SBS 6 komt met tweede seizoen We Want More

Geplaatst op vr 14 aug 2020 om 11:15

De nieuwe John de Mol-productie We Want More was deze zomer de enige goed scorende prime-time-titel van SBS 6 en er komt dan ook een tweede seizoen aan. Dat heeft Johnny de Mol, die de show samen met Wendy van Dijk aan elkaar praat, gisteren gezegd in Shownieuws. We Want More, dat komend weekend zijn eerste finale beleeft, mag verder. “Er komt een tweede seizoen. Het was een succes, het heeft goed gescoord en de reacties waren goed, dus er komt een tweede.”

Aanvankelijk geloofde Johnny helemaal niet zo in het programma. “Ik moest ook wel lachen dat die ouwe van mij zei: ‘Er komt weer een nieuwe talentenjacht.’ Dus ik zei: ‘Talentenjacht…’” En toen zei hij: ‘Nee, nee! Het is een zangwedstrijd en je kan 100.000 euro winnen.’ Het is toch wel weer gelukt om iets te vinden waardoor het iets aparts heeft.

Johnny hoopt dat de mensen zich snel gaan aanmelden. “Ik vraag ook hierbij aan mensen die kunnen zingen om zich aan te melden.”

Mensen die zich willen aanmelden voor het tweede seizoen kunnen dat doen op de website van SBS 6.

Foto: SBS
34 Reacties op “SBS 6 komt met tweede seizoen We Want More”


 1. Tim

  Jezus, die oude tang is ook niet van TV weg te slaan. Geef anderen ook eens een kans.

 2. Pettie Fart

  Deze flutzooi bestaat alleen maar omdat afvallers van andere ´talenten’ sjows een programma mogen vullen. Wie kijkt nog naar deze uitgemolken troep met steeds dezelfde terugkerende nobody’s?

 3. Nicole Aniston

  We Want Whores!

 4. Petronella

  Top nieuws voor Talpa en slecht nieuws voor RTL

 5. Dirk

  Vond dit verrassend leuk. Waarschijnlijk omdat Wendy en Johnny nauwelijks in beeld kwamen.

 6. Peter Jan

  Wat een bagger bij SBS. Dat deze kijkcijfers goed zijn voor SBS is om te janken. Ik keek al nooit en zal ook nooit kijken.

 7. Bart M.

  Goed nieuws over Talpa is geen nieuws.

 8. mike

  Er zelf dan ook oprecht in geloven dat het weer wat anders is. Creatieve armoede, overgeproduceerde sh*tshow met fake reacties van de jury. Alles is vooraf bepaald en bedacht. GAAAAAP

 9. Britt Scholte Lover

  Dit was zo’n succes omdat er verder niets nieuws op tv was, als ze dit 2e seizoen tegenover TVOH zetten, maakt het geen schijn van kans

 10. Teuntje

  Blijft bagger Tv het gaat die geldwolven alleen om geld

 11. Teuntje

  Blijft bagger Tv het gaat die geldwolven alleen om geld Dit is geen dubbele reactie waarom zie ik dit steeds>???

 12. Sip

  Ik vind zowel Johnny als Wendy geen leuke presentatoren.

 13. Mark

  Opnames Urk! S3 (corona edition) deze week gestart, dit najaar al op SBS 6!

 14. Jan de 💩

  Sinds wanneer heeft punk-millionaire Johnny de Mol presentatietalent ?

 15. Mark

  Finale WWM kan zondag overigens wel eens de 1 miljoen aantikken! Meer kijkers dan Bake-Off van MAX en 1 Tegen 50 van RTL 4 is al een zekerheidje!

 16. Bert

  Bah, niet leuk, titel en show is in 1 woord oudbollig. We want more werd 30 jaar geleden nog wel eens gedaan bij een concert maar nu in 2020 toch niet meer. Alles is zo vreselijk doorzichtig, 1 optreden met jank verhaal, 1 opera ofzo, 1 kerk koor, 1 simpel nederlandstalig en altijd een keer met de kandidaten samen een liedje zingen, zogenaamd spontaan.

 17. Klaas Flink

  Bij Talpa is het allemaal voorgekookte onzin. Alle zogenaamde spontaniteit is gescript, bedacht. Formats allemaal bijeengezochte onzin in de hoop dat ooit iets aan zal slaan. Het enige dat aanslaat is die zogenaamde VI-rel van die mannen die de hele dag roepen dat ze zich de mond niet laten snoeren. Totdat meneer John zogenaamd moet bellen, hoe dom denken zij dat we zijn?

 18. Greet

  Dit scoorde alleen bij gebrek aan beter/andere programma’s
  Er was totaal geen concurrentie

 19. X

  Ach, we weten toch al wie gaat winnen, de surinaamse Andre Hazes Sr. Gun het hem wel, maar laat hij eens wat anders zingen.
  De jury is veel te vooringenomen met Ali B voorop. Hoogst irritant.
  Moeite van het kijken niet meer waard.

 20. Boerenverstand

  Vervelendste talentenjacht die er is. Vooral veel oude kliekjes van andere talentenjachten. Gaat het buiten coronatijd echt niet redden als mensen weer andere programma’s hebben.
  SBS heeft de afgelopen jaren wel leukere talentenjachten gehad die helaas niet meer teruggekomen zijn. Daarnaast zijn er ook wel leukere shows te programmeren. Maak een Nederlandse variant van Game of games. Haal Love letters of de 100.000 show terug.

 21. Chelsey

  Het is een heel gedegen talentenshow waarbij het wedstrijdelement vergeleken bij dat van The Voice toch net ietsje spannender blijkt te zijn. Geheel terecht overigens van “die ouwe” dat hij dit zeer goed gevonden spin-off van zijn eigen Wereldformat gewoon heeft doorgezet op zijn eigen brede familie zender 6. Daarbij laat talpa weer eens heel goed zien waar haar kracht ligt en dus niet bij de pakken neer gaat zitten wanneer de Luxemburgse commerciële concurrent riool 4 uit angst voor verlies aan kijkers John’s eigen prorogrammaformats weigert mee te geven. Waar het bij het Duitse rtL-nederland totaal ontbreekt aan visie en vertrouwen in eigen kracht floreert het 100% Nederlandse talpa network stukje bij beetje en blaakt ondanks het coronavirus en de daaraan ten gevolge coronacrisis vol van zelfvertrouwen! Misschien dat een rechtoe rechtaan naamswijziging in de toekomst het laastste zetje daaraan kan gaan geven, zelf denk ik dan aan talpa6, talpa7, talpa8 en talpa9! Toi Toi Toi!

 22. Zomaar een persoon

  @Chelsey – Weer zo’n grotendeels bij elkaar gescripte Talpa-talentenjacht met een verzameling juryleden die zichzelf vreselijk aan lopen te stellen. Bij de woorden een ‘heel gedegen talentenshow’ heb ik toch een ander beeld.

 23. azijnzeiker

  Chelsey heeft moeite met kritiek geven op iets of iemand, ik zou zeggen begin daar eens mij. Begin maar met mij een lage drempel voor jouw om te nemen. Hoger zal je dan ook nooit komen.

 24. AxelF

  Ach jaaaa. Wellicht kan A.T van venturo weer wat nieuwe ideeën ontfutselen ergens.

 25. Carl

  ROT. TOCH. EENS. OP. MET. AL. DIE. TALENTENSHOWS.

 26. Dikkie Dik

  En weer met Ali B? Het ventje die krampachtig heel populair wil overkomen en daarmee veel te hoge cijfers geeft die niet in verhouding staan met wat de andere juryleden geven. Hij heeft een abonnement op 10 de sukkel.

 27. Donald Dumb

  Dit is geen talentenshow. Het is zoals de kop van dit artikel aangeeft: een zangwedstrijdje.
  Er kwamen bands in voor die allang naam hebben gemaakt…

 28. Donald Dumb

  Dikkie Dik.

  Ali B zorgt er blijkbaar voor dat mensen naar shows als dit blijven kijken.
  Dat weten de makers ook dus daarom wordt hij telkens opnieuw ingezet…

 29. Ap

  Heerlijk, een hele week geen P de Vries,en geen N Plessen in boulevard,ga zo door.

 30. Johm

  Zet het dan ook in het najaar. Kun je zien dat troep is.

  Er is bijna 50% afgehaakt. 1 miljoen naar 550.000

 31. Jos

  Goede show. Jury aanpassen op twee plaatsen. Oosterhuis voegt niks toe, en ook die davina past daar niet. Ilse de lange zou daar goed passen. Ilse, ali b en andre hazes jr en die henk of piet hoe die man ook heet. 4 juryleden is meer dan genoeg.

 32. Dorien Jonker

  Leuk, ik hoorde dat de hele familie de Mol kijkt, misschien kijken de buren binnenkort ook! ps welke datum en tijd hoeven wij niet te weten. GOLD DIGGERS…

 33. NBC

  Erg, ze hebben zoveel geld dat ze de alle armsten van Nederland kunnen voeden, nee hoor gewoon verder met eigen belang. In GOD WW TRUST

 34. Donald Dumb

  Rijke mensen bij De Mol, maar geestelijk erg armoedig…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.