Wietze niet terug naar Mattie, blijft bij Radio 538

Wietze de Jager verlengt zijn contract bij Talpa Radio. Ook de komende drie jaar is hij een van de stemmen van Radio 538, de op een na grootste zender van de radiogroep. Dat heeft hij vanochtend verklapt op de radio. Eigenlijk mocht Wietze het nieuws over zijn contractverlenging pas maandag naar buiten brengen, maar hij praatte zijn mond voorbij en een redacteur van Metro zat te luisteren. “Wietze heeft een contract binnengesleept“, hoorde zij zijn sidekick zeggen.

Wietze bevestigde het nieuws: “Gisteren getekend, ik mag dus nog blijven. Gisteren mijn handtekening eronder gezet, wel op anderhalve meter afstand natuurlijk. Het potlood zat aan een stok.

Peter Heerschop vroeg Wietze daarop hoe het nieuwe contract dan in elkaar zit én voor hoelang hij heeft getekend. “Ik teken voor drie jaar“, legde hij uit.

Toen realiseerde Wietze zich dat hij zijn mond aan het voorbijpraten was. “Ik bedenk nu, op dit moment, dat ze dit maandag pas bekend zouden maken.”

Peter daarop: “Dan wachten we toch tot maandag.

Van 2010 tot 2017 was Wietze te horen op Qmusic, alwaar hij een duo vormde met Mattie Valk. Ze gingen met bloedbonje uit elkaar en sinds 2018 maakt hij radio op Radio 538. Daar blijft hij dus voorlopig hangen.

Lees ook: ‘Radio 538 ruilt Frank Dane in voor Wietze de Jager’ (7 juli)

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen