Rambam-ster Linda Hakeboom (34) heeft borstkanker

Geplaatst op vr 14 aug 2020 om 14:40

Tv-maakster Linda Hakeboom, bij veel mensen bekend van Rambam, is getroffen door borstkanker. De komende tijd zal een behandelplan worden opgesteld. Dat laat ze weten in een bericht op Instagram. De 34-jarige Linda is er behoorlijk van geschrokken. “Ik heb helaas slecht nieuws gekregen. Het knobbeltje dat ik ontdekte blijkt kwaadaardig. Ik heb borstkanker… Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier merk ik.”

Linda komt nu in een lastig traject terecht. “De komende tijd gaan we veel onderzoeken doen om te kijken wat er moet gebeuren.”

Met deze boodschap hoopt Linda als jonge vrouw om andere mensen te waarschuwen. “Ik weet dat dit een ver van je bed-show lijkt soms, maar dit kan echt iedereen overkomen. Daarom wil ik iedereen die dit leest nogmaals op het hart drukken: check jezelf!

Laat het altijd nakijken als je denkt dat je iets hebt, adviseert Linda. “En als je iets voelt, of wanneer je twijfelt of je iets voelt, ga dan direct naar de huisarts. Al ben je er tien keer voor niks, dat is beter dan één keer te laat. Alsjeblieft, trek aan de bel, hoe onbenullig het ook lijkt.”

Collega’s schrikken van het nieuws. “Wat ontzettend klote. Sterkte en houd hoop! Ze kunnen veel ! Liefs“, zegt Jochem Myjer.

Presentatrice Nicolette van Dam: “Verdomme lieverd. Sterkte en kracht.

Tv-talent Shelly Sterk: “Veel sterkte en kracht lieve Linda!

RTL-ster Chantal Janzen: “Lieve Linda alle sterkte, denk aan jou.

En Sandra Schuurhof: “Lieve Linda, wat een slecht nieuws. Heel veel sterkte!! Veel liefs.

Foto: RTL
19 Reacties op “Rambam-ster Linda Hakeboom (34) heeft borstkanker”


 1. Dartsfan

  Veel sterkte!

 2. Corry Jankbal

  Ligt het aan mij of het woord “sterkte” nogal cliché, wat lui en inspiratieloos?

  (Als we van het zoveelste chinese virus verlost zijn komt er hopelijk net zoveel budget beschikbaar om kanker voorgoed de wereld uit te helpen)

 3. Remi

  … Ik schrik hiervan.

 4. pepe

  @Corry Jankbal

  ASOF JE NIET ZWAK MAG ZIJN!!

 5. G.ossip

  Ik wens haar sterkte toe en de kracht om voor de volle 100% er tegen te vechten🙏

 6. Marc

  Heel vervelend en heftig.

  Veel kracht toegewenst.

  Maar waarom vent iedereen de persoonlijke ellende uit via Social Media?

 7. Whitedog

  @G.ossip:

  Je kan niet VECHTEN tegen kanker, je hebt mazzel als het genezen kan worden, maar je kan er niet tegen vechten. Het is een loze kreet die o vaak geroepen wordt. Je lichaam moet er tegen vechten, de doctors kunnen erbij helpen, maar zelf kan je er niet tegen vechten.

 8. Dartsfan

  @Corry Jankbal ik mag haar toch sterkte wensen, daar is niets clichés aan vind ik. Wat moet ik dan zeggen volgens jou?

 9. shrink

  De krantenkoppen schreeuwen ons vandaag dit nare bericht tegemoet, door haarzelf geïnstigeerd overigens met haar Instagram-bericht. Ik krijg er toch een heel ongemakkelijk gevoel van en kan me ook volstrekt niet inleven in de gedachte dat ik mijn ziekte in de media zou moeten melden of toelichten.

 10. Petronella

  Veel sterkte!

 11. Greet

  7 maanden in zo’n ziekenhuisbubbel geleefd.Laat het over je heen komen.wees goed voor jezelf.

 12. Lies

  Het zal je maar overkomen op je 34e. Ik vind het heel knap dat ze haar verhaal vertelt om andere vrouwen te waarschuwen.
  Ik mag hopen dat zij, haar familie en vrienden, de reacties hier boven nooit zullen lezen.
  Sterkte dame!

 13. Blue

  Een andere reden om het bekend te maken, kan zijn, dat ze een tijdje uit de running is. Hiermee geeft ze dan aan waarom.

 14. Gerda

  Huilen mag, lieve meid..Je angst onder ogen zien, maar een heleboel mensen leven met je mee…Weten ook, waar je doorheen gaat momenteel…Waar je nog doorheen moet..Maar dat gaat je lukken!!

 15. Haatsmurf

  Eens met schrink en Darius.

  Werkelijk niets blijft nog privé en word ‘à la minute de wereld ingeslingerd, wetend dat de media het snel oppikt. En daarmee ben je verzekert van maandenlange zoniet jarenlange aandacht als het haar gegund is, terwijl normaal gesproken niemand weet wie je bent of ook maar geïnteresseerd is in je persoontje.

 16. Lilly Labiamus

  Beterschap. Echter: is er echt niets beter meer te brengen dan een D-garnituur BN’er in de lappenmand?

 17. Pieter

  Heel veel sterkte en kracht toegewenst.
  We houden van je en we willen je ontzettend graag terugzien. liefs uit de Achterhoek van al je fans en kijkers hier uit de buurt.

 18. delta

  Misschien van de advertenties onder dit bericht een boeketje kopen, MC. Wat kan de natuur toch genadeloos zijn. Beterschap!

 19. John

  Ongelovelijk lekkere vrouw, wens haar veel mazzel..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.