Rambam-ster Linda Hakeboom (34) heeft borstkanker

Tv-maakster Linda Hakeboom, bij veel mensen bekend van Rambam, is getroffen door borstkanker. De komende tijd zal een behandelplan worden opgesteld. Dat laat ze weten in een bericht op Instagram. De 34-jarige Linda is er behoorlijk van geschrokken. “Ik heb helaas slecht nieuws gekregen. Het knobbeltje dat ik ontdekte blijkt kwaadaardig. Ik heb borstkanker… Dat is een heel gek bericht om te krijgen en het stof moet nog een beetje neerdwarrelen hier merk ik.”

Linda komt nu in een lastig traject terecht. “De komende tijd gaan we veel onderzoeken doen om te kijken wat er moet gebeuren.”

Met deze boodschap hoopt Linda als jonge vrouw om andere mensen te waarschuwen. “Ik weet dat dit een ver van je bed-show lijkt soms, maar dit kan echt iedereen overkomen. Daarom wil ik iedereen die dit leest nogmaals op het hart drukken: check jezelf!

Laat het altijd nakijken als je denkt dat je iets hebt, adviseert Linda. “En als je iets voelt, of wanneer je twijfelt of je iets voelt, ga dan direct naar de huisarts. Al ben je er tien keer voor niks, dat is beter dan één keer te laat. Alsjeblieft, trek aan de bel, hoe onbenullig het ook lijkt.”

Collega’s schrikken van het nieuws. “Wat ontzettend klote. Sterkte en houd hoop! Ze kunnen veel ! Liefs“, zegt Jochem Myjer.

Presentatrice Nicolette van Dam: “Verdomme lieverd. Sterkte en kracht.

Tv-talent Shelly Sterk: “Veel sterkte en kracht lieve Linda!

RTL-ster Chantal Janzen: “Lieve Linda alle sterkte, denk aan jou.

En Sandra Schuurhof: “Lieve Linda, wat een slecht nieuws. Heel veel sterkte!! Veel liefs.

Foto: RTL

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen