Olcay wilde breuk niet in media, moest van Ruud

Geplaatst op za 01 aug 2020 om 15:00

Olcay Gulsen en Ruud de Wild vormen op dit moment weer een populair showbizzkoppel, maar vorig jaar juni kwam er een kortstondig einde aan hun liefdesgeluk: na een paar maanden gingen ze even uit elkaar. Zij moest het overlijden van haar ex verwerken en kon dat niet combineren met daten met Ruud. “Dat komt doordat Ruud en ik elkaar nog niet zo goed kenden, niet eens drie maanden. Dan kun je nog niet op elkaar terugvallen“, legt Olcay uit in het tijdschrift &C.

Ruud steekt de hand in eigen boezem: “Ik ben ook tekortgeschoten.

Olcay: “Ik snap wel dat je niet wist wat je met al dat verdriet aan moest. En ik wilde jou daar ook niet mee lastigvallen. Ik moest het zelf verwerken.

Er ontstond onenigheid tussen de twee. Olcay: “Jij was ook boos. Ik dacht: met zo iemand wil ik niet zijn.”

Ruud: “Ik weet niet of boos het juiste woord was. Ik snapte het vooral niet, was gefrustreerd. Misschien dacht ik ook wel: daar gaan we weer.”

Olcay: “Als je vijf jaar samen bent, heb je hoogte- en dieptepunten meegemaakt, heb je gebouwd. Wij hadden dat nog niet.”

Jaloers

Olcay: “Jij was ook wel een beetje jaloers, toch?

Ruud: “Laat ik het zo zeggen: ik bestond ineens niet meer.”

Olcay: “Ik denk dat het goed is dat we uit elkaar zijn gegaan. Ik heb daar veel van geleerd. Als ik er nu op terugkijk, had ik dingen wel anders gedaan. Dan was ik misschien wel bij jou komen uithuilen.”

Ruud: “Het was misschien wel het leerzaamste uit mijn leven. Soms moet je je ego aan de kant zetten en er gewoon voor ­iemand zijn.”

Olcay: “Die ruimte moet je ook krijgen, en die gaf ik jou niet.”

Media

Hadden ze wel gelijk aan de media moeten vertellen dat ze uit elkaar waren? “Ruud was wel best rigoureus: dan zetten we er nu een streep onder, en dan moet iedereen het ook weten. Ik had daar helemaal geen zin in. Ik had verdriet, en dan kreeg ik ook nog het gezeik met de media erbij.”

Ruud: “En daar is ze nu nog boos om.”

Olcay: “Haha, nee, maar voor mij had dat niet gehoeven.

Het &C-interview met Olcay en Ruud kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
20 Reacties op “Olcay wilde breuk niet in media, moest van Ruud”


 1. Walter

  Ik wens jullie, vanaf nu in ieder geval, alle geluk.

 2. rollins

  Best bizar toch, dat deze mensen zichzelf zo belangrijk vinden dat ze het waardevol achten dit te bespreken. ‘Wij vonden het nodig om te melden dat de ene de breuk wel in de media wilde en de andere niet.’

  Dan ben je best wat meter van het padje geraakt. Die relatie boeit niemand iets, die breuk boeit niemand iets. Het zijn beiden hasbeens van nooit geweest… Zolang het maar geen kinderen krijgt.

 3. Ikke

  Weinig populairs aan. Opdat niks te zeggen? Maak je borst maar nat! Succes. Ruud verslaafd, zag er laatst maar raar uit?!

 4. Ikke

  Opdat is Olcay

 5. Ruud Berzerker

  Olcay Gulzig heeft een multinational eigenhandig om zeep geholpen door een combinatie van onkunde, arrogantie en een bipolaire stoornis. Sta even een momentje stil bij wat dit betekend: een miljoenen schuld, honderden medewerkers op straat en op het laatst proberen nog even de kas leeg proberen te roven (lukte helaas niet).

  In de USA zou dit pratende kankergezwel enkele jaren in het gevang worden gezet. Maar in Nederland krijg je een baantje bij zo’n kutprogramma met van die zogenaamde ‘experts’, en wordt je eer gered door Porno R de Vries. Oh, en een fooitje te betalen aan de rechtstaat.

 6. Heinrich

  Ik ben rechts-radicaal maar vind haar best sympathiek.

 7. Anton

  Ze krijgt vaak kritiek en dat is jammer, ik vind het een sterke, mooie vrouw met het hart op de goede plek!

 8. Robin

  Ik vind haar heel echt en eerlijk over komen!

 9. Ome Cor

  Van al die “mooie” vrouwen blijft niks meer over na het afschminken, zo ook deze tante. Getver.

 10. Hahahahahaha

  Olcay hield van anaal maar Ruud is zwaargeschapen dus op den duur gaat het x mis

 11. Sookie Stackhouse

  T’is wel duidelkjk wie de baas is.

 12. Jan

  Wat een ellende allemaal.
  En dat op de dag van de vrijheid.

 13. Rastom

  Ik ga poepen.

 14. Patty Poep

  Ik ga ook poepen.

 15. Apfelflapf

  En waarom is een Rubiks Cube vierkant als de aarde rond is ? He ? Nou ? Daar hebben jullie geen antwoord op he ? Of ging het daar niet over ? Misschien is de aarde wel helemaal niet rond . PUH !!!

 16. Jan de 💩

  Ik ga poepen .

 17. Robin

  Een bijzonder koppel, toch een beetje de Nederlandse John en Yoko.

 18. man pan

  @Robin

  LOL, zou ze wel willen ….

 19. critikast

  Olcay heeft mijn sympathie. De Wild niet; die stinkt, heeft vette haren en vindt zichzelf intelligenter en slimmer dan hij is. Nauwelijks opleiding en een grote bek, dan kom je in medialand een heel end !

 20. J. Bloemheuvel

  Ik hoop dat de Verenigde Naties in de
  eerstvolgende plenaire vergadering ‘t
  punt van de agenda hebben gehaald.
  Misschien is e.e.a. wel mede door hun
  bemiddeling weer goedgekomen.
  Wereldcrisissen voorkomen is hun taak.
  WAT EEN STOMPZINNIG ARTIKEL.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.