Robert Jensen met keiharde aanval op Maurice de Hond

Geplaatst op ma 13 jul 2020 om 11:45

Robert Jensen en Maurice de Hond behoren in ons land tot de grootste coronacritici, maar ze zijn nooit samen ten strijde getrokken. Sterker nog: Robert heeft het in zijn YouTube-talkshow nog geen enkele keer over Maurice gehad. Tot nu: de talkshowhost slacht de opiniepeiler compleet af. “Ik heb het expres niet over Maurice de Hond gehad de afgelopen maanden. In eerste instantie wil ik het liever niet over dit soort mensen hebben“, zo begint de broer van Frank Dane zijn relaas.

Waarom heeft Robert zo lang over Maurice gezwegen? “Omdat ik wél blij ben dat zo’n Maurice de Hond op z’n minst een soort van tegengeluid gaf. Maar waarom ik hem niet geïnterviewd heb: het voelde niet goed wat hij aan het doen was en ik zal je precies vertellen waarom.”

Maurice is eigenlijk ook gewoon verschrikkelijk, aldus Robert. “Hij is natuurlijk gewoon een establishment man met z’n peilingen en die peilingen kloppen ook niet, maar goed: geen van de peilingen kloppen. Maar hij positioneert zich wel als het establishment en een belangrijke man in Den Haag. Opeens komt hij ergens in april met een kritisch geluid over corona.”

Het kritische geluid van Maurice is echter niet het kritische geluid van Robert. “Dan komt hij dus over aerosols. Heel veel mensen denken: ‘Ja, hij komt met een kritisch geluid!’ Dus ik heb hem beschermd en dacht: kom maar met je kritische geluid. Maar die man heeft het over aerosols.”

Dat over die aerosols is ook onzin, meent hij. “Wat deze man doet en elke keer als hij op tv is, maakt hij gebruik van het feit dat hij misschien nu ook wel door heeft dat die corona nonsens is, maar dat hij het in het begin wel dacht en er nog even in meegaat. Hij blijft het hele idee en de aanname omarmen dat dit zo’n gevaarlijk virus is en dat we hier zo voor moeten uitkijken. Dat gebouwen nu moeten worden aangepakt met ventilators.”

‘Steek ze in je hol!’

Corona ís helemaal niet zo schadelijk en Maurice doet alsof dat wél zo is, aldus Robert. “Hij accepteert de aanname dat dit een killervirus is en dat is waar tegengas op gegeven moet worden. De feiten zeggen het tegenovergestelde. Hij laat hier z’n establishmentkant zien. Hij wil in die talkshows zitten, dus hij moet de aanname doen dat dit een levensgevaarlijk virus is.”

Hij is niet kritisch op de basis. Daarom heb ik het niet over Maurice de Hond. Die aerosols: steek ze in je hol! Hoeveel feiten moet ik hier aantonen dat het belachelijk is waar we maatschappelijk in zitten? Als je het omarmt, kom je er nooit uit, want dan wordt het echt. Wat een fucking schade richt dit aan, omdat het omarmd wordt als iets echts!

Foto: NPO
65 Reacties op “Robert Jensen met keiharde aanval op Maurice de Hond”


 1. Ge Nomen

  Wat een grappenmaker is die man.

 2. Walter

  Beide hoofden passen niet eens op een foto.

  Ga afvallen want u valt onder de risicogroep. Volgens Jort Bretel mogen jullie geen zorg krijgen omdat ze te dik zijn. Laat maar dood gaan is zijn advies.

 3. Tsja

  Als Jensen Corona had opgelopen had hij dit wellicht niet overleefd. Buikvet is immers de grootste risicofactor en daar heeft deze volgevreten Alex Jones imitator genoeg van op voorraad

 4. Plop!

  Wat een spek heeft die Robert Jensen om z’n strot, bah!

 5. Pettie Fart

  Laat de hont met rust, jij volgevreten kwal!!

 6. Arie

  Goed bezig die Jensen

 7. Bart

  @Walther Dat waren ze anders ook wel gegaan. Er zijn niet meer mensen dit jaar doodgegaan dan andere jaren.

 8. Carl-Olaf Jensen

  Laat mijn broer nou eens met rust.

 9. Denk Na

  Nu loopt hij uit zijn nek te lullen en heeft hij zich niet verdiept in wat de Hond stelt. Ik ga heel ver in wat Jensen zegt in deze tijd, maar hier slaat hij de plank volledig mis. De Hond heeft nergens gezegd dat dit een ‘killervirus’ is, dat hij heeft hij juist ten stelligste ontkend. Bullcrap dus van Jensen.

 10. Arnie

  @Bart Leugenaar.

 11. IngridHenk

  Deze man (Jensen) moet echt bij FvD of PVV aansluiten! Hij bezit en heeft de partij logica, verstand, communicatievaardigheid, wereldvisie en vooral zijn besef van eigen waarde. Echt een aanwinst!

 12. kritisch avro-lid

  Die Jensen is levensgevaarlijk. Met het ontkennen dat Corona een gevaarlijk virus, negeert hij alle feiten. Die IC’s kwamen niet voor niets zo snel vol te liggen. Het verzorgende personeel dat er ook ziek door werd en zelfs soms overleed. En vraag eens aan al die ex-corona patienten die nu nog aan het herstellen zijn.
  Jensen en al die demonstrerende gekkies zijn een gevaar voor het land.

 13. azijnzeiker

  Ze hebben beide weer meer dan voldoende aandacht, daar gaat het ze om. Ik heb met beide niet zo veel op.

 14. Oldnoskool

  Reacties die over het gewicht van Jensen gaan. Get a life sukkels

 15. anymous1

  Laat Jensen maar eens een kijkje nemen op het IC (achter glas dan wel) of eens spreken met corona patiënten die het hebben overleefd.
  Dan piept hij wel anders.

  Jensen’s uitspraak is ronduit schandalig : (zie alinea: Corona ís helemaal niet zo schadelijk ….. ect.

 16. LD

  Jensen being Jensen…

 17. chris?

  Een vergelijking tussen een glas slootwater (JENSEN) en een glas champagne (de Hond) Ben overigens ook geen fan van de Hond.

 18. Johan

  Jensen heeft blijkbaar volledig verkeerd begrepen wat Maurice de Hond de afgelopen tijd heeft gezegd. Maurice heeft juist nooit beweerd dat het virus extreem gevaarlijk is. En datgene wat hij wel zegt doet hij uitermate goed onderbouwd.

  Dit in tegenstelling tot Jensen die ongenuanceerd schreeuwt, scheld en met bizarre complot theorieën komt waar geen enkele serieuze onderbouwing voor is.

 19. Biff de Biff

  MC, schenk alsjeblieft geen aandacht meer aan deze totaalidioot. Je hoeft hem niet meer belachelijk te maken, dat doet hij zelf al. Jensen bedoel ik, hè!

 20. G.ossip

  Feit is wel als wij allemaal blind op de overheid vertrouwen en niet opkomen voor ons zelf, komen we echt terecht in een dictatuur er heerst al staatsterreur….wie het bij het rechte eind heeft daar gelaten maar als we niet met zijn alle opstaan en weerstand bieden is het gedaan met Nederland.

 21. Matthijs Zelf.

  De GGZ moet Robert Jensen met zijn complot volgelingen snel oppakken.

 22. Kuis

  @kritisch avro-lid (en anderen)

  De IC’s kwamen snel vol te liggen omdat mensen die al een ziekte hadden, zoals hoge bloeddruk, trombose, hoog cholesterol, immuunziektes, rokerslongen, alcoholische hepatitis, vetzucht of simpelweg ouderdom, een nieuw virus kregen waar het immuun systeem te traag op reageerde. En vooral in combinatie met andere ziektes dodelijk is. Net als veel andere virussen. Zoals influenza en hiv.

  Dat virus verspreid zich vervolgens, in die risicogroepen razendsnel via het bloed in al je lichaamsdelen. En versnelt vervolgens een aanstaand levenseinde. Via allerlei oorzaken. Hersenbloedingen, hartstilstand, longontstekingen, leverfalen, etc etc…

  De komende jaren gaan we daarom een enorm VERLAAGD sterftecijfer zien. Omdat er nu simpelweg veel mensen in korte tijd overleden zijn die anders nog maar een paar maanden of jaar te leven hadden.

  Het sterftecijfer onder uitgestelde zorg van mensen die anders wel te redden waren geweest, maar niet mochten komen vanwege de overheids maatregelen, zal hoger uitvallen.

 23. peacock and whiteman

  Oh hans!

 24. Chelsey

  Dit soort mensen? Welke soort Robert? …, de “slissende schlemielen” misschien?!”

 25. T.E.D.

  Misschien moet die Jensen ns ff een dagje Disney World Florida boeken, zonder masker & social distancing… kijken of die plofkop dan nog vind dat corona niet zo schadelijk is, na een paar weken aan de zuurstof pomp met dat vette lijf van m!

  #mafkees

 26. MediaPrak

  En wederom de vraag: Wanneer neemt Frank Dane nu eindelijk eens publiekelijk afstand van de wartaal en het geraaskal van zijn broer

 27. HBaz

  Hier worden veel woorden vuil gemaakt.

 28. StefanV

  Die Robert Jensen is zo onderhand rijp voor de inrichting.

 29. kritisch avro-lid

  @Kuis: je bent niet echt op de hoogte behalve van hetgeen in je straatje past. Waar baseer jij je verhaal op dat al die mensen die nu overleden zijn anders toch wel op korte termijn overleden zouden zijn? Een gedeelte zal inderdaad niet lang meer te leven hebben gehad, zoals de ouderen in verzorgingshuizen. Maar veel hadden nog prima jaren kunnen leven. Maar als we jouw redenering hadden gevolgd hadden we dus een paar maanden een doodziek land moeten hebben, de tienduizenden zieken nul komma nul hulp moeten bieden (we hebben er de artsen en faciliteiten niet voor) en vele tienduizenden doden in korte tijd moeten accepteren.
  Corona tast ook bij gezonde mensen het lichaam aan. Zij overleven het wel maar wel met langdurige en wellicht onherstelbare schade. Ik zie dat niet in jouw halve verhaal.

 30. Willem

  Onze maat Robert Jensen,een van de weinige die het goed ziet en er wat van durft te zeggen,weg met die leugenachtige propaganda machine’s waar geen hond meer naar kijkt NPO/rtl en heel t zootje opdoeken,🤮🤮🤮

 31. Frank

  Beste Robert, Ik zou zeggen vertrek morgen naar Amerika, waar u jaren gewoond heeft, daar zijn ze het volledig met u eens. U heeft daar vast nog kennissen waar u kunt logeren.

  En dan natuurlijk wel gewoon zonder mondkapje het leven in, net als vroeger, er is immers toch niets aan de hand?

 32. Bart

  @Arnie Als je niet weet waar je over praat, mond houden!!

 33. Bart

  Weer een hoop mensen hier die een mening hebben maar nog nooit geluisterd of gekeken hebben.

 34. Kees water

  Aan al die pro de hond, Jensen heeft gelijk,lees dit maar eens

  https://jdreport.com/europese-top-pathologen-zeggen-dat-niemand-aan-covid-19-is-gestorven-maakt-vaccin-onmogelijk/

 35. Kuis

  @kritisch avro-lid
  Wat jij gezonde mensen noemt, zijn vaak gewoon mensen met hoge bloeddruk, overgewicht, alcohol/drugs gebruik en/of rokers (tabak/cannabis) hoor. Dat velen van hen daarmee nog niet naar een arts zijn gegaan wil niet zeggen dat ze medisch gezien gezond zijn. Mensen kunnen zichzelf heel lang wijs maken dat ze gezond zijn. Niemand heeft zin in die bureaucratische medische molen, wachtlijsten, medicijnen etc…
  Ik kan ook we zeggen dat het lekker makkelijk van jou is om dat allemaal te negeren en dan maar het hele land in angst te houden en op slot te gooien.
  We weten nu zoveel meer dan in februari.
  Diegenen die kwalen hebben moeten goed uitkijken en hun eigen verantwoordelijkheid nemen, en de rest van de bevolking kan gewoon verder mijn zijn/haar leven.

 36. Mick

  Hij slachtte hem helemaal niet af. Wat een overdreven woordkeuze.

 37. Coby, Tel Aviv

  Robert Jensen haat Maurice de Hond alleen omdat hij een succesvolle zionist is in de diaspora. Pure antisemitisme dus van een man met extreem-rechtse ideeën.

 38. HEINO

  JENSEN FOR PRESIDENT,VERVANG RUTTE DOOR JENSEN EN NEDERLAND IS BINNEN DE KORTSTE KEREN UIT DE CRISIS,DAAROM JENSEN FOR PRESIDENT

 39. Israëliet

  @HEINO, ga terug naar je camping! Het bier staat al klaar….

 40. RaymondVL

  Hey Heino, ouwe rotmof! Met secondelijm gemorst op je Caps Lock toets?

 41. Dirk2

  Kunt zeggen van Jensen wat je wilt, maar Jensen houdt zich geweldig goed aan de corona maatregelen, dat kun je van de meeste bekende Nederlanders niet zeggen.

 42. R Zwart

  The Jensen Interceptor !

 43. kritisch avro-lid

  @Kuis: iedereen boven de 70 jaar oud heeft wel in zekere mate een onderliggend latent lijden. Dat hoort nu eenmaal bij ouder worden. Die gooi jij in jouw redenering gewoon onder de bus. Uitgaande dat 5% met het virus in aanraking is geweest tot dusver en circa 9000 doden (geregistreerd en ongeregistreerd), wordt de prijs van jouw denkwijze al gauw 150.000 doden
  Daar komt bij dat iedereen wel een of meerdere ongezonde levenswijzen heeft. De een rookt, de ander drinkt, eet ongezond en weer een ander hoge bloeddruk. In jouw redenering hebben die kennelijk minder recht op bescherming

 44. Donald Dumb

  Dirk2.

  Dat komt omdat Jensen geen vrienden heeft. Hoeft hij ook niet aan ‘social distancing’te doen.
  Nenen lopen sowieso al met een grote boog om Jensen heen.
  Zelfs zijn broer…

 45. Donald Dumb

  *Nenen= mensen

 46. Je Moeder

  Wel erg duidelijk dat dit een propaganda artikeltje is. De comments gaan nergens over. Uitsluitend om Jensen een hak te zetten. Wat een smerigheid !!

 47. nico

  twee plofkoppen op de foto.

 48. kritisch avro-lid

  @ Kees Water: Dat jdreport.com is wel van een hoog aluminiumhoedjes niveau. En daar komt bij dat mijn internetbeveiliging aan alle kanten begint te gillen zodra ik op die site kom.

 49. Kuis

  @kritisch avro-lid
  Beter lezen. Ik zeg dat die hun eigen risico afweging moeten maken en hun eigen verantwoordelijkheid nemen.
  Maar ja dat is lastig natuurlijk, rokers, drinkers en drugsgebruikers nemen het vaak niet zo nauw met zoiets als “verantwoordelijkheid”…

 50. Ruben JH

  Helemaal eens met Jensen.

 51. Matthijs Zelf.

  Groep miljonairs wil meer belasting betalen vanwege corona
  Een groep van 83 miljonairs roept overheden op om rijken zwaarder te belasten. “Meteen. Substantieel. Permanent”, schrijven de Millionaires for Humanity. “We hebben heel veel geld. Geld dat nu zeer nodig is en de komende jaren nodig zal blijven.”
  Bron: ‘Millionaires for Humanity’

 52. Nana Mouskouri

  Dit verhaal is een week oud. Inspiratie op?

 53. wim11

  Jammer dat Jensen dit doet, vindt verhaal van de Hond wel hout snijden, heb wel sympathie voor Jensen hij was de eerste die Corona hype aanpakte

 54. Analyticus

  @ Tsja
  Buikvet is niet een hele belangrijke trigger om te overlijden aan Covid-19. Slechts 1 op de 3 coronadoden is vrouw en zij hebben gemiddeld meer buikvet.

 55. Harry

  Ik vroeg me al af waarom Robert

  Jensen zich zo enorm dik maakt

 56. Ingrid Jacobs

  Sorry hoor maar Jensen weet niet eens wat hij zelf zegt dus laat staan begrijpen wat Maurice de Hond zegt.
  En zich inlezen wat??? Heeft hij ook nooit van gehoord.
  Jensen verkoop nog een shirtje want dat helpt ons vast en zeker door deze tijd.
  🤢🤢🤮

 57. Dij Enkletser

  De Corona in 6 minuten, bekijk het , en zou zeggen ,overdenk het eens,…

  https://youtu.be/78X1Y_5mkKQ

 58. Robert

  Jensen heeft gelijk, corona is een gemuteerd griepvirus.
  Dat Robert zo stellig uit de hoek komt is prima, corona is verzonnen om al deze waanzinnige maatregelen uit de kast te kunnen halen. De mensen die op de ICs zijn belandt zijn vermoord door verkeerde behandelmethoden doordat de hcq niet in de eerste lijn mocht en nog steeds niet mag worden ingezet BELANDT JE IN HET ZIEKENHUIS!! Dat is de schande stelletje ingeslapen idioten! WORDT WAKKER !!!

 59. Davert

  Jensen roept maar wat, maurice heeft alles onderbouwd en van experts over de hele wereld informatie ingewonnen, Jensen laat overkomen alsof Maurice het allemaal zelf heeft verzonnen,niet voor niets luiden nu zelfs artsen de noodklok hierover, en overigens Pierre capel hoogleraar,zegt precies hetzelfde over de aerosolen en dat het buiten veilig is,dus hopelijk gaat de regering echt wat laten doen aan de ventilatie,in gebouwen zorginstellingen, scholen enz,hoe verklaar je anders de besmettingen in de kerk in Seattle? mensen hielden afstand,hadden de handen gewassen,maar toch was bijna iedereen besmet geraakt,door de aerosolen,er zijn zelfs proeven gedaan dat je duidelijk ziet dat die aerosolen erg lang blijven hangen in de lucht binnen

 60. Peter

  Veel mensen houden niet van een wat hardere toon en reageren dan dom door over het uiterlijk van Jensen opmerkingen te maken. Kijk eerst naar zijn argumenten, ik denk dat hij wel 30 uitzendingen heeft besteed aan corona. Ook sterk onderbouwd. Eerst kijken, dan oordelen.

 61. Jan de boer

  De hond zit gewoon fout.
  Iedereen die zich in de materie verdiept zou dat kunnen zien
  Jensen ziet dat wel.
  Corona is een hoax.
  Een rookgordijn.
  Steeds meer mensen worden wakker.
  Gelukkig maar.
  Wwg1wga..

 62. BRAAK

  De Hond is een fout mannetje, een eng soort rat die overal en nergens weer opduikt na zijn jarenlang mislukt optreden als voorspeller.

 63. AxelF

  Die jensen heeft wel wat

  Echt

  Als je goed zoekt vindt je het vast. Eens.

 64. FreePalestine

  @PIS raëliet. –> Ga terug naar Oekraïne vieze khazaar
  ma 13 jul 2020 om 14:38
  @HEINO, ga terug naar je camping! Het bier staat al klaar….

 65. FreePalestine

  @coby. De grootste antisemieten zijn de bezetters van Palestina.
  Die smerige zios zijn Khazaren die uit Azië komen en dus niet verwant zijn Abraham.
  Tevens zijn de Arabieren de grootste groep Semieten. Trek de portemonnee dan maar voor 70 jaar bezetting en genocide

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.