RTL 4 stelt finale The Voice Senior uit vanwege corona

RTL 4 stelt de opnames van de finale van The Voice Senior uit, omdat twee crewleden corona hebben. De finale zou dinsdag worden opgenomen, maar dat kan nu niet doorgaan. Dat meldt RTL via Boulevard. Voordat de finale van The Voice Senior opnieuw wordt ingepland, zal eerst worden onderzocht wie in aanraking is gekomen met de coronapatiënten. “Op dit moment staan we in nauw contact met de GGD. Zij zijn bezig met het bron- en contactonderzoek.”

Aangezien er in The Voice Senior met bejaarde kandidaten gewerkt wordt, zijn er al veel voorzorgsmaatregelen. “Uit voorzorg laten we alle crewleden, kandidaten, coaches en presentatoren testen. Totdat we zeker weten dat we de finale veilig en verantwoord kunnen opnemen wordt deze uitgesteld tot nader order.

RTL is er blij mee dat producent ITV, het vroegere Talpa Media, zo snel heeft ingegrepen. “ITV heeft ons op de hoogte gebracht van de situatie. Ze hebben snel gehandeld, daar zijn we blij mee.”

Het nieuwe seizoen van The Voice Senior begint volgens een woordvoerster van RTL hoe dan ook op 28 augustus. Volgens Boulevard is nog niet bekend of het hele seizoen uitgesteld zal moeten worden of alleen de finale, maar dat klopt dus niet, aldus RTL.

In een eerdere versie van dit bericht werd gemeld dat The Voice Senior op 28 augustus niet van start kan gaan. Dat is dus niet juist.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen