of sterren. Voor de belangrijkste prijs, de Gouden Televizier-Ring, stemt ze op het praatprogramma van Eva Jinek op RTL 4.

Ook in de categorieën beste presentatrice en beste presentator kiest ze voor RTL-gezichten, namelijk voor Chantal Janzen en Humberto Tan.

Het beste tv-talent werkt volgens Britt niet bij haar eigen AvroTros of SBS 6, maar bij BNNVARA. Ze vindt in die categorie Renze Klamer er met kop en schouder uit steken.

En dat terwijl er bij het SBS 6-programma Hart van Nederland een hoop talent rondloopt, zegt hoofdredacteur Marc Veeningen van Talpa Network op Twitter.

Marc: “Dit jaar maken maar liefst drie Hart van Nederland-talenten kans om in de prijzen te vallen bij de Gouden Televizier Ring: Charlotte Nijs, Siham Raijoul en Maarten Steendam.

Britt laat overigens ook zien dat er massaal gehoor wordt gegeven aan haar oproep om op haar te stemmen voor een van de Televizier-prijzen.

Foto: RTL

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen