Olcay baalt van knalgele jurk: ‘Kostte paar duizend euro’

Olcay Gulsen baalt achteraf gezien enorm van de knalgele jurk waarmee ze jaren geleden naar de Prix de la Mode-uitreiking ging (zie foto’s op Google). Het ziet er niet uit en het was veel te duur. Dat zegt ze in de Grazia. De Talpa-ster ziet het als de grootste flater uit haar carrière. Het is gewoon niet om aan te zien, zegt ze achteraf. “Een knalgele asymmetrische jurk van Proenza Schouler met een enorme pofschouder. Hij kostte echt een paar duizend euro“, zo laat ze weten in het blad.

Olcay begrijpt niet wat ze destijds dacht. “Ik ben ermee naar een Fashion Award uitreiking geweest, maar als ik die foto’s nu zie: zó verschrikkelijk lelijk. Ik lijk wel een kanariepiet.

De presentatrice liet zich die jurk destijds aansmeren door haar persoonlijke stylist Danie Bles. “Voor Olcay’s jurk voor de Prix de la Mode awards wist ik zeker dat ik een knalkleur wilde. Ik ben gaan zoeken en heb verschillende opties aan Olcay voorgelegd. Ik had voor de zekerheid ook een zwarte jurk meegenomen, maar gelukkig durfde Olcay de knalgele jurk wel aan“, schreef ze destijds op haar blog.

Zelf was Danie wel heel enthousiast: “We waren allebei helemaal weg van haar outfit en Olcay zag er die avond dan ook fantastisch uit.

Rode zolen

Heeft Olcay nog ergens spijt van op modegebied? “Ik begrijp niet dat ik jarenlang mijn voeten kapot heb gelopen op die super ordinaire Christian Louboutin-schoenen. Wie dráágt die dingen?

Eigenlijk zien ze er niet uit, vindt ze. “Die lelijke rode zolen. Die te smalle schoentjes waar je voeten uitpuilen waardoor je een soort zesde teen-effect krijgt. Op mijn top had ik wel vijftig paar, van knalgeel tot knalgroen. Ik heb best brede voeten, dus ik moest ze er met een soort glijmiddel inwurmen.”

Wat is haar duurste aankoop ooit? “Een Stella Mccartney kostuum. En ik heb pas twee dure tassen gekocht, de medium Dior Bobby-bag en een Gucci-bag.

Foto: SBS, Cornelie Tollens

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen