Olcay wilde breuk niet in media, moest van Ruud

Olcay Gulsen en Ruud de Wild vormen op dit moment weer een populair showbizzkoppel, maar vorig jaar juni kwam er een kortstondig einde aan hun liefdesgeluk: na een paar maanden gingen ze even uit elkaar. Zij moest het overlijden van haar ex verwerken en kon dat niet combineren met daten met Ruud. “Dat komt doordat Ruud en ik elkaar nog niet zo goed kenden, niet eens drie maanden. Dan kun je nog niet op elkaar terugvallen“, legt Olcay uit in het tijdschrift &C.

Ruud steekt de hand in eigen boezem: “Ik ben ook tekortgeschoten.

Olcay: “Ik snap wel dat je niet wist wat je met al dat verdriet aan moest. En ik wilde jou daar ook niet mee lastigvallen. Ik moest het zelf verwerken.

Er ontstond onenigheid tussen de twee. Olcay: “Jij was ook boos. Ik dacht: met zo iemand wil ik niet zijn.”

Ruud: “Ik weet niet of boos het juiste woord was. Ik snapte het vooral niet, was gefrustreerd. Misschien dacht ik ook wel: daar gaan we weer.”

Olcay: “Als je vijf jaar samen bent, heb je hoogte- en dieptepunten meegemaakt, heb je gebouwd. Wij hadden dat nog niet.”

Jaloers

Olcay: “Jij was ook wel een beetje jaloers, toch?

Ruud: “Laat ik het zo zeggen: ik bestond ineens niet meer.”

Olcay: “Ik denk dat het goed is dat we uit elkaar zijn gegaan. Ik heb daar veel van geleerd. Als ik er nu op terugkijk, had ik dingen wel anders gedaan. Dan was ik misschien wel bij jou komen uithuilen.”

Ruud: “Het was misschien wel het leerzaamste uit mijn leven. Soms moet je je ego aan de kant zetten en er gewoon voor ­iemand zijn.”

Olcay: “Die ruimte moet je ook krijgen, en die gaf ik jou niet.”

Media

Hadden ze wel gelijk aan de media moeten vertellen dat ze uit elkaar waren? “Ruud was wel best rigoureus: dan zetten we er nu een streep onder, en dan moet iedereen het ook weten. Ik had daar helemaal geen zin in. Ik had verdriet, en dan kreeg ik ook nog het gezeik met de media erbij.”

Ruud: “En daar is ze nu nog boos om.”

Olcay: “Haha, nee, maar voor mij had dat niet gehoeven.

Het &C-interview met Olcay en Ruud kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen