Ongemakkelijk: Bridget over Monique-tattoo André

Bridget Maasland die een item over haar ex-geliefde André Hazes jr. moet leiden: het leverde zondagavond ongemakkelijke televisie op in RTL Boulevard. Helemaal toen de presentatrice het op een gegeven moment had over de Monique-tatoeage die André uit zijn nek heeft laten verwijderen. Die tattoo was natuurlijk een verwijzing naar Monique Westenberg, die hij dumpte voor een avontuur met Bridget, maar waarmee hij later ook weer Bridget dumpte. Worden nooit beste vriendinnen dus.

Refererend aan André’s nieuwe programma over het verwijderen van tatoeages, merkte Bridget op: “Soms wil je het weg hebben en later weer terug hebben.

Daarmee doelde Bridget op de Monique-tatoeage in André’s nek, die ook in beeld verscheen. “Ik weet niet of jullie het hebben meegekregen, maar eerder dit jaar ging ik weleens een beetje met André Hazes om en die had in zijn nek ook iets staan wat hij toentertijd weg heeft laten halen.”

André heeft die niet meer terug laten zetten, zag Bridget op zijn Instagram-pagina. “Het is nu nog steeds weg als we de foto’s van de afgelopen vakantie zien.”

Wat zit daar achter? “Het kan natuurlijk ook zijn dat je het gewoon niet een mooie plek vindt of denkt: op dat moment past het even niet meer.”

Steek onder water

Volgens Shownieuws hebben kijkers kritisch gereageerd op de uitzending van Boulevard. “Wow… Naast dat Bridget altijd de onderwerpen over Andre neemt, ook nog een steek onder water geven dat hij Moniques naam heeft laten verwijderen“, zegt iemand bijvoorbeeld op Twitter.

En: “Dat was een ongemakkelijk onderwerp voor Bridget over tattoos en Andre, volgende keer maar geen BN’er daten.

Foto: SBS

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen