Ruud de Wild: ‘Ben jij broer Patrick Kicken? Gadver!’

Ruud de Wild heeft een luisteraar die gisteren meedeed aan een spelletje in zijn radioprogramma behoorlijk afgesnauwd, omdat hij de broer van Patrick Kicken is. Dat was te horen in de uitzending op NPO Radio 2. Ruud speelde een dertien-in-een-dozijn-radiospelletje waarbij de luisteraar moest raden welk liedje er precies gedraaid werd. “Met wie spreek ik?“, vroeg Ruud. “Henri Kicken“, zei de luisteraar. Ruud vervolgens weer: “Henri Kicken, en jouw antwoord is Madonna?

Vervolgens liet Henri blijken dat hij iets meer van radio weet dan de gemiddelde luisteraar. “Zit Duncan er ook?“, vroeg hij.

Ruud: “Ja, die zit hier achter de schermen. Waarom? Krijg je nog geld van hem?

Eén van de sidekick vervolgens: “Ben jij ook dj?

Henri daarop: “Ik ben de broer van Patrick Kicken, Henri Kicken.”

Gadver!“, riep Ruud uit, waarna hij direct de verbinding verbrak.

Boos

Een paar minuten later kwam Ruud erop terug in zijn uitzending. “Ik weet niet of je Patrick Kicken nog kent, maar dat was vroeger een radiomaker, een radio-dj en die schrijft tegenwoordig mediastukjes over mensen. Meestal is hij niet zo heel aardig. Kritische columns en meestal eens per week of per twee weken. Dan zijn mensen aan de beurt.”

Aangezien hij Patrick haat, haat hij Henri ook. “Dit was zijn broer en die is nu heel boos. We hadden hem net nog aan de telefoon. Ik zei: ‘Gadver’ en dat meen ik ook.”

Henri belde boos terug. “Dat vindt Henri niet kunnen op de landelijke radio. Dat nam hij jou kwalijk“, merkte zijn sidekick op.

Ruud: “Oké…

Foto: KRO-NCRV

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen