Presentatieteam Koffietijd-team breidt uit, blijft erg wit

Het presentatieteam van Koffietijd breidt uit van drie naar vijf dames: naast Quinty Trustfull, Loretta Schrijver en Pernille La Lau zullen voortaan ook Vivian Slingerland en Patrick Martens regelmatig te zien zijn aan de kop van de tafel. Dat heeft RTL 4 laten weten. Het Koffietijd-team is heel erg blond en wit, terwijl sponsor Postcode Loterij altijd zo hoog van de toren blaast over diversiteit en inclusiviteit. Ook het andere programma van de loterij, De 5 Uur Show, is heel erg wit.

De 5 Uur Show wordt gepresenteerd door Brecht van Hulten en Carolina Lo Galbo. Hoewel ze wit zijn, is Carolina wel een migrantenkind, verdedigt ze zich in de VARAgids.

Carolina: “Mijn ouders zijn migranten, hè. België en Italië, het lijkt niet ver weg, maar ze hebben toch huis en haard verlaten en zijn in een totaal andere samenleving terechtgekomen.

Waar De 5 Uur Show al dik een week onderweg is, gaat Koffietijd aankomende maandag van start. Quinty heeft er veel zin in. “Vanaf maandag zijn we er weer! Elke werkdag om 10 uur met Koffietijd. Uiteraard zijn Loret, Pernil en ik er maarrrr dit seizoen horen lieve Pat & Viv ook bij ons vaste presentatie team! Hoe leuk!

We gaan er een topseizoen van maken! Zoveel zin in! Ik ben er elke week van maandag tot en met woensdag. Op maandag open ik de week met Loret, op dinsdag zit ik naast Pernil, en op woensdag naast Viv. 🎉

Koffietijd staat weer als vanouds voor gezelligheid, lol, warmte, mooie gesprekken en toffe optredens.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen